Cautare

1681 de rezultate pentru "relati clienti romtelecom prahova" (2.90 secunde)
Optiunea este gratuita si poate fi activata prin apel la serviciul Clienti. ... SonyEricsson K550im, Samsung S40i, LG L343i si Sagem my401Ci, disponibile în reteaua de magazine Cosmote, Germanos, Internity, Romtelecom si la dealeri independenti.
Telekom Romania este un brand de telecomunicatii care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, pentru o comunitate mare de clienti, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii. Brandul Telekom Romania este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebrandingul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania.
- RCS&RDS - 3.700.000 - Telekom -1.500.000 - Focus Sat - 1.000.000 - UPC - 900.000 - Orange TV - 400.000 Telekom este prezent in Romania din anul 2014, dupa ce in 2011 compania germana a cumparat pachetul majoritar al OTE, operatorul elen care detinea la acel moment Cosmote si Romtelecom.
Deputatul PSD de Prahova Mihai Apostolache a fost instiintat de presedintele organizatiei, deputatul Marian Saniuta, ca va trebui sa elibereze spatiul pe care biroul sau parlamentar il ocupa in sediul PSD Prahova, reprosandu-i-se lipsa de implicare in activitatea filialei.
Umanistii ii cer lui Calin Popescu-Tariceanu prefecturile din Arges, Bacau, Brasov si Prahova. PUR vrea sa-l mentina pe actualul prefect de Arges in functie si vrea sa-si plaseze oameni de incredere in judetele Buzau, Prahova si Brasov, acolo unde a obtinut un scor bun la alegerile locale.
Eckstein Kovacs Peter, deputat si senator UDMR de Cluj, absent 1992-1996, Paula Ivanescu, deputat si senator FSN si PD de Prahova, absenta 1990-1992, Dan Mircea Popescu, senator FSN, PDSR si PSD de Prahova, absent 1990-1992, Corneliu Vadim Tudor, senator PRM de Bucuresti, absent 1990-1992, Varujan Vosganian, deputat si senator UAR, PAR, UFD si PNL de Iasi, absent 2000-2004.
31 Prahova, colegiul uninominal nr. ... El a fost ales senator PNL in colegiul 3 Prahova cu 17.069 de voturi.
Filiala se va supune recomandarilor conducerii organizatiei din judetul Prahova a PSD de a lua o decizie in privinta sanctionarii senatorului. Deputatul Marian Saniuta, presedintele filialei Prahova a PSD, a declarat joi seara ca se disociaza de ideea unui conflict existent intre partid si senatorul Antonie Iorgovan.
Calatorie spre centrul Pamintului Cum s-a desfasurat cursa ciclista la cea mai joasa altitudine din Romania, la minus 208 metri, in mina de sare Slanic Prahova.
Dupa depunerea cererii de emigrare din Romania, un an de zile a fost somer, pana in 1982, cand, cu ajutorul tatalui sau, a obtinut un post de medic de tara la dispensarul medical din satul Ditesti, judetul Prahova.
PNL Prahova il apara pe Patriciu In acelasi timp, presedintele PNL Prahova, deputatul Adrian Semcu, a declarat sambata pentru NewsIn ca omul de afaceri liberal Dinu Patriciu, care a recunoscut ca a sponsorizat PSD, este mai putin vinovat decat Valeriu Stoica, care ataca constant actuala conducere a partidului.
PNL Prahova il apara pe Patriciu In acelasi timp, presedintele PNL Prahova, deputatul Adrian Semcu, a declarat sambata pentru NewsIn ca omul de afaceri liberal Dinu Patriciu, care a recunoscut ca a sponsorizat PSD, este mai putin vinovat decat Valeriu Stoica, care ataca constant actuala conducere a partidului.
Delegatia Permanenta a discutat ieri excluderea Monei Musca, insa si liberalul Dinu Patriciu a dat socoteala in fata conducerii filialei PNL Prahova, al carei membru este, pentru afirmatiile referitoare la oportunitatea unei aliante a liberalilor cu PSD.
Fostul presedinte al PNL Prahova Dinu Patriciu nu a participat la sedinta PNL Ploiesti, la care fusese invitat pentru a da lamuriri referitoare la afirmatiile sale legate de sponsorizarea PSD.
Raport dupa doi ani de mandat Pe de alta parte, Oprescu a apreciat ca propunerea presedintelui PSD Prahova, Marian Saniuta, ca echipa care va castiga alegerile la Congresul din 10 decembrie sa ceara votul de incredere al liderilor filialelor dupa doi ani de mandat este judicioasa.
Presedintele filialei PSD Prahova, deputatul Marian Saniuta, ii roaga public pe colegii sai din teritoriu sa nu mai faca declaratii referitoare la sustinerea unui candidat pentru functia de presedinte al PSD, intrucat astfel de gesturi amintesc de cele ale PCR, inainte de 1989.
Onoruri pentru fostii lideri ai PSD Mircea Geoana a mai declarat sambata, la Conferinta extraordinara de la PSD Prahova, ca sustine propunerea prahovenilor de a infiinta, prin Statut, functia de presedinte de onoare sau de presedinte fondator al partidului, pe care ar urma sa o ocupe Ion Iliescu.
Presedintele PC Prahova pleaca de la premisa ca, in prezent, lumea politica romaneasca este impartita in cei "buni" care-l sustin pe presedintele Basescu si cei "rai" care sunt opozantii presedintelui, iar PC se numara printre "rai".
Presedintele PC Prahova, Florin Anghel, care a pierdut functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar de duminica trecuta in fata deputatului Daniela Popa, contesta rezultatele alegerilor din PC.
Avramescu a fost cooptat in organizatia de Prahova a PD-L, iar astazi a fost anuntat oficial drept candidat la colegiul uninominal din localitatea Mizil.
google-analytics.com