Cautare

1175 de rezultate pentru "relati clienti" (3.21 secunde)
Bancherii ar trebui sa-i ofere RCS&RDS, o companie cu venituri care depasesc 700 de milioane de dolari, finantare atat pentru achizitie, cat si pentru reesalonarea datoriilor care trebuie platite de RCS&RDS in perioada urmatoare.Anul acesta compania are de rambursat 175 de milioane de dolari, iar conform unor surse de pe piata "problema este partial rezolvata".Liberty Global, actionarul UPC, a angajat anul trecut banca de investitii Rothschild pentru gasirea unei solutii pentru UPC Romania, care a cumparat in anul 2004 operatorul local de cablu Astral cu 400 de milioane de dolari.Daca in 2005 UPC devenea numarul unu pe piata de cablu, in "lupta de strada" care a urmat in urmatorii ani RCS&RDS a invins printr-o politica extrem de agresiva de preturi si atragerea de clienti cu orice pret.
Daca sunteti clienti IKEA, sunteti fara indoiala familiarizati cu necazurile si frustrarile implicate de asamblarea acasa a mobilei la pachet. ... Gospodarii germani sunt cei mai buni clienti ai IKEA, reprezentand 15% din totalul vanzarilor.
Cu toate acestea, dupa cum a mai scris capital.ro, in Romania exista situatii in care anumiti clienti ajung, "din greseala", in Biroul de Credit.
"Criza si recesiunea au diminuat capacitatea de rambursare a multor clienti prin reducerea afacerilor, scaderea profitabilitatii.
"Exista o alunecare puternica spre zona de clienti de flota. ... De aceea, programul trebuie suplimentat cat mai repede pentru ca sa fie cat mai accesibil pentru clienti", a spus Valmar.
In plus, ne angajam sa fie un maxim de 3 clienti la o casa, prin deschiderea unei case suplimentare, daca este cazul. ... De peste 50 de ani, Carrefour se afirma ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienti din Europa, Asia si America Latina.
In ziua deschiderii, pe 10 aprilie 2014, ora 08:00, primii 500 de clienti vor primi perne gratis iar majoritatea produselor vor avea preturi extraordinare.
In plus, ne angajam sa fie un maxim de 3 clienti la o casa, prin deschiderea unei case suplimentare, daca este cazul. ... In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile.
Circa 600 de clienti lunar si afaceri de 150.000 euro in primul an Reprezentantii florariei estimeaza o medie de circa 600 de clienti, lunar, pentru concept store-ul FlorideLux, preponderent femei - peste 60%, persoane active, cu venituri peste medie si varste intre 25 si 55 de ani.
Daca aveti clienti care alimenteaza numeroase dispozitive electrice, recomandati-le bateria cu RC-ul mai mare. Daca in schimb aveti clienti care tin masina parcata perioade lungi de timp, recomandati bateriile de tip deep-cycle.
UNIQA Asigurari se numara printre liderii pietei romanesti de asigurari generale si furnizeaza servicii pentru peste 470.000 de clienti, oferind un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor si tendintele pietei.
- Aveti clienti noi pentru noul E si noul S? ... Da, suntem pregatiti si avem deja clienti pentru noile modele Mercedes-Benz.
EcoSport va ajunge in ianuarie 2018 la primii clienti. ... Modelul este un crossover-SUV de clasa mica (segment B) si a inceput sa fie vandut in Europa din primavara lui 2014, unde si-a gasit de atunci peste 150.000 de clienti.
Potrivit site-ului www.no-cash.ro, la sfarsitul trimestrului III din 2005 se inregistrau 84.200 de clienti care au facut tranzactii de plata fara sa se deplaseze la banca.
Dupa numai un an de la lansarea pe piata Cosmote avea deja 1,23 milioane de clienti in Romania, in timp ce cota de piata a acestui operator s-a cifrat la sfarsitul anului trecut la 7%, a specificat Tereza Valcan, directorul de marketing al Cosmote Romania.
In alt caz, poti folosi magazinul on line ca un punct de intermediere care preia comenzile de la clienti si le transmite catre distribuitorii cu care lucreaza, contra unui comision.
De asemenea, pune la dispozitia departamentelor de vanzari si marketing informatii relevante despre clienti, cum ar fi gestiunea contractelor, urmarirea portofoliilor de clienti, centralizarea activitatilor si evenimentelor - informatii care fundamenteaza luarea unor decizii corecte.
SIVECO Romania aniverseaza 20 de ani de performanta in IT-ul romanesc SIVECO Romania implineste 20 de ani de existenta pe piata IT-ului romanesc, perioada in care a construit alaturi de clienti si parteneri proiecte mari, care au contribuit asupra progresului comunitatilor si natiunilor si au vorbit la superlativ despre IT-ul romanesc in lume.
Contraofensiva declansata de UPC Romania pentru atragerea de noi clienti vine in contextul in care operatorul de cablu concurent RCS&RDS a scos, joi seara, de pe retelele sale de cablu (care au aproximativ doua milioane de abonati, n.r.) toate canalele operate de compania Discovery Networks, inclusiv Discovery Channel.
"Totusi, in cazul in care astfel de informatii/date au fost furnizate, clientii se pot adresa serviciului de relatii clienti", au precizat acestia. ... In cazul Orange, tentativele de frauda pot fi semnalate la adresa de e-mail abuse•orange.ro sau la Serviciul Clienti.
google-analytics.com