Cautare

1175 de rezultate pentru "relati clienti" (2.60 secunde)
Oxford Analytica are drept clienti: Guvernele statelor urmatoare: Australia, Canada, Czech Republic, Estonia, France, Germany, Ireland, Italy, India, Japan Latvia, The Netherlands, Saudi Arabia, Singapore, Spain ,Sweden, Taiwan, Thailand, United Kingdom United States of America, - in total 22 de guverne.
Avem un restantier la fiecare cinci clienti care au luat credite bancare. In ultimul an, in fiecare zi, 250 de romani nu si-au mai putut achita rata la banca.
Poate, in felul acesta, n-o sa mai fie nevoie de tragedia mortii unor oameni si de vieti distruse dupa inundatii, ca sa constatam ca banii pentru diguri s-au dus la sali de sport, pentru a ajunge in buzunarele unor clienti politici.
Ai doua variante, sa iesi la pensie sau sa-ti cauti alti clienti. Noi de fiecare data am fost cautati. • EVZ:
Udrea primeste din ce in ce mai multi bani pe mana si, probabil, zambeste in sinea sa, cand isi aminteste ca lua de la clienti 2 lei pe ora in parcarile Bucurestilor.
Am contactat un numar de europarlamentari spunandu-le ca suntem lobbyisti care lucreaza pentru clienti dispusi sa plateasca politicieni care sa influenteze legile in timpul procedurilor de adoptare.
Anchetatorii au stabilit insa ca jandarmul habar nu avea de apucaturile politistului, care ii lua pe "clienti" departe de ochii subofiterului atunci cand cerea sau primea spaga.
Daca mergem pe acest principiu, inseamna ca si plasele electorale ar putea schimba soarta alegerilor, si atunci suntem nu o natiune de cetateni, ci una de clienti multumiti cu putin atunci cand primesc.
În Romania sunt 8,36 milioane de consumatori casnici de electricitate si gaze naturale, iar numarul consumatorilor vulnerabili este estimat intre 1,15 milioane si 1,4 milioane de clienti (14-17% din total ), astfel ca intre 6,9 si 7,2 milioane de consumatori ar urma sa suporte majorarile de pret.
În Romania sunt 8,36 milioane de consumatori casnici de electricitate si gaze naturale, iar numarul consumatorilor vulnerabili este estimat intre 1,15 milioane si 1,4 milioane de clienti (14-17% din total ), astfel ca intre 6,9 si 7,2 milioane de consumatori ar urma sa suporte majorarile de pret.
Abia dupa aceea ne aflam in fata unei importante mase de profitori culturali, de impostori ai artei, de clienti ai institutului, de gascari artistico-politici, aciuati in jurul echipei Liiceanu-Patapievici, toti reuniti in preocuparea de a da o anvergura culturala idioteniei artistice a presedintelui Traian Basescu.
impanzirea institutiilor cu clienti, jefuirea nerusiunata a bugetului, jugularea democratiei, utilizarea sistemului represiv si judiciar spre a se mentine la putere.
Sunt increzator ca exista multi altii care vor sa ia atitudine pentru a schimba lucrurile. Ei sunt nu doar concetatenii vostri, ci si viitorii vostri clienti.
Ei isi pot organiza pe persoana fizica spectacolul, dar ma tem insa ca nu va vor mai avea de clienti, ca persoane fizice doar" , a mai spus Antonescu.
Nu poti avea aceiasi clienti ai politicii tale. Vorbim de intelectualii cei mai importanti la tineri. Tinerii sunt un fel de populatie de tranzitie.
Catalin Predoiu ceruse, saptamana trecuta, Bancii Nationale sa convoace de urgenta o intalnire cu sefii institutiilor bancare cu expunere mare pe creditele in franci elvetieni pentru a gasi solutii urgente pentru clienti, una dintre ele fiind o derogare de la plata ratelor.
Doar rusii erau pana anul trecut mari investitori si cei mai buni clienti ai brandurilor de lux. City-ul londonez se bazeaza pe banii oligarhilor de la Moscova.
Legea nu este impotriva sistemului bancar, ea a fost gandita ca una sa aduca un echilibru intre banci si clienti si sa-i protejeze pe acestia din urma impotriva abuzurilor bancilor.
Demnitatea de europarlamentar nu este, nu poate fi, o recompensa pentru niste politicieni, sau clienti ai lor, ci o implinire pentru cariere politice exemplare, in slujba cetatenilor si a natiunilor europene.
De asemenea se remarca o crestere a finantarii marilor clienti corporativi (96%) si debutul unui parteneriat public privat in domeniu (1%).
google-analytics.com