Cautare

4463 de rezultate pentru "reinvierea dragostei de pamant agricol a romanilor" (3.56 secunde)
Ministerul Agriculturii va verifica in termen de 30 de zile toate proiectele europene de investitii in agricultura aflate in derulare, iar acele lucrari care nu mai pot fi cofinantate de catre firmele private contractante vor fi reziliate.
'Valeriu Tabara va participa la evenimentul "Am 18 ani, deci deschid o afacere" ' Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara (foto), participa joi, 10 Februarie 2011, ora 11:00, la evenimentul organizat de Asociatia Europeana pentru Opozitie Economica, care va avea loc la Liceul Agricol Nucet, judetul Dambovita.
Senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului Parlamentar al PSD, a transmis un comunicat de presa intitulat: "Ministrul Fuia e framantat de intrebari existentiale". Ministrul agriculturii, Stelian Fuia, a reusit, in timp record, sa confirme faptul ca Executivul condus de Mihai Razvan Ungureanu nu este altceva decat un "guvern al clonelor".
Senatorul Suciu Matei a sustinut o declaratie politica, intitulata "Obiectivul prioritar al Guvernului:
Senatorul Octavian Liviu Bumbu a sustinut o declaratie politica intitulata "Potentialul agricol nu e suficient pentru performanta", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul FIFOR MIHAI VIOREL a sustinut o declaratie politica intitulata "Sahara Olteniei - o realitate devastatoare", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica intitulata: Sanse egale tuturor tinerilor indeferent de mediul in care traiesc, urban sau rural. ... In ciuda potentialului agricol, populatia rurala nu are un trai decent. In anul 2011, riscul de saracie si excluziune din mediul rural era de 40,3%.
Liderul PSD a atacat dur programul si ministrii Cabinetului Boc. ... Romanii considera ca tara asta are nevoie de o noua directie. Faptul ca in Parlamentul Romaniei se revine cu acelasi premier, respins aici, tot ceea ce e sperat romanul dincolo de un candidat sau altul, astazi sunt spulberate.
dfmone.wordpress.com / CALARASI-O istorie uitata De multe ori m-am intrebat ce ironie a destinului a facut sa ma nasc in Calarasi.
(continuare) "Capitalul gigantic al Romaniei este dat de resursele naturale" - Vorbiti, alaturi de multi alti futurologi, de marea criza alimentara si a apei. Dar Chevron foreaza pentru gaze de sist in Dobrogea, unde exista un fluviu subteran de apa dulce, cat Dunarea.
Deputatul Victor Surdu a murit astazi, la 63 de ani, in locuinta lui, din cauza unui cancer pancreatic. In urma cu doua saptamani, el a fost la spitalul "Sf. ... Deputatul social-democrat Victor Surdu, seful Departamentului de agricultura al PSD, a acordat in luna martie un interviu agentiei Agerpres.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca nu va abandona lupta impotriva coruptiei pentru ca a primit mandat din partea alegatorilor de a merge pana la capat.
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Si noianul asta de informatii, de ce s-a intamplat, chiar si pentru oamenii care va cunosc...
Premierul Victor Ponta, in mesajul de Anul Nou:
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica intitulata: ... In oricare alta pozitie am fi care priveste guvernarea statului roman datorita si exclusiv romanilor, de pretutindeni, avem responsabilitati, obligatii si indatoriri fata de toti acestia.
Dintre cele 25 de state membre ale UE (27 cu Romania si Bulgaria) 11 au anuntat ca vor restrictiona accesul romanilor pe pietele muncii, iar celelalte au luat decizia de a lasa libera circulatia romanilor in scop de munca sau nu au facut nici un anunt in acest sens.
Dennis Deletant) - fragmente - Aderarea Romaniei la UE nu este doar o problema de natura politica. Eu as spune ca este si una de afinitate culturala.
Dupa patima cea de buna voie a Domnului nostru Iisus Hristos, dupa Invierea si dupa Inaltarea Lui la ceruri, era in Cezareea Palestinei un sutas, anume Corneliu, de neam din Tracia.
A existat grupul "Majestic -12" (AUTOR: ... FARCAS) Una dintre problemele care obsedeaza ufologii americani si ii divizeaza in tabere este existenta sau inexistenta unui grup oficial, misterios si ultrasecret, numit Majestic-12 sau MJ-12, singurul care ar avea acces la toate secretele privind prezenta extraterestra pe Pamant.
Noile rezultate ale observatiilor facute de telescopul spatial Kepler al NASA, comunicate la inceputul lunii noiembrie 2013, schimba perspectiva pe care o avem in acest sens asupra vecinatatii noastre stelare.
google-analytics.com