Cautare

1681 de rezultate pentru "relati clienti romtelecom prahova" (3.53 secunde)
in reteaua Romtelecom. 29 din 30 de apelanti Romtelecom nu erau nici macar inregistrati in concurs, desi plateau suprataxa ceruta. Astfel, numai de pe urma apelurilor la numerele cu suprataxa din reteaua Romtelecom, Telemedia a incasat peste 81,2 miliarde de lei in perioada august-decembrie 2003.
„Cosmote estimeaza ca va atinge profit net în 2009“, se spune în comunicat.Afacerile operatorului au crescut în primele trei trimestre cu aproape 300%, la 105,2 milioane de euro, iar numai în trimestrul al treilea, veniturile s-au ridicat la 41,5 milioane de euro, comparativ cu nivelul de 12,5 milioane de euro, raportat în trimestrul al treilea din 2006.Achizitionarea Germanos, o adevarata afacerePortofoliul de clienti a crescut în trimestrul trei cu peste 600.000, dintre care 18% sunt abonati, ajungând la un total de 2,8 milioane de clienti pentru primele noua luni ale anului.
Dinu Patriciu a fost ales din nou presedinte al filialei judetene PNL din Prahova, fiind singurul candidat. Nemultumit de rezultatul alegerilor, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a renuntat la functia de vicepresedinte al PNL.
PNL Prahova acuza PD ca le-a racolat primarii si consilierii. ... la nivelul judetului Prahova. Intr-un comunicat dat ieri publicitatii, presedintele PNL Prahova, Adrian Semcu, sustine ca este vorba despre actiuni "premeditate", facute "in dispretul spiritului si literei protocolului si al declaratiilor publice ale liderului national al PD".
Liberalii din Prahova au decis sa nu-l sanctioneze pe Dinu Patriciu pe motiv ca declaratiile omului de afaceri referitoare la o eventuala colaborare intre PNL si PSD au fost facute in nume personal si nu in numele filialei.
Conducerea filialei Prahova a decis luni seara sa nu il sanctioneze pe Dinu Patriciu, motivand ca nu ar exista motive in acest sens. Afirmatiile fostului presedinte al organizatiei, referitoare la o eventuala colaborare intre PNL si PSD, au fost facute in nume personal, sustine conducerea filialei Prahova.
PD-L Prahova a castigat noua din cele 17 colegii din judet, alte cinci revenind PSD si trei PNL, potrivit datelor finale transmise de Biroul Electoral al Circumscriptiei 31 Prahova.
Prezent la conferinta, Iulian Badescu a criticat-o, in discursul sau, pe Roberta Anastase, care detine functia de presedinte al PD-L Prahova, organizatie din care Badescu a facut parte. ... "Educatia nu-mi permite sa semnez acest act de tradare a judetului Prahova si a orasului Ploiesti", a spus Badescu.
Senat Calin Popescu Tariceanu (Bucuresti) Titus Corlatean (Bucuresti) Gabriel Oprea (Bucuresti) Dumitru Pelican (Bucuresti) Daniel Barbu (Bucuresti) Ecaterina Andronescu (Bucuresti) Victor Ciorbea (Bucuresti) Dan Voiculescu (Bucuresti) Catalin Croitoru (Bucuresti) Florian Popa (Bucuresti) Corneliu Dobritoiu (Bucuresti) Gabriel Mutu (Bucuresti) Ioan Cristina (Arad) Ion Popa (Arges) Serban Velca (Arges) Constantin Tamaga (Arges) Ionuti-Elie Zisu (Arges) Dragos Luchian (Bacau) Vasile Nistor (Bacau) Dan Tataru (Bacau) Damian Draghici (Bacau) Dorin Dobra (Bistrita-Nasaud) Ioan Denes (Bistrita-Nasaud) Doina Federovici (Botosani) Petru Mihailescu (Botosani) Viorel Grigoras (Botosani) Sebastian Grapa (Brasov) Viorel Chiriac (Brasov) Ioan Ghise (Brasov) Marius Niculoiu (Brasov) Ion Rotaru (Braila) Catalin Boboc (Braila) Doina Tudor (Buzau) Eugen Teodorovici (Buzau) Victor Mocanu (Buzau) Stefan Tomoiaga (Calarasi) Iulian Dumitrescu (Calarasi) Marius Nicoara (Cluj) Puiu Hasotti (Constanta) Alexandru Mazare (Constanta) Mircea Banias (Constanta) Nicolae Moga (Constanta) Mihai Fifor (Dolj) Florea Voinea (Dolj) Mario