Cautare

2303 de rezultate pentru "relatii cu clientii" (2.92 secunde)
Incepand cu 25 octombrie, Radu Cosarca este noul director de relatii externe al Enel Romania, a anuntat compania. Din noua functie acesta va coordona activitatile de relatii institutionale, relatii cu presa, publicitate, evenimente, PR, comunicare interna si CSR.
Am vorbit cu cineva astazi, despre ce inseamna a avea o relatie de iubire. ... Am vorbit despre o relatie cu o persoana de sex opus. ... Intr-o viata de om, cu totii trecem si prin acest gen de relatie. ... cat de mult stam in asemenea relatii?
Sunt micile infidelitati permise in relatii? Infidelitatea poate fi comparata pe buna dreptate cu fructul interzis, care strica echilibrul din paradisul unei relatii. ... In plus, atractia catre nou poate fi atat de puternica incat mica infidelitate se va transforma intr-o mare poveste cu un final incert.
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca in perioada 06.11.2010 - 08.03.2011, suspectii atrageau intr-un imobil situat in sectorul 1, barbati carora le promiteau intretinerea de relatii sexuale contra cost.
In urma verificarilor, s-a stabilit faptul ca in imobilul respectiv au fost atrasi mai multi barbati, sub promisiunea intretinerii de relatii sexuale contra cost, in urma postarii pe internet a unor anunturi in care erau prezentate fotografiile unor persoane mai atragatoare decat a celor care practicau prostitutia in acel apartament.
Asupra acestui aspect, cei mai cunoscuti bancheri din judetul Constanta - judet cu mai multe institutii bancare chiar si decat Bucurestiul - si nu numai s-au pronuntat in exclusivitate pentru cotidianul "Replica".
Andrei Alexandru) Cu gasca lui Basescu nu-i de glumit. ... A zis Cristoiu cu o zi inainte ca Basescu trebuie sa iasa la inaintare, sa fie mai dur cu USL ? ... Amatorii de astfel de "delicatese" se pot delecta cu ele la orice usa de cort.
Un magazin va poate majora cifra anuala de afaceri cu peste un milion de euro.  O afacere in domeniul comercializarii mobilei poate fi un business de succes, care aduce profituri substantiale, afirma cei care lucreaza in domeniu.
Clientii casnici si firmele care au contract cu Electrica Oltenia va trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a anunta cantitatea de energie electrica pe care vor sa o consume.
Drumul catre succesul in afaceri nu este nici pe departe unul usor, cu atat mai mult atunci cand vorbim de o concurenta acerba in domeniul in care va desfasurati activitatea.
Una dintre marile probleme cu care se confrunta craiovenii cand ies la cumparaturi este primirea restului. De cele mai multe ori, achitarea cumparaturilor facute se rezuma, de fapt, la negocierea "tacita" intre vanzator si client cu privire la rotunjirea in plus sau in minus a sumei de plata.
Toti clientii care vor sa schimbe valuta sunt obligati de ieri sa completeze la ghiseu un formular care trebuie semnat atat de ei, cat si de angajatii caselor de schimb, potrivit unui ordin emis de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), publicat ieri in "Monitorul Oficial".
"Sperietoarea", adica Biroul de Credit, care i-a determinat pe clientii bancilor sa-si plateasca la timp ratele, va cuprinde din ultimul trimestru si informatii pozitive despre cei care detin credite, asa-numitul scoring.
Începând de ieri, Banca Comerciala Româna se prezinta, în peisajul bancar autohton, cu o noua identitate si atitudine, semn al integrarii în grupul Erste. Cu o sigla noua si sub logo-ul „Gândim la fel“, BCR pastreaza traditia si renumele dobândit, la care adauga valoarea brandului Erste.
Pentru a dezvolta o afacere cu perspective este nevoie de seriozitate, munca si pasiune.
Firmele de profil primesc de la banci comisioane pentru clientii adusi si ajuta clientii sa depaseasca birocratia. Fondurile UE aduc cu ele si o piata de consultanta de trei miliarde de euro.
Firmele de profil primesc de la banci comisioane pentru clientii adusi si ajuta clientii sa depaseasca birocratia. Fondurile UE aduc cu ele si o piata de consultanta de trei miliarde de euro.
În prezent, Mapamond are o cifra de afaceri anuala de 712.086 de lei si un profit de 135.880 de lei, ceea ce reprezinta o crestere cu aproximativ 30% fata de anul anterior, a afirmat managerul companiei.
În prezent, Mapamond are o cifra de afaceri anuala de 712.086 de lei si un profit de 135.880 de lei, ceea ce reprezinta o crestere cu aproximativ 30% fata de anul anterior, a afirmat managerul companiei.
Clientii bancilor Bancpost, BCR si Raiffeisen au fost in ultimele zile tinta unor atacuri de phishing, prin care li se cere sa-si actualizeze datele conturilor de online banking sau sa raspunda la cateva intrebari referitoare la serviciile bancii pentru 20 de euro, a anuntat, miercuri, BitDefender.Modalitatea de fraudare prin e-mail cunoscuta sub numele de "phishing" consta in transmiterea de mesaje catre utilizatori de casute postale electronice prin care li se solicita acestora date personale de identificare.Mesajele trimise catre clientii BCR si Bancpost au acelasi continut, sunt trimise de pe acelasi IP, iar link-urile din mesaje trimit catre acelasi server de gazduire, ceea ce ar putea insemna ca autorul este acelasi in ambele cazuri, se arata intr-un comunicat al producatorului de solutii si aplicatii de securitate BitDefender.Mesajele catre clientii Raiffeisen contin insa un template diferit si este trimis de pe un alt IP.
google-analytics.com