Cautare

1175 de rezultate pentru "relati clienti" (2.98 secunde)
Ieri, Tariceanu a anuntat ca Guvernul va anula sistemul de reesalonare la plata a datoriilor acumulate de agentii economici la bugetul de stat, deoarece aceasta masura nu a avut efectele scontate si a servit mai mult unor clienti politici ai fostei guvernari.
La sfarsitul lui 2004, numarul de abonati ai furnizorilor alternativi de servicii de telefonie fixa a ajuns la 67.000, dupa cum se arata intr-un comunicat al Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Conform tuturor asteptarilor, anul acesta au fost la mare cautare tarile exotice, dar au existat suficienti clienti interesati si de statiunile turistice montane sau de cele din Romania.
Potrivit S&P, capacitatea de indatorare a MobiFon continua sa se imbunatateasca pe fondul cresterii bazei de clienti, care sustine majorarea veniturilor si a profitului brut.
El a mai spus ca asistam la o scumpire a creditului in valuta pe piata interbancara, dar si in relatiile banci comerciale-clienti, precum si la o ieftinire a creditelor acordate in lei.
Potentialii clienti trebuie sa plateasca pentru 5 zile, la categoria doua margarete, 1.290.000 de lei sau 1.590.000 de lei in functie de conditii.
Noile monede vor fi distribuite catre banci din iunie, urmand sa fie furnizate catre clienti din iulie. Cu toate ca leul greu va intra in circulatie peste aproximativ doua luni si jumatate, actuala moneda va avea putere circulatorie pana la 31 decembrie 2006.
De altfel, la televizor, spoturile publicitare ale principalelor societati de creditare (Credisson, ERS si Estima Finance) invita potentialii clienti sa apeleze la un produs sau altul.
Potrivit acestora, din cauza preturilor nejustificat de mari din ultimele luni, s-a intrat intr-o criza de clienti. Este si motivul pentru care anunturile publicitare de vanzare sunt difuzate acum fara pret tocmai pentru a atrage clientii.
Operatorii au peste zece milioane de clienti. Exceptia o constituie Cosmorom, firma pentru a carei relansare se cauta un investitor.
Derularea unor activitati de acest gen trebuie sa faca parte din pachetul de servicii pe care o companie de brokeraj le desfasoara pentru clienti, in baza contractului incheiat.
Unii dintre acesti clienti urmeaza sa faca o vizita la sediul firmei in iulie 2005, iar altii au facut deja comenzi pentru o cantitate importanta de produse.
Pretul gazelor naturale va creste, la 1 iulie, in medie cu 10,2%, ca urmare a obligatiilor asumate prin acordul negociat cu Fondul Monetar International si a majorarii pretului la gazele din import in prima parte a anului, informeaza un comunicat al Autoritatii de Reglementare in Domeniu Astfel, consumatorii incadrati in prima categorie, de pina la 2.400 de metri cubi pe an, vor achita 6.947.700 de lei pe o mie de metri cubi daca sunt clienti ai Distrigaz Nord, in timp ce la Distrigaz Sud noul pret pentru aceeasi cantitate va fi de 6.997.900 de lei.
Din datele INS reiese ca proportia intreprinderilor care intampina dificultati in obtinerea contractelor inregistreaza o usoara scadere in 2003 comparativ cu 2002, cele mai frecvente greutati ramanand lipsa de resurse, accesul limitat la credite si neplata sau plata cu intarziere de catre clienti.
Numai ca discutia aceasta a iscat si controverse intre vanzatori si clienti. “Daca iti cumpar ceva, imi dai rest lei noi, nu vechi.
Majorarea gradului de deschidere a pietei de energie electrica pina la 83%, de la 1 iulie, va permite unui numar de peste 600.000 de consumatori sa devina clienti eligibili si sa isi negocieze contractele de furnizare, potrivit estimarilor unor reprezentanti ai autoritatii de reglementare in domeniu.
Chiar daca 30 iunie si 1 iulie au fost declarate zile nebancare, prin decizia Bancii Nationale a Romaniei (BNR), avand in vedere ca se va trece la leul nou, principalele banci comerciale vor avea unitati deschise pentru clienti.
Dar, deocamdata, din cei circa 4,4 milioane de utilizatori de telefonie fixa, operatorii alternativi au atras doar circa 150.000 de clienti.
Pentru a da posibilitatea unui numar cat mai mare de clienti sa obtina statutul de consumatori eligibili, ANRGN va diminua pragul minim de consum la 124.000 de metri cubi pe an, de la nivelul actual de 1,24 milioane de metri cubi.
La sfirsitul lunii iunie, BRD - Groupe Société Générale avea o retea de 257 de unitati si numara 1.645.000 de clienti activi persoane fizice si juridice.
google-analytics.com