Cautare

914 de rezultate pentru "prisecaru monica" (5.18 secunde)
Sorin Ionita nu poate da decat un exemplu negativ, respectiv foarte tanarul prefect de Iasi, Radu Prisecaru, de curand prins in flagrant delict de DNA in timpul unei intalniri in care se negocia retrocedarea a 12 hectare de teren in schimbul unei cote de trei hectare.
Petre Prisecaru, care activeaza in cadrul Departamentului de Integrare Europeana al Institutului pentru Economie Mondiala al Academiei Romane.
"In raportul in format draft pe care il prezint aici in premiera, arat concluzia comisiei inainte de finalizarea anchetei si anume ca se doreste inceperea urmaririi penale a mea pentru abuz in serviciu", a dezvaluit Monica Iacob Ridzi.
Multipla campioana olimpica la gimnastica Monica Rosu este oficial indragostita de ia romaneasca! ... Monica Rosu a fost ani la randul ambasador al Romaniei peste hotare si a purtat cu mandrie tricolorul acolo unde a concurat. De fiecare data cand are ocazia, Monica promoveaza portul traditional romanesc.
N-avem nici acum un nou Cod Penal din simplul motiv ca Monica Macovei, ministrul justitiei, n-o are la inima pe Rodica Stanoiu, fostul ministru al justitiei. De ce o antipatizeaza Monica pe Rodica?
Visam la propriul salon de acum 15 ani, de când eram înca în scoala si am început sa profesez ca si cosmeticiana", a spus Monica Ghita, administratoarea firmei Wake-up and Make-up SRL (Monique Salon). În paralel cu munca în saloane, Monica a urmat si cursurile Institutului de Stiinte Economice.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, si-a petrecut ieri cea mai mare parte a timpului in Parlament.
Liderul conservator Dan Felix Voiculescu a prezentat ieri ceea ce reprezinta in opinia sa "un document cutremurator" despre trecutul ministrului de Justitie Monica Macovei.
Monica Macovei nu are de gand sa faca nici un pas inapoi.
Monica Macovei, ministrul justitiei, s-a contrat cu premierul Calin Popescu Tariceanu si cu secretarul general interimar al executivului, Radu Stroe, dupa ce acesta din urma a amenintat-o ca ii va cere public demisia, deoarece l-a acuzat la televizor ca schimba continutul documentelor emise de guvern.
Tatoiu Marile spirite ale renasterii, acei nelinistiti iscoditori, care incercau sa patrunda cu minte cat mai mult din tainele lumii, erau niste mediocri, niste prapaditi, niste ingalati, pe langa colosala personalitate care este Monica Tatoiu. ... Si Monica Tatoiu nu se picteaza?
Promit sa nu mai fac nimic ca sa nu ii supar pe Monica Macovei si gasca Victor Ponta respinge acuzatiile aduse de Monica Macovei, potrivit carora declaratiile premierului privind ancheta in cazul de la Liceul "Bolintineanu" ar fi afectat independenta justitiei.
In timp ce unii parlamentari europeni cer redeschiderea capitolului Justitie in cazul Romaniei, PSD-ul, cu Ion Iliescu in frunte, nu mai prididesc acuzand-o pe Monica Macovei de imixtiune si abuzuri - asta in conditiile in care PSD a fost criticat in mod constant, de catre institutiile europene, pentru imixtiunea sa in treburile justitiei si pentru politizarea distinsei doamne legate la ochi.
Presedintele PD a anuntat ieri ca ministrul Justitiei, Monica Macovei, a fost invitata sa participe la sedinta Colegiului Director al PD de luni, unde se va face o evaluare a activitatii ministrilor democrati in primele sase luni de guvernare.
"Sa-i dam Cezarului, ce-i al Cezarului!" "Cui ii e frica de Monica Macovei?" Deputatul conservator Sergiu Andon, presedinte al Comisiei juridice, a declarat la dezbateri ca uneori ii este frica de ministrul Justitiei, Monica Macovei, pentru ca aceasta este "o paracioasa", care "pa-raste tara si institutiile statului la Bruxelles".
Premierul Calin Popescu Tariceanu si ministrul Justitiei, Monica Macovei, se acuza reciproc de lipsa de comunicare pe tema Legii Agentiei Nationale de Integritate. ... Monica Macovei sustine insa ca ar fi venit cu placere daca premierul si-ar fi exprimat telefonic aceasta dorinta.
Prezenta la Constanta pentru analiza anuala a activitatii Directiei Judetene pentru Sport si a Clubului Farul, ministrul Monica Iacob Ridzi (foto) a fost alaturi de colegii sai democrat-liberali in cadrul unei conferinte de presa in care problema tensiunilor locale dintre PD-L si PSD a fost mediata cu gratie de secretarul de stat Razvan Murgeanu, care a "taiat" elanul presei, precizand ca alocarea fondurilor in mod "preferential" de catre Consiliul Judetean (condus de social-democratul Nicusor Constantinescu) este o problema pe care o va gestiona liderul Mircea Banias.
Elena Basescu a criticat-o dur pe Monica Macovei pentru declaratiile pe care le face la adresa democrat-liberalilor. ... Elena Basescu s-a dezlantuit impotriva fostul ministru al Justitiei Monica Macovei, care criticase coruptia din PD-L. ... Monica Macovei de ce zice ca cei din PDL fura?
VICTOR PONTA - 38.2%, KLAUS IOHANNIS - 32,1 ELENA UDREA - 6%, CALIN POPESCU TARICEANU - 6%, MONICA MACOVEI 6%, KELEMEN HUNOR - 4.3% CORNELIU VADIM TUDOR - 2,2%, DAN DIACONESCU - 1.9%, TEODOR MELESCANU - 1.3% REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din acest motiv, Monica Macovei a precizat ca trebuie instituite masuri legislative si institutionale care sa clarifice rolul parchetelor in a combate si pedepsi criminalitatea. ... Trebuie un sistem care poate face o auditare a activitatii Parchetului ", a spus Monica Macovei, explicind ca, din contra, se mareste independenta acestora.
google-analytics.com