Cautare

1175 de rezultate pentru "relati clienti" (7.03 secunde)
Doar intr-un an (2003-2004), numarul de utilizatori de telefonie mobila a crescut de la 6,9 milioane la mai mult de 9 milioane de clienti.
El a mai spus ca, o data intrate pe piata Uniunii Europene, companiile romanesti de asigurare isi pot creste semnificativ volumul primelor incasate atragand noi clienti.
In relatiile zilnice dintre vanzatori sau prestatorii de servicii si clienti se intampla destul de des ca primii sa respinga bancnotele care prezinta deteriorari vizibile, cea mai des intalnita fiind bancnota rupta partial.
"BCR Constanta detine in palmares un numar substantial de clienti deponenti in valuta. Chiar daca s-a anuntat o eventuala scadere a dolarului, acestia nu au luat cu asalt banca noastra in disperarea de a-si retrage depozitele valutare”, ne-a declarat Isabela Ion de la BCR Constanta.
casierii de la casele de schimb valutar se pling ca atita vreme cit nu vinde nimeni valuta, ei n-au cum sa cumpere si sa revinda pentru profit, punind lipsa lor de activitate si pe seama faptului ca satmarenii cu venituri medii, unii dintre principalii lor clienti, isi pastreaza leii - lei, pentru cumparaturile de sarbatori...
In prag de Sarbatori si in goana dupa clienti, bancile extind perioada de gratie pentru care nu percep dobinda si acorda discount-uri de citeva procente pentru cumparaturile platite direct cu cardul la comercianti.
Trebuie spus ca pe langa faptul ca fata de anul trecut numarul de clienti le-a crescut simtitor, cele 20-25 de magazine virtuale “serioase“ existente pe piata on-line din Romania se lauda ca in aceasta perioada comenzile la produsele lor au crescut uneori si cu 100% fata de perioada similara a anului trecut.
Pe de alta parte, cu cat ofertele de creditare se diversifica, cu atat creste si puterea de cumparare, iar potentialii clienti devin pretentiosi si vor ceva mai mult decat un apartament la periferie.
Primii lor clienti vor fi companiile multinationale care opereaza si in Romania, care cunosc bine mecanismele leasingului operational din alte tari“, sustine directorul executiv al APIA.
Institutiile de microfinantare se adreseaza unui numar mare de clienti, in 2004 apreciindu-se ca s-au acordat aproximativ 25.000 de micro-imprumuturi, in valoare de 60 de milioane de dolari, in conditiile unor imprumuturi medii situate la 3.000 de dolari, iar cele maxime la circa 25.000 de dolari.
In afara reducerii de costuri, bancile se vor intrece in facilitati la acordarea creditelor, facilitati menite sa atraga cit mai multi clienti.
In deceniul trecut, doar citeva banci straine, prin subsidiarele din Romania ale unor conglomerate multinationale, ofereau acest gen de servicii, si numai pentru clienti ale caror disponibilitati se ridicau la sume in valuta cu minimum cinci zerouri la sfirsit.
Spiritul novator al unor bancheri, pe fondul unei acerbe lupte pentru atragerea de clienti, a condus catre dezvoltarea unor oferte bancare inedite.
Iar nemtii vor pierde clienti fideli cum sunt olandezii si americanii, care se dau in vant dupa mobilier “Made in Germany“.
Nu o duc mai bine nici magazinele alimentare, carmangeriile sau barurile din Piata nr.1, unde o buna parte din clienti erau din rindul comerciantilor de produse industriale.
Furnizori mici, medii sau lideri de piata stabilesc contacte directe cu comertul global pentru a completa nevoile viitorilor clienti cu idei si concepte inovative.
Pana cand bancile nu vor realiza aceasta ancorare a clientului in trei-patru produse pe termen lung, nu vom avea clienti fideli“, explica unul dintre cei mai reprezentativi bancheri romani, Bogdan Baltazar.
Prima rectificare a bugetului pentru acest an va fi operata cat mai rapid, pana la 15 martie, prin redimensionarea in functie de strictul necesar a unor cheltuieli aprobate de fostul Guvern “pentru satisfacerea anumitor clienti politici“, a declarat premierul Calin Popescu Tariceanu.
Dublul afisaj al preturilor - bataie de cap atit pentru comercianti cit si pentru clienti Majoritatea magazinelor au inceput sa afiseze preturile atit in lei vechi, cit si noi.
Bancherii spun ca sumele mici platite ca dobanzi nu vor mai parea atractive pentru clienti, prin efectul lor psihologic. “Este adevarat ca dobanzile nu mai par atractive cand sunt platite sume mici, dar si sumele depuse vor fi mai mici, asadar, procentual, vor fi pastrate proportiile.
google-analytics.com