Cautare

4462 de rezultate pentru "reinvierea dragostei de pamant agricol a romanilor" (5.16 secunde)
Dumitru Punariu spune ca fenomenul OZN este o problema reala Dumitru-Dorin Prunariu a zburat in Cosmos, in perioada 14-22 mai 1981 cu Soiuz 40, impreuna cu Leonid Popov.
Audiere privind prezenta extraterestra pe Pamant (Autor: ... Farcas) In perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a derulat la Washington asa-numita AUDIERE A CETATENILOR PRIVIND DEZVALUIREA (Citizen Hearing on Disclosure) privind dovezi ale unei prezente extraterestre pe planeta noastra.
Andrei Buga) Timpul este intim legat de sentimentul propriei noastre existente. ... Oricat de durabil ar fi ceva, isi are totusi limite in timp:
FARCAS) In decembrie 2017, Departamentul Apararii din S.U.A. a publicat un raport continand un punct de vedere credibil cu privire la observatiile OZN.
FARCAS) Am prezentat, in articolele anterioare, trei categorii de magii: fenomenul OZN, rapirile si vechile traditii, pentru a sustine ipoteza ca Pamantul e monitorizat, de mult timp, de hipercivilizatii. O a patra categorie de asemenea magii ar putea fi miracolele religioase.
Sute de hectare de teren care apartin in prezent statiunilor de cercetare din Dolj ar putea ramane in administrarea Agentiei Domeniilor Statului (ADS) dupa incheierea retrocedarilor in judet. Pana in prezent, nici jumatate din suprafata totala a statiunilor nu a fost revendicata.
"In clasa politica exista jigodii, iar cei care stau cu sticla in mana nu sunt oameni de stat"', pe care il puteti citi in continuare.
Acestia m-au legat de pamant si mi-au rasturnat orice nadejde spre pamant. Vrajmasii m-au facut strain fata de imparatiile pamantesti si un locuitor netrebnic fata de pamant. ... - Ei m-au biciuit, cand eu m-am crutat de biciuire. - Ei m-au chinuit atunci cand eu am fugit de chinuri.
Dumnezeu nu e in cer, nu-i pe pamant; ... Maxima din titlu este concluzia primei scrisori prin care Mihai Eminescu i-a marturisit dragostea Veronicai Micle, pe care o cunoscuse cu 7 ani in urma.
Era insa un particolar semn fizic care ii distingea de oameni: ei aveau la maini si la picioare sase degete in loc de cinci. ... Zeii (a se citi extraterestrii) cunosteau legile universului, orbitele astrelor, legile naturii, multe stiinte necunoscute si aveau obiecte bizare.
cinci experiente uluitoare O usurare teribila, o lumina stralucitoare la capatul unui tunel in care simti caldura, abilitatea de a-ti vedea corpul de sus, sau pe cei dragi care au murit demult, care acum te inconjoara intr-o pace absoluta. ... Nu toate experientele, insa, au fost atat de linistitoare.
5 mari enigme ale planetei Pamant Cum s-a format Luna? Nu exista consens intre savanti in ceea ce priveste felul in care s-a format satelitul natural al Pamantului.
anuntul legat de viata extraterestra! ... Tocmai de aceea liderii marilor puteri, dar si liderii religiosi, sunt obligati sa iasa public si sa faca un anunt oficial in acest sens. ... Intrebarea este simpla, raspunsul a devenit foarte complicat.
romaniatv.net / PLUTO, sarbatorit de Google cu un logo special pe 14 iulie (Autoare: Alina Costache) PLUTO este sarbatorita Google de marti, 14 iulie.
FARCAS) Pe 23 iulie 2015, NASA anunta descoperirea, la o distanta de 1.400 de ani-lumina, in directia constelatiei Cygnus (Lebada), a unei noi exoplanete, numita Kepler-452b. ... S-a afirmat ca ea este cea mai asemanatoare Pamantului dintre toate cele aproape 2000 de exoplanete descoperite pana acum.
Dincolo de trista reputatie a Jilavei, pentru oricine nu a mai intrat niciodata intr-un fort de secol al XIX-lea, alternanta de spatii inchise si deschise, lungimea fatadelor si grosimea zidurilor sunt aiuritoare.
FARCAS) In articolul de saptamana trecuta am prezentat rapirile extraterestre ca o dovada a prezentei unor hipercivilizatii in preajma noastra.
Mesterii populari Mathe Denes si Carolina Mathe participa la Targul lui Ciresar oganizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu ceramica de Corund binecunoscuta publiului. Am venit la Targul lui Ciresar cu obiecte de ceramica de Corund: vaze, untiere, ulcioare, boluri, castroane de mici si mari dimensiuni.
A trecut si vara si se pare ca ne pregatim de iarna, din moment ce de toamna nu se stie daca poate fi vorba.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca nu va abandona lupta impotriva coruptiei pentru ca a primit mandat din partea alegatorilor de a merge pana la capat.
google-analytics.com