Cautare

1750 de rezultate pentru "rar alba" (4.98 secunde)
Am avut guvernul Ciorbea, Radu Vasile, Isarescu, Nastase, Tariceanu, Boc, MRU si avem guvernul Ponta. Despre Guvernul Romaniei am auzit foarte rar vorbindu-se. Foarte rar.
Singurele unitati care au drept de certificare sunt Registrul Auto Roman (RAR), pentru piesele de la sistemele de franare, de directie si alte subansamble, si Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, pentru celelalte produse. ... RAR a incheiat un protocol cu C.N.
De altfel, potrivit datelor RAR, aproape 50% dintre produsele pietei auto, fie ca este vorba de piese, chimicale sau de lubrifianti, nu indeplinesc criteriile de omologare.
Cele mai grave deficiente cu care s-au intilnit cei de la OJPC le-au reprezentat produsele necertificate RAR, lipsa elementelor de identificare de pe piesele auto, lipsa denumirii importatorului si bineinteles a elementelor de identificare, iar la alte piese din import nu existau nici macar traduceri.
Decizia este salutata atat de politisti, cat si de inspectorii RAR deoarece numarul accidentelor in care au fost implicate motoscuterele este in crestere.
"Registrul Auto Roman are atributul tehnic sa elibereze documentele necesare Agentiei Nationale de Administrare Fiscala pentru calcularea taxei (de poluare - n.r.)", se arata in comunicatul institutiei.Tarifele percepute de RAR sunt de 243,20 lei pentru autovehiculele cu masa maxima autorizata mai mica sau egala cu 3,5 tone si de 299 lei pentru cele care depasesc greutatea respectiva.Taxa de poluare auto va trebui platita, incepand de marti, atat la inmatricularea unui vehicul nou, cat si la repunerea in circulatie a unuia mai vechi, si va fi calculata in functie de normele Euro si emisia de dioxid de carbon, mentionate de Registrul Auto Roman in cartea de identitate a vehiculului.In functie de gradul de poluare a motorului taxa va putea fi diminuata, la reducere fiind luate in calcul vechimea autovehiculului, rulajul mediu anual, situatia tehnica generala si nivelul de dotare, deprecierea fiind stabilita contra cost de RAR.Normele prevad si faptul ca persoanele nemultumite de acordarea reducerii pot contesta suma pe care au platit-o sau pe care o au de platit, iar in baza unei expertize realizate de un specialist din cadrul Corpului Expertilor Tehnici pot beneficia de o reducere si mai mare.Guvernul roman a adoptat, in primavara acestui an, ordonanta de urgenta privind taxa de poluare auto, care inlocuieste vechea taxa de prima inmatriculare.
Astfel, contribuabilii care nu au inscrise emisiile de CO2 in cartea de identitate a vehiculului vor trebui sa se adreseze Registrului Auto (RAR) pentru aceasta operatiune, intrucat emisiile sunt necesare la calculul taxei pe poluare pentru autovehiculele din categoria M1 (cu rulaj mediu anual de 15.000 km - n.r.) cu norma de poluare Euro 3, Euro 4, Euro 5 si Euro 6.
Modelul rar SS a debutat în 1961.Modelul din 1962 a fost restilizat din nou, coupe-ul sport fiind echipat cu un plafon decapotabil. ... Optiunea a fost comandata destul de rar, însa i-a conferit modelului SS un plus de sportivitate.
Datele Registrului Auto Roman (RAR) aferente primelor zece luni arata ca numarul de autovehicule mai vechi de zece ani avizate de Registru a crescut de cinci ori dupa intrarea in vigoare a noii taxe auto, de la 14.500 de unitati in primele sase luni la 74.000 de unitati in intervalul iulie-octombrie.
"De obicei, in Capitala costurile de achizitie pentru acest gen de proprietati ating suma maxima, intrucat apar foarte rar la vanzare si sunt amplasate in zone centrale.
Un conducator auto trebuie sa achizitioneze anvelope omologate, in concordanta cu cele inscrise de catre RAR in cartea de identitate a vehiculului si care poarta marcajul M plus S (sau M.S, sau M&S).
