Cautare

1750 de rezultate pentru "rar alba" (3.84 secunde)
Actele ce atesta data primei inmatriculari, utile la calculul diferentei dintre taxa de prima inmatriculare si cea de poluare, pot fi obtinute doar de la Serviciul Inmatriculari de la Directia Permise si Inmatricularea Vehiculelor, RAR nepastrand asemenea documente, informeaza institutia.
Deputatului liberal i se imputa faptul ca "a recurs extrem de rar la instrumentele de control parlamentar (intrebari si interpelari), acestea fiind sustinute de o documentare in general medie", se precizeaza in raportul IEDPQ.
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, i-a eliberat din functie pe directorul general al Autoritatii Rutiere Romana (ARR), Iancu Craciunoiu, si pe directorul general al Registrului Auto Roman (RAR), Daniel Patentasu, din cauza lipsei de implicare a celor doi in efectuarea controalelor eficiente pentru asigurarea sigurantei traficului.
Pe de alta parte, desi acest procedeu se practica in Romania de mai bine de patru ani, din declaratiile oficialilor Registrului Auto Roman (RAR), aproape 50% dintre produsele destinate pietei auto nu indeplinesc criteriile de omologare sau nici macar nu sunt certificate.
In urma controlului a reiesit ca produsele sunt certificate de RAR, dar la grupele 001 - garnituri pentru sistemul de franare si simeringurile grupa 003 au certificatele RAR expirate din 6 noiembrie 2005.
Registrul Auto Roman doreste ca prin toate aceste facilitati pe care le acorda sa ii asigure pe toti cei care vor completa in mod corect si complet formularele de sesizare ca acestea vor fi analizate in timp util de reprezentantii RAR.
Sfirsitul saptaminii trecute a fost unul de cosmar pentru angajatii RAR Galati, in conditiile in care zilnic au trecut pragul institutiei in medie 150-200 de masini.
Registrul Auto Român (RAR) a anuntat ieri ca proprietarii de masini trebuie sa achite 85,40 lei, taxa pentru verificarea în baza de date, identificarea vehiculului si mentionarea filtrului de particule în cartea de identitate a vehiculului (CIV), date utile la calculul taxei de poluare auto.
Registrul Auto Roman (RAR) deschide, incepand cu 15 septembrie, cinci noi puncte de lucru in tara, pentru a putea face fata numarului mare de importuri de autovehicule second hand, a anuntat, joi, institutia.
Dreapta, in toata splendoarea ei morala O mai scarboasa jivina portocalie ca blaga, mai rar! ... Dar atata nesimtire, mai rar! ... Un populism mai gretos si mai mult dispret fata de oameni, mai rar!
RAR, anunt important pentru orice detinator de autoturisme Registrul Auto Roman anunta ca, incepand de joi, 23 mai 2013, va fi implementat proiectul "call-center national", proiect care face parte din strategia de dezvoltare a Registrului.
Mai degraba nemeritat, fotbalistii se bucura in societatea noastra de un statut special, foarte rar argumentat prin performanta, inca si mai rar prin datele de personalitate si extrem de rar prin buna crestere.
La sfarsitul anului 2011, Bassett a fost implicat in trimiterea la Casa Alba a doua petitii.
Biroul de presa al Partidului Romania Mare - Constanta a anuntat ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca intreaga organizatie a Partidului Democrat din comuna Poarta Alba (110 membri, 2 consilieri locali si un viceprimar) a trecut la partidul condus de Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua zile, PRM Constanta declara ca democratii din Poarta Alba s-au alaturat partidului condus de Corneliu Vadim Tudor.
- Cazul lui Sorin Botar de la Alba-Iulia care a fost impuscat, dupa arestare, intr-un schimb de focuri declansat ca urmare a cererii sale exprese de-a se deschide focul pentru reinstaurarea socialismului in Romania.
Curtea de Apel Alba-Iulia a respins printr-o sentinta definitiva plangerea inaintata de Vasile Todea, directorul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Alba (APM Alba), au declarat reprezentantii Centrului Independent pentru Protectia Mediului Sebes.
Pentru a scapa cateva ore de gratiile inchisorii sau pentru a evita transferul in alt penitenciar, un detinut de la Penitenciarul Poarta Alba i-a reclamat pe Gelu Danut Dinca (foto), fostul director al penitenciarului, pe Mihai Mate, sef serviciu siguranta interioara si pe dr.
Sebastian Lazaroiu Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Sebastian Lazaroiu are legatura cu "viitoarea constructie gandita la Cotroceni" privind aparitia unei formatiuni in jurul Elenei Udrea, asa numita Alba ca Zapada.
Alba ca Zapada se face cameleon (Autor: ... Si tot din aceeasi ratiune se naste Alba ca Zapada. ... Alba ca Zapada, adica Miscarea Populara, este o gaselnita buna. In timp ce toata lumea uraste din ce in ce mai mult Partidul Democrat, Alba ca Zapada poate deveni o speranta.
google-analytics.com