Cautare

4463 de rezultate pentru "reinvierea dragostei de pamant agricol a romanilor" (4.25 secunde)
OUG privind registrul agricol a fost aprobata pe 21 octombrie aducand o serie de modificari la datele calendaristice pentru inscrierea in registru si centralizarea acestora. Proiectul de lege pentru aprobarea OUG 28/2008 a fost adoptat cu 53 de voturi favorabile si o abtinere de catre Senat.
FARCAS) Andrei Kisliakov este un jurnalist de stiinta rus, specializat, intre altele, in domeniul industriei militare. In urma cu catva timp el a scris pentru agentia de presa RIA Novosti un articol intitulat "Nepamantenii sunt deja aici!".
FARCAS) Din ianuarie 2018, in media romaneasca a inceput sa circule o stire infioratoare: La sfarsitul lunii mai, extraterestrii vor ateriza, cu OZN-urile lor, pe Pamant si ne vor lua in stapanire.
In aceasta toamna este o oferta in a se redescoperi. ... LEU - Leul simte absenta cuiva foarte important care a facut parte din viata lui. Toamna aceasta este perfecta pentru reintalniri, dar si pentru a face ceva nou. FECIOARA - Pentru Fecioare toamna asta aduce reinvierea unei iubiri.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o declaratie politica intitulata: 30 noiembrie - Ziua romanilor de pretutindeni. ... Ziua romanilor de pretutindeni se sarbatoreste in data de 30 noiembrie a fiecarui an, incepand din anul 2007, cand a fost promulgata Legea nr. 299 privind sprijinul acordat romanilor de pretutindeni.
Cativa smecheri care au adunat cateva miliarde de lei le-au investit in cumpararea a sute de hectare de teren, mai ales in sudul judetului, gandind ca de la cinci milioane, cat a costat hectarul in urma cu patru-cinci ani, va ajunge azi la vanzare la 1.400 de euro/ha.
• "Craciunul nu este o perioada, nici un sezon, ci o stare de spirit.
GEORGE CUSNARENCU) De secole intregi poetii sau ganditorii se intreaba ce este dragostea, fara sa gaseasca un raspuns, in afara unor frumoase metafore.
Osho despre iubire - Atunci cand iubesti, esti plin de bucurie. ... Bucuria este o functie a iubirii, o umbra a acesteia. ... Pana acum, omenirea a trait intr-un mod atat de nebunesc, incat nu-ti poti satisface decat una dintre necesitati:
Unirea Basarabiei cu Romania Unirea Basarabiei cu Romania a avut loc la 9 aprilie 1918 (27 martie pe stil vechi) si a fost in fapt reunificarea vechii provincii romanesti Basarabia, rupta de Moldova si alipita de Rusia in 1812.
2015 Dupa o lunga asteptare, Ascensiunea planetei revine brusc in actualitate cu foarte multe stiri pozitive, aduse de o serie intreaga de surse de informare. ... Aceasta influenta va fi la un nivel care nu a mai fost experimentat anterior de planeta si de voi, niciodata.
Marturia unui neurochirug celebru dupa ce a fost in coma Nu e om care sa nu-si fi pus macar o data in viata intrebarea "Exista viata dupa moarte?".
Fericit (67%), mai dispus sa rad toata ziua (33%), mai puternic, mai increzator (61%) - acestea sunt concluziile unui sondaj Sentimente.ro, cel mai mare site de dating din Romania. ... Acceptarea neconditionata (81%), imbratisarea unui copil (27%), bucuria animalului de companie (14%), au mai declarat utilizatorii site-ului.
Pentru oamenii cu bani, criza financiara este ca o ploaie scurta de vara. ... Gazeta de Sud v-a prezentat luni averile parlamentarilor de Dolj in vremuri de restriste. Acum va aratam ce sume de bani intra in bugetul personal al consilierilor judeteni.
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
Legea creditului agricol, proiect propus de Ministerul Agriculturii, este destinata investitiilor pe termen lung, de pana la zece ani, cu o perioada de gratie de unu pana la cinci ani. Fondurile vin de la ministerul de resort si vor fi repartizate investitorilor prin intermediul bancilor.
Taxele pentru scoaterea terenurilor din circuitul agricol continua sa faca tema unor discutii intre cei care doresc eliminarea lor si cei care trebuie sa le reglementeze.
Recentul raport favorabil dat Romaniei in privinta aderaarii la Uniunea Europeanaa la 1 ianuarie 2007 nu este chiar imbucuraator pentru cei care isi desfaasoaraa activitatea in domeniul agricol. Clauze de salvgardare pot fi introduse si pentru utilizarea fondurilor europene, acestea putind include chiar reduceri de fonduri.
Afacerile cu biodiesel vor deveni din ce in ce mai profitabile pe fondul cresterii cererii de acest carburant ecologic.
Anul agricol 2007 a fost unul dintre cei mai slabi de dupa 1990, din cauza secetei, care a calamitat culturile vegetale, a facut probleme crescatorilor de animale prin scumpirea furajelor si a determinat cresterea preturilor la alimente de baza precum painea, laptele, uleiul si legumele.
google-analytics.com