Rar am lipsit de la vreun meci cand era echipa. ... Daca nu venim o zi la antrenamente se pun pe plans, dar asta s-a intamplat foarte rar", a afirmat Dumitru Pacionel.
Cunoscut ca un mare fan al hamburgerilor, fripturilor si alte alimente de acest tip - care abunda in grasimi rele, Clinton a povestit ca acum mananca foarte rar carne. ... Mai mananc si peste, dar extrem de rar", a mai spus fostul presedinte al SUA.
10% dintre respondenti au declarat ca utilizeaza internetul mai rar decat zilnic, iar 9% spun ca nu il folosesc deloc.
Atata patima, toate tipologiile umane, dezlantuite sau rezervate, narcisistice sau discrete, cate invective, dar si decenta si nedumeriri sincere pe ici-colo, cate certitudini si adevaruri absolute ce nu admit alte variante de adevar, cata otrava, cat venin, dar si, mai rar, analize lucide, cu argumente mai solide sau mai fragile, expuse fara emfaza sau trufie, cate alte argumente, apoi, pro si contra, dar si negari fara drept de apel, cata incrancenare si ignoranta in absenta argumentelor, ce deversare de stereotipuri si prejudecati, cate partizanate si cata detasare rece sau inteleapta, cate impartasiri ale propriilor experiente si cate, putine, ale naturilor introvertite, cate probe de solidaritate in spirit de turma, dar si cate autentice, cata decenta, dar si cat desfrau verbal eliberator de frustrari sau doar tradand o educatie precara, cati copii, motiv de mandrie si de proprie validare, cate pisici si cati catei, de la propriile exemplare pana la intamplari exemplare cu animale, cate fake news-uri pana la stiri menite sa ne limpezeasca mintea de zgura dezinformarii sau a titlurilor de presa umflate ce sfideaza realitatea fara vreo remuscare de bun simt, macar, daca nu deontologica, cate lamentari cersind consimtaminte si adepti, fani chiar, unii inflacarati, gata oricand sa aduleze oameni publici, celebri, dar si cati fericiti sa-i combata si sa-i minimalizeze doar pentru ca-s celebri, da' cine s-or crede astia, cate complexe si angoase si, din cand in cand, cata generozitate, cate depresii expuse sau duse pe picioare, cata disperare, dar si cata speranta, nu mai zic cat umor, vulgar, dar si ingenios, irezistibil, cat cinism, dar si cata ingaduinta sau entuziasm si, rar, cate-o dorinta finalizata de a-i ajuta pe altii.
- Merg des la filme pentru copii si foarte rar la filme pentru adulti. Timpul, bata-l vina! Ma bucur de filmele dorite uneori in week-end si mai ales in vacantele copiilor, cand le mai vad pe DVD, Blu-ray sau online.
Daca exista dovezi ca incidenta sa este in crestere, melanomul malign este inca un tip rar de cancer. ... Desi melanomul malign este foarte rar in copilarie, copiii si adultii care sunt supraexpusi la soare si sufera arsuri severe prezinta un risc crescut la dezvoltare a melanomului malign ulterior.
Un sat, pierdut la o margine a Dobrogei, pe malul Dunarii, undeva pe drumul rau si rar batut care leaga Cernavoda de Harsova. ... Ei bine, prieteni, acolo, in nestiutul si rar calcatul Topalu exista "Muzeul de arta Dinu si Sevasta Vintila".
prezinta simptome minime sau zero, nu se trezeste noaptea din cauza simptomelor, nu foloseste deloc / foarte rar medicatia de salvare, poate sa faca efort fizic la fel o persoana obisnuita, are functia pulmonara normala sau aproape normala (masurata prin probe specifice), nu are/are foarte rar crize de astm.
Si mai rar, cancer medular. Important este ca ambele forme - folicular si papilar - sunt vindecabile 100%, chiar si metastazele, desi se ajunge mai rar in aceasta situatie, ne mai linisteste Profesorul.
google-analytics.com