Cautare

1175 de rezultate pentru "relati clienti" (4.07 secunde)
Scopul lor este de a socializa, a fi la punct cu trendurile si dorintele viitorilor clienti.
Patru tineri din Botosani care au fost ridicati de politisti in luna iunie, dupa ce ar fi batut mai multi clienti in Barul "Azur"
§ Proxenetii contacteaza telefonic (la cererea clientilor) barbati tineri, printre care se afla si minori, carora le solicita servicii sexuale pentru clienti si le inlesnesc intalnirile cu clientii.
Hidroelectrica a fost sanctionata dur de ANRE, compania a primit o amenda record pentru ca nu a emis facturi pentru aproape 500.000 de clienti, dar si pentru ca nu a raspuns la solicitarile adresate de clienti.
4 masini au fost blocate de suvoaie, iar 10 clienti au fost evacuati. Furtuna a facut pagube si in Caras-Severin.
si tocmai pentru ca au actiuni in turismul din Bulgaria nu vad de ce TUI sau Neckerman ar aduce turisti in Romania pana nu satureaza necesitatea de clienti pentru hotelurile lor unde sunt proprietari sau actionari, iar apoi...
In calitate de clienti (fara voie) ai TVR, noi propunem ca diferendul sa fie solutionat prin trecerea in revista a jurnalelor de stiri prezentate de TVR in perioada 2001-2004.
In aceste conditii, turistii occidentali care vor sosi in aceasta vara pe litoralul mioritic, vor genera o avalansa de reclamatii tinand cont ca umbrela si sezlongul gratuit, faceau parte din pachetul de servicii cumparat odata cu cazarea de clienti.
Erste Bank are active totale in valoare de 152,7 miliarde dolari si a inregistrat, la 31 decembrie 2004, un profit net de 238,3 milioane euro si de 335,7 milioane euro la jumatatea anului 2005, 12,1 milioane de clienti, 2.365 de sucursale.
Pe langa aceste credite imobiliare si ipotecare "traditionale", anumite institutii bancare private care functioneaza in Romania acorda si tipuri de credite imobiliare sau ipotecare inedite ce se adreseaza unei categorii de clienti mai speciala.
Prin aceasta masura legislativa autoritatile statului intentioneaza sa elimine situatiile tot mai frecvente de clienti care intra in capcanele anumitor case de schimb valutar ce utilizeaza mai multe cursuri la aceleasi valute.
Cablistii spun ca aceasta diferenta de 15,5 procente ar urma sa fie suportata de clienti. Reprezentantii societatilor de cablu negociaza pe marginea acestei taxei cu reprezentantii Oficiului Roman pentru Drepturile de Autor.
Declaratiile sefului statului de joi dupa-amiaza, prin care si-a afirmat sprijinul pentru Guvern, cu conditia ca acesta sa-si respecte angajamentele din campanie si sa nu faca legi pentru clienti politici, au fost primite drept critici constructive de toti cei patru parteneri de Coalitie, care si-au reafirmat sustinerea pentru protocolul semnat miercuri seara.
„Prin deschiderea acestei agentii - a 577-a din România -, ne propunem sa fim cât mai aproape de clienti. Aceasta este cea de-a doua unitate din cartierul Craiovita“, a declarat Nicusor Cizmaru, directorul Agentiei „Fratii Buzesti“.
Initiativa legislativa ii apartine deputatului PSD, Mihai Apostolache, care spune ca, in ultima vreme, tot mai multi vanzatori dau rest orice altceva, dar nu bani, obligandu-i pe clienti sa primeasca tot felul de produse in loc de rest.
Pretul operatiunilor de zi cu zi efectuate de clientii bancilor din Romania ar putea scadea in urmatorii doi ani, ca urmare a concurentei acerbe din sistemul bancar romanesc, desi in ultimul an au crescut, pe seama cererii suficient de mari, au spus miercuri analistii EFMA si Capgemini.Pretul produselor si serviciilor bancare folosite in mod frecvent de clienti, precum platile obisnuite, administrarea contului, utilizarea numerarului si tranzactiile exceptionale, a crescut in Romania la 36 euro in 2008, de la 29 euro in 2007, pentru clientii activi, se arata in raportul World Retail Banking Report 2008, realizat de analistii European Financial Management & Marketing Association (EFMA) si Capgemini.
"Politica noastra este de a merge pe comertul traditional, la micii clienti, pentru ca, din experienta noastra, înghetata de impuls se preteaza cel mai bine la acest gen de comert", a adaugat managerul general al Top Gel.
  Vel Pitar - "cel dintâi brutar" Are 12 unitati de productie la nivel national, unde se fabrica lunar aproximativ 10.000 de tone de pâine. Vel Pitar are doua milioane de clienti zilnic si 4.600 de angajati în toata tara, declara oficialii companiei.
Astfel, toti clienti care si-au facut rezervari pe site-uri ale intermediarilor nu vor mai putea sa zboare. Compania a anuntat ca va returna contravaloarea biletelor.
Avem un restantier la fiecare cinci clienti care au luat credite bancare. In ultimul an, in fiecare zi, 250 de romani nu si-au mai putut achita rata la banca.
google-analytics.com