Oprea (Dolj) Mircea Geoana (Dolj) Cristiana Anghel (Dolj) Leonardo Badea (Dambovita) Sorin Rosca Stanescu (Dambovita) Valentin Calcan (Dambovita) Gheorghe Saghian (Galati) Paul Ichim (Galati) Eugen Durbaca (Galati) Niculae Badalau (Giurgiu) Lucian Iliescu (Giurgiu) Marian Pavel (Ialomita) Ion Toma (Ialomita) Varujan Vosganian (Iasi) Sorin Lazar (Iasi) Florin Constantinescu (Iasi) Mihaela Popa (Iasi) Marin Burlea (Iasi) Gabriela Firea (Ilfov) Nicolae Nasta (Ilfov) Darius Valcov (Olt) Mihai Nita (Olt) Dan Sova (Olt) Georgica Severin (Prahova) Daniel Savu (Prahova) Ion Luchian (Prahova) Stefan Oprea (Prahova) Augustin Mitu (Prahova) Neculai Bereanu (Suceava) Tiberiu Bradatan (Suceava) Ovidiu Dontu (Suceava) Mihai Neagu (Suceava) Nicolae Monanu (Teleorman) Crin Antonescu (Teleorman) Timotei Stuparu (Teleorman) Octavian Motoc (Tulcea) Trifon Belacurencu (Tulcea) Florian Coca (Valcea) Remus Nitu (Valcea) Marin Cotescu (Valcea) Petru Filip (Vrancea) Cristian Dumitrescu (Vrancea) Gheorghe Pop (Salaj) Matei Suciu (Timis) Ilie Sarbu (Timis) Doina Silistru (Vaslui) Gabriela Cretu (Vaslui) Nelu Tataru (Vaslui) UDMR Marko Bela (Mures) Lista este in curs de actualizare, aceasta putand fi completate dupa rezultatele definitive publicate de BEC si incheierea operatiunii de redistribuire a mandatelor.
Un Porsche 911 Turbo, la vanatoare de soferi pe DN1, in Prahova Masina, cu 420 de cai putere și 3600 CMC, prinde suta de kilometri in doar 5 secunde.
De aproximativ o saptamana, casele de amanet din Craiova, dar si cele de schimb valutar au inregistrat un numar record de clienti. ... "Inainte de Paste cu cateva zile, am avut clienti foarte multi. ... Am avut clienti ale caror bijuterii nu erau in stare buna, pe care insa i-am refuzat.
Nu ar strica o excursie de weekend in care sa va relati conturile. PESTI: Cand vine vorba de dragoste, esti destul de reticenta.
Autoritatea Nationala a comparat, pentru alegerea solutiilor optime, costurile pe care le-ar presupune solutiile de interconectare propuse de parti, respectiv interconectarea directa a retelelor celor doi operatori sau interconectarea indirecta prin intermediul serviciului de tranzit oferit de RomTelecom.
Pe de alta parte, nici Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa din tara, nu a stat pe loc.
RomTelecom a redus la 1 octombrie cu 50% tariful pentru apelurile internationale efectuate de clientii persoane juridice catre orice retea de telefonie fixa din Uniunea Europeana, SUA si Canada, la 0,0999 euro pe minut.
Romtelecom a lansat ieri, 6 aprilie, a.
Cel mai tarziu in octombrie, Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) va decide cu cat se vor reduce tarifele de interconectare percepute de RomTelecom, ne-a declarat Raluca Moraru, directorul de relatii publice al institutiei.
RomTelecom desfasoara, in perioada 10 aprilie-12 mai, o promotie speciala destinata celor care solicita instalarea, in acest interval, a unei linii telefonice sau a unui trunchi analogic. ... Oferta pentru aparate telefonice este valabila in limita stocurilor disponibile in magazinele RomTelecom.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a alocat noi resurse de numerotatie pentru servicii de telefonie companiilor Romtelecom si Vodafone Romania. Romtelecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de noi numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa in judetul Braila.
Companiile RomTelecom, Orange si Vodafone vor fi investigate cu privire la un posibil abuz de pozitie dominanta, potrivit Mediafax. ... In cazul RomTelecom, posibilul abuz care va fi investigat se refera la refuzul de acordare a accesului in reteaua proprie a operatului reclamant.
google-analytics.com