Cautare

839 de rezultate pentru "raiffeisen bank" (2.73 secunde)
Astfel, noile institutii care au anuntat banca centrala despre intentiile lor sunt ABN Amro Bank N.V.
Scadere de 18% si pentru UniCredit Tiriac Bank Totodata, si profitul net al UniCredit Tiriac Bank a scazut in primul semestru cu 18% fata de perioada similara a anului trecut, la 148 de milioane de lei (36 de milioane de euro), conform IFRS, dar castigul calculat potrivit standardelor romanesti de contabilitate, RAS, a fost de 4 ori mai mic, la 31 de milioane de lei.
În clubul bancilor care au primit avizul BNR pentru a pune în aplicare propriile conditii de creditare a intrat si Raiffeisen Bank.Începând de luni, si Raiffeisen Bank acorda credite „flexibile“.
Raiffeisen si-a castigat, treptat, un nume aparte pe piata bancara din Romania.
Moody‘s a retrogradat ratingurile pentru depozitele si datoriile National Bank of Greece SA, EFG Eurobank Ergasias SA, Alpha Bank AE, Piraeus Bank SA, Agricultural Bank of Greece si Attica Bank SA, de la ‘B3‘ la ‘Caa2‘, iar calificativele Emporiki Bank of Greece si General Bank of Greece au fost revizuite in scadere, de la ‘B1‘ la ‘B3‘.
Raiffeisen Bank a inaugurat in prima luna a anului 2007 inca 7 unitati in orasele Cluj, Botosani, Slobozia, Timisoara, Constanta, Iasi si Pucioasa. ... Anul acesta Raiffeisen Bank a anuntat ca va deschide peste 100 de unitati noi.
Raiffeisen Bank, Raiffeisen Bausparkasse (Austria) si Bausparkasse Schwäbisch Hall (Germania) au preluat toate actiunile HVB Banca pentru Locuinte (HVB BpL) de la Vereinsbank Victoria Bauspar (VVB), Bank Austria Creditanstalt si UniCredit Tiriac Bank.
HVB HVB Bank va lucra cu publicul in zilele de 30 si 1 iulie.
In aceasta faza sint Banca Monte dei Paschi di Siena S.p.A., Dexia Bank, EFG Eurobank, Erste Bank, National Bank of Greece, OTP Bank, Rabobank, Raiffeisen Zentralbank Oesterreich Aktiengesellschaft in consortiu cu Raiffeisen International Bank - Holding A.G si Societe Generale.
Dobanda este compusa din EURIBOR la trei luni, plus 3,8% la BCR - fiind una dintre cele mai atractive oferte, 4% pe an la Raiffeisen Bank, Alpha Bank, Piraeus Bank, Credit Europe Bank si Volksbank.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania.
Ca reactie, banca centrala a decis sa plafoneze dobânda ROBOR a pietei monetare, folosita ca referinta pentru multe dintre creditele în lei cu dobânda variabila acordate de banci, la un nivel cu cel mult 25% peste dobânda la facilitatea de credit (sau de credit Lombard) a BNR, care este în prezent de 14,25% pe an.Printre numele vehiculate ca posibili participanti la "cartel" se numara Bancpost, ING Bank, UniCredit-Tiriac si Royal Bank of Scotland (fosta ABN Amro).
Raiffeisen Asset Management anunta ca a inregistrat in primele doua luni de activitate randamente de 7,68% si 4,35% la cele doua fonduri de investitii pe care le administreaza - Raiffeisen Prosper si Raiffeisen Benefit.
"Oamenii nu trebuie sa intre in panica", au declarat surse din Credit Europe Bank, care au explicat ca multi clienti au impresia ca, odata ce au intarziat la plata ratelor, nu se vor mai putea imprumuta. ... "Raiffeisen Bank nu finanteaza rau-platnicii.
  Rate mari la Alpha Bank La Alpha Bank, la creditul ipotecar Alpha Housing, cu o dobânda variabila de 19,5%, pentru o garsoniera în Craiova, debitorul ar trebui sa achite o rata lunara de 2.493,36 lei (dar aceasta poate creste sau scadea în timp, pentru ca dobânda este variabila).
Un credit auto in euro, facut pe o perioada de 5 ani, pentru achizitionarea unui autoturism la acest pret ar avea o rata lunara cuprinsa intre 129,80 euro, la creditul Auto de la CEC Bak, si 142,98 euro, daca contractul de creditare este incheiat cu UnicreditTiriac Bank.
Ultima pe care BNR a avizat-o pentru normele proprii de creditare este OTP Bank. ... Prima institutie bancara care a primit avizul BNR pentru normele proprii de creditare a fost Alpha Bank Romania, in luna mai.
Un nou pachet promotional format din unitati de fond si depozite a fost lansat recent de Raiffeisen Bank si Raiffeisen Asset.
Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a prezentat ieri, la Constanta, in cadrul unei conferinte de presa, cel mai nou produs de creditare destinat a imbunatati conditiile locative a publicului din Romania. ... Oferta Raiffeisen Banca pentru Locuinte este una inedita pe piata bancara romaneasca.
Au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnița Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Iliana Stanculet, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank, Mirela Burlacu, PR& Marketing Manager, Hilton Athenee Palace, Daniel Mischie, CEO City Grill, Laura Badea, Director Academia Olimpica Romana, Nicolae Curta, Secretar General, Federația Romana de Atletism, alaturi de Paolo Ottone, Director Curse Bucharest RUNNING CLUB, Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Oana Nastase, Director Bucharest RUNNING CLUB.
google-analytics.com