Cautare

4639 de rezultate pentru "proiect" (4.84 secunde)
Un proiect este cel privind reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda, care a trecut deja printr-un esec prin retragerea investitorilor. Alt proiect este cel privind interconectorul AGRI, un proiect dificil, care ar putea intra in concurenta cu Nabucco din cauza surselor de aprovizionare cu gaze.
PSD are obligatia de a nu incremeni, are nevoie de un nou proiect politic Presedintele Partidului Social Democrat, premierul Victor Ponta, a declarat marti ca este nevoie de un nou proiect politic care sa reprezinte un nou plan pentru Romania, apreciind ca partidul pe care il conduce "are obligatia de a nu incremeni intr-un singur proiect".
"Jos Basescu!" e un slogan, o idee, dar nu poate fi un proiect de tara Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marti, la o dezbatere pe tema "120 de ani de social-democratie in Romania", ca "Jos Basescu!" este un slogan de campanie, o idee, dar nu poate fi un proiect de tara.
Ce contine introducerea intr-o prezentare de proiect? Ce cuprinde un rezumat de proiect? ... Faptul ca va ganditi si la alte surse de finantare decat ale lui va va creste valoarea de manager de proiect. ... In cadrul fiecarui proiect trebuie sa convingeti finantatorul de urmatoarele aspecte:
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marti, la o dezbatere pe tema "120 de ani de social-democratie in Romania", ca "Jos Basescu!" este un slogan de campanie, o idee, dar nu poate fi un proiect de tara.
Locuintele aflate în stadiul de proiect nu mai sunt tentante pentru craioveni.
E intr-adevar un om care nu a reusit in viata lui sa aiba nici macar un cabinet privat de renume in Mangalia, ca medic, este normal sa i se para un Aqua Magic un proiect supranatural si greu de realizat.
In acest articol s-a dezvaluit ca Pentagonul a cheltuit 22 de milioane de dolari, intre 2008 si 2012, in cadrul unui asa-numit Proiect de identificare a amenintarilor aviatice avansate (Advanced Aviation Threat Identification Proiect - AATIP), menit de fapt sa studieze (a cata oara?) fenomenul OZN.
Locuintele aflate în stadiul de proiect nu mai sunt tentante pentru craioveni.
In a doua parte a lunii in curs membrii consortiului Pan European Oil Pipeline (PEOP) Constanta-Trieste se vor intalni, dupa sase luni de pauza, in vederea alegerii directorului general al companiei de proiect, a declarat directorul tehnic al Conpet, Gheorghe Ionescu.
Avem un proiect ce vizeaza construirea unei baze de sport si unui teren de fotbal in aer liber de 300-400 de locuri", ne-a comunicat Marian Galbinasu. ... Un alt proiect pe care il avem este cel pentru reabilitatea drumurilor comunale.
Toposurvey a castigat un proiect european pentru achizitionarea de echipamente si aparatura geodezica. ... Firma a aplicat in 2008 pentru un proiect pe Programul Operational Regional (POR) 2007-2013, Domeniul Major de Interventie 4.3 "Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor".
Pas important in implementarea celui mai important si de impact proiect de infrastructura rutiera, al ultimilor 30 de ani, din judetul nostru, dar si din Romania postdecembrista:
In paralel, parlamentarii dezbat un al doilea proiect de lege pe tema referendumului. ... De asemenea, si in acest proiect legislativ a fost introdusa prevederea conform careia demiterea sefului statului ales in turul al doilea de scrutin se face prin votul majoritatii celor care se prezinta la urne.
El a mai acuzat ca respectivul proiect a pornit pe vremea cand presedinte al Camerei era Gheorghe Albu si vicepresedinte Ioan Vigaru si, pentru a se construi Centrul Expozitional, s-a ipotecat chiar cladirea Camerei de Comert in favoarea unei banci de la care s-au imprumutat 700.000 de euro, pe 20 de ani.
Domnule, daca lansam un proiect national, cum a fost celebrul proiect a lui Geoana de case.
Este un proiect complex, care isi propune activitati precum: ... In urma prezentarii detaliate a proiectului de catre specialistii implicati in acest proiect, personalitati locale au onorat acest eveniment prin alocutiunile rostite de catre dansii.
Concret, este vorba despre un proiect de 150.000 de euro, din care sprijinul nerambursabil din partea Uniunii Europene este de 117.000 de euro, in timp ce co-finantarea asigurata de Consiliul Local Mangalia, beneficiarul proiectului, este de 33.000 de euro.
Javier Marco Cuevas - Seful compartimentului de munca si emigrare al ambasadei Spaniei a vorbit despre plusvaloarea care o aduce acest proiect consolidarii relatiilor romano-spaniole, de consideratia aratata de catre Francisco Tocon Infantes - Copresedintele grupului COREMSA capacitatii de formare profesionala a ANOFM si nu in ultimul rand de energia cu care Silviu Bian - Presedintele ANOFM a vorbit despre aportul pe care il va aduce acest proiect la nivel national.
Nasterea unui proiect militar OZN (Autor:
google-analytics.com