Cautare

589 de rezultate pentru "raducanu ana" (2.63 secunde)
Ana Nechita Amelian, stilist Pretty Girl si Daniella Cristea; ... Dupa ce si-a petrecut mult timp in conditii vitrege, Cristina Cioran, la invitatia Danei Savuica s-a lasat in mainile stilistei Ana Nechita Amelian, care i-a realizat un turban potrivit pentru o vacanta pe malul marii.
Neculai Ontanu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), Dragos Vasile Frumosu (Uniunea Social Liberala), Catalin Lucian Iliescu (Partidul Democrat Liberal), Radu Mihai Popa (PP-DD), Cristian Florin Gheorghe (Partidul Verde), Ion Dumitru (Partidul Socialist Roman), Marin Badea (PAS), Irina Militaru (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Ionel Chircu (Partidul National Democrat Crestin), Marin Stoica (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Nicolae Varbanciu (PP-PS), Petre Chirica (PNG-CD), Petre Raducanu (PRM), Bogdan Andrei Mustata (Partidul Forta Civica), Radu Balaban (PER) si Iulia Ichim (Partidul Poporului).
Printre cei care isi repara ceasurile la Catalin, se numara Rica Raducanu si Catalin Botezatu, dar si actori de la Teatrul Odeon, situat in apropiere de magazinul de pe Strada Academiei.
Mara Raducanu Prof. univ. dr. Tudorel Butoi, psiholog criminalist a explicat, intr-un interviu pentru site-ul mariustuca.ro, mecanismul care in opinia domniei-sale a declansat explozia din seara de 30 octombrie, din clubul Colectiv.
Mara Raducanu) Cu bocancii in picioare si rucsacul in spinare, Klaus Iohannis, presedintele nostru din tara lucrului bine facut a plecat intr-o drumetie de week-end.
Pe locul doi in preferintele electoratului s-a aflat candidatul Partidului Democrat Liberal (PDL), Daniel Raducanu, care a fost votat de 7.339 alegatori (29,27%).
Dragos Raducanu, director executiv in cadrul Federatiei Patronatelor, a explicat ca la receptia hotelurilor preturile cresc cu 30-40%.
In contractul cu firmele de publicitate care au amplasat panouri la noi avem o clauza de confidentialitate in ceea ce priveste pretul perceput drept chirie", a declarat Dumitru Raducanu, presedintele Asociatiei de locatari Principatele Unite.
Hotelul a achizitionat special pentru bar si restaurant 2 piane cu coada Steinberg (cel de-al treilea pian care se gaseste la ora actuala in Romania a fost achizitionat de hotelul Mariott din Bucuresti), unde vor incepe sa concerteze nume sonore precum Paula Seling sau Johnny Raducanu.
Statia Piata Victoriei va fi redenumita Nicolae Dobrin, statia Stefan cel Mare se va numi Ion Parcalab, statia Obor va purta numele Gica Hagi, statia Piata Iancului va fi redenumita Llorente, statia Piata Muncii va purta numele Falcao, iar Dristor se va numit Rica Raducanu.
BORNELE ATINSE ASTAZI - Ciprian Tatarusanu il egaleaza pe Rica Raducanu, cu 56 de meciuri in poarta echipei nationale; - Alexandru Chipciu, a 40-a prezenta sub tricolor;
creatorul de moda Catalin Botezatu, Amalia Enache, actorii George Motoi, Mircea Albulescu, Catalina Mustata, Florin Zamfirescu, Sebastian Papaiani, dar si Rica Raducanu, soprana Felicia Filip, Cristian Brancu si Cove", ne-a spus Catalin.
creatorul de moda Catalin Botezatu, Amalia Enache, actorii George Motoi, Mircea Albulescu, Catalina Mustata, Florin Zamfirescu, Sebastian Papaiani, dar si Rica Raducanu, soprana Felicia Filip, Cristian Brancu si Cove", ne-a spus Catalin.
creatorul de moda Catalin Botezatu, Amalia Enache, actorii George Motoi, Mircea Albulescu, Catalina Mustata, Florin Zamfirescu, Sebastian Papaiani, dar si Rica Raducanu, soprana Felicia Filip, Cristian Brancu si Cove.
Una dintre vedetele de la noi pasionate de ceasuri este Rica Raducanu. Acesta are o colectie impresionanta de ceasuri japoneze si elvetiene.
Businesswoman.ro, inr-un interviu realizat de Alexandru Raducanu cu Hajnalka Stefan, fondator Ch‘artist Studio&Paint Your Own Pottery din Capitala.
Rica Raducanu a apelat la Catalin Vardianu pentru a-i repara ceasuri de mana si un ceas de perete Seiko, dar si alte marci japoneze.
De exemplu, Rica Raducanu a adus ceasurile lui de mana si un ceas de perete, Seiko, dar si alte marci japoneze, pentru a i le repara", a spus Catalin Vardianu.
Trio a luat nastere in a doua jumatate a anului 2011 si este format din Sebastian Spanache (pian, rhodes, wurlitzer), Csaba Santa (contrabas, chitara bas) si Radu Pieloiu (tobe, percuție).  Anul 2013 a fost un an plin de activitate pentru cei 3 muzicieni, de la lansarea primului disc oficial pana la primul turneu european, concerte in cadrul primei editii a JazzTM, Arcub Open Air ai castigarea Marelui Premiu in cadrul festivalului concurs Johnny Raducanu 2013.
Daniela Nane, Marina Constantinescu, Irina Margareta Nistor, Luminita Anghel, Tudor Caranfil, Liza si Viorel Panait, Gabriel Cotabita, Oana Sarbu, Peter Imre si Marina Melescanu, Florentina Fantanaru, Bodo, Anca Radulescu, Carmen Voinea- Raducanu, Naomi si Roxana Guttman, Adina Buzatu, Florentina Opris si Sorin Marcus, dr.
google-analytics.com