Cautare

1175 de rezultate pentru "relati clienti" (4.62 secunde)
Ferrari, care si-a gasit 14 clienti, fata de cinci anul trecut si Great Wall care si-a gasit 41 de clienti, fata de 24 intre ianuarie si mai anul trecut.
Mii de clienti bancari trebuie sa ceara actele aditionale la contractele de credit, pentru ca bancile nu s-au obosit sa ii invite pe oameni sa le semneze, conform OUG nr. ... Pe internet s-au creat comunitati intregi de clienti bancari nemultumiti de modul de aplicare a ordonantei cu pricina.
OUG 50 pare sa fi deschis calea negocierilor dintre clienti si banci. Presate de iminenta unor procese si de un val de reclamatii la ANPC, bancile se vad nevoite sa isi refaca imaginea si incearca sa cada la pace cu proprii clienti.
Intr-un mediu economic dur, aceste cifre pozitive sunt rezultatul cresterii la nivel mondial a investitiilor in productie, cercetare, dezvoltare si asistenta pentru clienti, combinate cu un portofoliu de produse ce se remarca prin inovatie continua.
Suntem de parere ca, in acest domeniu de pe piata financiara, exista necesitatea de a construi o Comunitate in care toate partile interesate (clienti, furnizori, companii de creditare) consolideaza relatii, sunt rasplatiti pentru loialitatea lor si pot beneficia de crearea unui cerc virtual de excelenta si incredere.
Cati bani ar putea aduce la buget si ce va insemna asta pentru clienti. ... Cu cat este mai mare taxa bancara bancile sunt mai motivate sa gaseasca modalitati de a transfera povara taxei catre clienti.
Mai mult decat atat, calitatea net superioara a produselor a atras an de an tot mai multi clienti, gradul de loialitate al acestora fiind net vizibil in raport cu alte branduri.
Compania IT Asesoft Distribution vrea pentru anul viitor dezvoltarea marcii proprii de monitoare LCD, Horizon, prin atingerea unei cote de piata de 10% si pastrarea primului loc între marcile românesti de monitoare LCD, a anuntat ieri compania.„În ultimii doi ani, piata de monitoare a cunoscut o transformare rapida, astfel ca, în prezent, 94% dintre clienti se îndreapta catre monitoarele LCD si doar 6% catre cele cu tub catodic.
informarea si cresterea increderii actualilor si potentialilor clienti, atragerea unora noi, rezolvarea problemelor la nivel personal cu ei.
"Sunt comenzi de la clienti din toata tara." Pcfun.ro si pcgarage.ro, doi dintre cei mai mari retaileri online locali - controlati de omul de afaceri Marius Ghenea -, anuntau duminica pe site ca vor avea in stoc tablete iPad 2 peste 11 zile.
UPC vine cu un canal exclusiv 3D in lupta pentru clienti UPC Romania, numarul doi pe piata locala de servicii TV, iese la atac cu un canal de televiziune in format exclusiv 3D, dar si cu o serie de noi pachete de servicii.
"Am obtinut rezultate incurajatoare in trimestrul trei din 2011, atat ca venituri, cat si ca numar de clienti:
se vor transforma in clienti multumiti, care la randul lor vor aduce noi clienti, contribuind astfel prin recomandari la promovarea afacerii dvs.
Insa, din cauza zonei cu risc sportiv maxim, cum spune in gluma Mosul, pub-ul nu poate primi clienti in timpul meciurilor de fotbal programate pe arena Ilie Oana. In lipsa de clienti permanenti, Doroftei are probleme si cu ospatarii.
In calitate de francizat, sarcina dumneavoastra este sa gasiti teren, clienti, sa construiti sau sa subcontractati realizarea fundatiei, peretilor si acoperisului si sa supravegheati montarea sistemului de kituri.
ING precizeaza ca nu a modificat dobânzile la creditele pentru clienti, ca urmare a volatilitatii crescute de pe piata interbancara, si nu a deviat de la dobânda pietei publicata de Banca Nationala a României (BNR)."ING Bank România respecta legislatia în vigoare, respecta principiile concurentei loiale si, mai ales, îsi respecta clientii.
"Anul trecut am reactionat la efectele crizei intr-un mod pozitiv si nu in defensiva, cautand metode de a atrage un numar mai mare de clienti.
Baza de clienti a crescut cu peste 600.000 in cel de-al treilea trimestru al anului 2007, dintre care 18% sunt abonati, ajungand la un total de 2,8 milioane de clienti pentru primele noua luni ale anului.
Practic Internetul a oferit acces la o piata globala multor intreprinderi mici si mijlocii, care fara aportul acestuia nu ar fi avut niciodata posibilitatea de a se adresa unor clienti la scara mondiala. ... Aceasta retea face legatura intre angajatii unei organizatii, clienti, furnizori si alti parteneri de afaceri.
sa oferim servicii cat mai profesionale la costuri cat mai reduse , sa devenim nu un furnizor de servicii , ci un partener pentru viitori nostri clienti , iar pentru actualii clienti , sa ne pastram acest statut si pe viitor.5.
google-analytics.com