Cautare

3089 de rezultate pentru "receanu lugoj strada ceahlaului nr 5 bloc 25 b" (3.52 secunde)
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a selectat companiile care vor proiecta si construi tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, valoarea totala a contractelor fiind de 3,45 miliarde lei.
Astfel, au mai ramas de rezolvat contestatiile pe lotul 2 din tronsonul Timisoara-Lugoj si loturile 1, 2 si 4 de pe Orastie-Sibiu. ... • Spedition UMB si Tehnostrade, in asociere cu firma Carena SpA Impresa di Costruzioni, au castigat lotul 1 din tronsonul Timisoara-Lugoj.
"Bomba sexy" a lui Villadsen ' Portarul Ceahlaului si-a surprins colegii cu noua lui cucerire Portarul danez al moldovenilor si-a uluit colegii de echipa cu noua sa cucerire, o blonda superba din tara natala.
Lansarea candidatilor USL Lugoj pentru alegerile parlamentare s-a facut intr-o sala neincapatoare (Autor: Patricia GHEMES) Luni, 12 noiembrie 2012, la Teatrul "Traian Grozavescu", avut loc lansarea candidatilor Uniunii Social Liberale Lugoj pentru alegerile parlamentare.
• Astfel, licitatiile de proiectare si executie a tronsoanelor Nadlac-Arad, Timisoara - Lugoj si Orastie-Sibiu se vor lansa in noiembrie 2010.
CNADNR a anuntat pe 12 aprilie castigatorii licitatiilor pentru mai multe loturi din tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva, Orastie-Sibiu.
In aceasta situatie se gasesc strazile Ecaterina Teodoroiu, care se intinde de la parculetul Catedralei "Sfantul Dumitru" pana in apropierea bulevardului Raului, si strada Elena Teodorini, care incepe din strada Obedeanu si se termina in strada Bucovat.
Acestea vor circula intre orele 18.00 si 21.30, la intervale de sapte minute, si vor ajunge la intrarile in stadion din Bulevardul Pierre de Coubertin - strada Vatra Luminoasa si Bulevardul Basarabia.
Optiunea pentru un apartament de bloc sau o casa trebuie insa sa depinda de avantajele si dezavantajele traiului de zi de zi si implicit stilul de viata pe care il au sau si-l doresc.
Astfel, pe traseul sau autostrada "suspendata" se va intersecta cu Soseaua Colentina, Soseaua Andronache, Penetratia Autostrazii Bucuresti - Brasov, in imediata vecinatate a Strazii Gherghitei, Soseaua Petricani, Soseaua Pipera, Bulevardul Aerogarii/Strada Nicolae Caramfil, Soseaua Nordului, Soseaua Bucuresti-Ploiesti (DN 1), Bulevardul Poligrafiei, Bulevardul Bucurestii Noi/Soseaua Chitilei, Calea Giulesti, Calea Crangasi, Soseaua Virtutii.
La sapte ani de la demararea lucrarilor, DN 6 - Timisoara Lugoj este inca in constructie, iar masinile sunt nevoite sa parcurga cei 52 de km chiar si in patru ore. ... Pana acum s-au cheltuit aproape 27 de milioane de euro pentru reabilitarea tronsonului Timisoara - Lugoj.
Cu doua zile inainte de Craciun, au fost inaugurati si 27 de kilometri din primul lot al autostrazii Lugoj- Deva, desi se poate circula efectiv doar pe 17 kilometri din ei, pentru ca autostrada se termina in camp.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a inceput anul cu o victorie concludenta, la Lugoj, si a urcat pe locul cinci in Divizia A1 Prima echipa de la SCM-U Craiova care a disputat un meci oficial in 2012 a fost cea de volei feminin.
Cum la groapa de gunoi din Lugoj fusese in schimb depozitat un cadavru transat, politistii s-au gandit intai ca poate capul descoperit de cioban ii apartine acestuia.
Pe scena Barbu Stirbei vor evolua trupe de teatru din Panciu, Constanta, Lugoj si trupele proprii ale Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi - Aurel Elefterescu si Trepte. ... Traian Grozavescu, Lugoj, Pinocchio, de Carlo Collodi , un spectacol de Dan Mirea.
In zona blocurilor 11B, 11C de pe strada Fagului sint in jur de 15 ciini agresvi.
Deci, traficul se va inchide pe principala artera a orasului, de la intersectia bulevardului Nicolae Titulescu cu strada Filantropiei si pana pe Calea Bucuresti, la Universitate", a declarat Teodor Sas, viceprimarul Craiovei.
Locuintele ANL ridicate in Banie au devenit un vis frumos, finalizarea a zece scari de bloc intinzandu-se pe o perioada de aproape trei ani. ... Cele zece scari de bloc, finantate de Agentia Nationala pentru Locuinte, de pe strada Potelu, nr.
Comitetul Executiv al PSD Cluj a luat in discutie posibilitatea demisiei in bloc a acestui for, in semn de protest fata de atacurile conducerii PSD Bucuresti la adresa vicepresedintelui Vasile Dancu si fata de lipsa de atitudine a presedintelui partidului, Mircea Geoana, in acest conflict.
Daca numai auditul tehnic dureaza trei saptamani pentru un singur bloc, ar insemna ca pentru cele 389 de blocuri din Craiova propuse pentru reabilitare termica fie ar dura zeci de ani, fie va fi nevoie ca firma castigatoare a licitatiei sa angajeze o armata de experti tehnici.
google-analytics.com