Cautare

2603 de rezultate pentru "program" (3.42 secunde)
AFI Palace Cotroceni, deschis in cele 3 zile de Craciun si pe 1 si 2 ianuarie 2016 PROGRAM AFI PALACE COTROCENI DE SARBATORI.
Intr-o atmosfera revigoranta, la o limonada cu ananas si ghimbir, invitatii presei alaturi de Anca Serea, Diana Dumitrescu, Adina Halas, Florentina Opris, Mihaela Calin, Luana Ibacka, Roxana Blagu, Cristina Cioran, Maria Andrei, Sonia Argint Ionescu si alte nume cunoscute in peisajul monden au stat de vorba cu Cori Gramescu, amabasadorul EVITAL Functional Food si Valentin TONCEAN, COO A&D Pharma, despre noul program creat de specialistii EVITAL, SUPER BODY RESET 3-10-3-3.
Probabil ca putini cetateni romani stiu despre faptul ca, dincolo de multele greseli - poate - ale Guvernului Ponta, in domeniul educatiei, de-a lungul perioadei cat acest Guvern si-a exercitat mandatul, s-a intocmit si a fost implementat un program, in speta Programul SIIR - Situatia Institutiilor din Invatamantul Romanesc, in care s-a incercat si s-a si reusit sa se prezinte cat mai exact situatia aspectului functional si necesarul fiecarei institutii de invatamant de pe teritoriul Romaniei.
Rezultatele campaniei evidentiaza inca o data cat de important este sa se infiinteze un program de screening national pentru cancerul la san.
de la 3 ani in sus Bilete si program: ... de la 3 ani are sens, as zice Program: ... de la 2 ani in sus Program: ... din momentul in care copilul e fascinat de trenuri, merge Program:
Acesta devine 8:00-20:00 in intreaga tara, exceptie facand zonele in care autoritatile locale impun un program mai redus. Magazinele care aveau program non-stop se conformeaza si ele noului program.
Este vorba de un program de dezvoltari imobiliare, un program care se numeste "Prima Casa", destinat in principal tinerilor pentru a stimula cumpararea de apartamente deja existente sau pentru a stimula constructiile noi. Si un alt program adresat agriculturii, care sa faciliteze fermierilor accesul la credite cu dobanzi mici.
Dinu Patriciu a contribuit la transformarea Rompetrol dintr-o firma de servicii petroliere aflata in proprietatea statului intr-unul dintre primii 25 de operatori din Uniunea Europeana, in principal printr-un program de achizitii strategice si crestere organica.
Liderul PSD, Mircea Geoana, si-a scos la inaintare "locotenentii" pentru a se urca cu bocancii pe platforma-program a lui Adrian Nastase.
Mereu incearca sa se interfereze in program, cu intentia de a va opri inaintarea.
1 elis daca mananc in fata calculatorului, cand sunt nervoasa, cand am cele mai mari probleme mananc, mananc si mie f ciuda.Am probleme cu greutatea, ma dor picioarele etc.Din cauza timpului nu ma duc pentru cumparaturi decat in magazinele mari care au program mai lung si cumpar ce se poate manaca mai repede.Stiu sunt un dezastru si vreau sa mi corectez naravurile.Ma ajutati?Multumesc.
19.Program valoros La inceputul unei relatii romantice, de exemplu, avem o personalitate patimasa, organizam intalniri de vis, dansam si ne simtim minunat impreuna.
Dar nu e o problema sa nu ai masa de 07.00 in program. ... - Eu am un program imprevizibil zi de zi. ... De aceea am dezvoltat filosofia Dieta-Minune, pentru a demomnstra ca, daca mananci zi de zi la orele fixe din program, toate celelalte se regleaza de la sine.
Elizondo a declarat ca in trecut a desfasurat un program de identificare a amenintarilor aerospatiale sensibile, concentrandu-se pe tehnologiile aeriene neidentificate. ... exista un program OZN oficial, raspunzand astfel la o intrebare asupra careia au fost dezbateri si speculatii timp de zeci de ani.
Liderul UDMR, Markó Béla, a declarat ca actuala Coalitie este ca o masina care scoate fum si a sustinut ca Uniunea ar fi de acord cu constituirea unui nou program de guvernare si a unui nou Guvern, daca unul dintre partenerii de coalitie doreste acest lucru.
Stii ca imediat dupa program trebuie sa ajungi la o intalnire cu prietenii si gandul iti sta doar la asta. ... Daca nu vrei sa ramai peste program, fa un efort maine dimineata si incearca sa ajungi mai repede la birou.
FARCAS) Una dintre personalitatile care au participat la Programul de Identificare a Amenintarilor Aviatice Avansate (Advanced Aviation Threat Identification Program - AATIP) al Pentagonului, destinat investigarii naturii OZN-urilor si a straniilor proprietati ale acestora, a fost astrofizicianul dr.
"E un program de o importanta extraordinara, precum SAPARD, iar primarii trebuie sa se grabeasca sa se inscrie pana la mijlocul acestei luni pentru ca altfel ar putea ramane cu proiectul in asteptare ca la programul SAPARD.
Liderul PLD "isi arata disponibilitatea" de a pune la dispozitia Guvernului propriul program post-aderare, prezentat opiniei publice inca din ianuarie, "in dorinta de a grabi crearea unui astfel de program de dezvoltare a Romaniei".
Conservatorii au anuntat ca nu vor vota decat un guvern care sa nu includa PD si UDMR, cu un nou program de guvernare si prin vot de investire a unui nou Cabinet.
google-analytics.com