Cautare

4368 de rezultate pentru "prelungire contract telefon internet si tv" (2.75 secunde)
Din ce in ce mai multe banci ofera solutii persoanelor fizice care au intrat, fie si temporar, in "incapacitate de plata" a creditelor. Clientilor li se acorda perioade de gratie, reduceri ale ratelor lunare si prelungirea duratei creditului. ... Banca vegheaza pentru tine si iti gaseste solutii!
European Command (EUCOM) si Fortele Navale ale SUA (U.S.
INTERVIU Pablos Holman - Cum vede un hacker viitorul internetului si ce inventii trasnite ar putea schimba lumea (Autor :
Sindicalistii nu sunt de acord cu modificarea articolului prin care se instituie dreptul angajatorului de a stabili unilateral obiective de performanta individuala pentru salariati si criterii de evaluare, aratand ca instituirea acestui drept, fara a se preciza un sistem de limitare rezonabila a obiectivelor de performanta ce pot fi stabilite, deschide calea catre abuzuri.
Modificarile facute au fost preluate din Jurnalul Oficial al Uniunii Europene si privesc teme precum informarea turistului, obligatii contractuale, precum si modalitati de despagubire a partilor, daca serviciile nu au fost convenite initial.
viata si moartea celui mai mare campion al Formulei 1 continuare de la rubrica Stiri / IT & C / Internet Incepand cu anul 1983, echipe precum McLaren, Lotus, Brabhams sau Williams au inceput sa-l curteze.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Atacurile furibunde si loviturile pe care si le impart cu generozitate primarul Antonie Solomon si directorul Salubritatii, Flavius Sirop, dau masura intereselor financiare din jurul firmei care se ocupa de salubrizarea orasului.
Cu toate ca anul acesta a renuntat la denumire si la statutul de directie aflata in subordinea consiliului local, clientela s-a pastrat si pentru actuala SC Edilitara Public SA.
TCIF SA, societatea care a vândut terenul fratilor Mihailescu, îi acuza ca nu si-au platit ratele din contract, în timp ce acestia spun ca au fost trasi în piept.
Introducerea obligativitatii încheierii unui contract de închiriere pe minimum un an genereaza controverse în rândul craiovenilor.
Odata gasit însa, înainte de a semna contractul de munca, trebuie sa-l cititi cu atentie pentru a va asigura ca stipuleaza în clauzele sale elementele pe care le-ati negociat. Pentru ca în contractul de munca sunt precizate îndatoririle angajatorului si obligatiile dumneavoastra, ca salariat, înainte de a-l semna, este bine sa stiti ce contine, astfel încât sa nu fiti luat prin surprindere.
Odata gasit însa, înainte de a semna contractul de munca, trebuie sa-l cititi cu atentie pentru a va asigura ca stipuleaza în clauzele sale elementele pe care le-ati negociat. Pentru ca în contractul de munca sunt precizate îndatoririle angajatorului si obligatiile dumneavoastra, ca salariat, înainte de a-l semna, este bine sa stiti ce contine, astfel încât sa nu fiti luat prin surprindere.
Majorarile salariale de care ar urma sa beneficieze siderurgistii incepand cu anul viitor urmeaza sa reprezinte principalul punct si cel mai fierbinte al negocierii noului Contract Colectiv de Munca (CCM) de la Combinat, care ar trebui sa inceapa la 1 octombrie.
Despre firmele abonate la contractele cu statul s-a tot vorbit de-a lungul anilor, subiectul intrand si pe agenda politicienilor doar cu prilejul campaniilor electorale, atunci cand se "descopera" cele mai mari tunuri si cele mai oneroase interese.
Managerul Spitalului Judetean de Urgente Constanta a descoperit ieri ca un contract semnat anul trecut de vechea conducere a unitatii spitalicesti cu societatea "Sally June SRL" - care vinde produse fornetti in incinta spitalului - este falsificat.
Persoanele care nu au un loc de munca, agricultorii, administratorii de firme, managerii si chiar tinerii care nu au serviciu pot sa aiba continuitate in munca. ... Ati ramas fara locul de munca si va apropiati de varsta pensionarii, dar nimeni nu va mai angajeaza?
Cei 7 ani cu Sorin Oprescu primar le-au adus bucurestenilor, printre altele, si modernizarea centrului vechi. ... IC Bratianu si Splaiul Independentei). Lucrarile au inceput in aprilie 2007, iar pana in luna septembrie s-au realizat lucrarile pe 2 strazi, Lipscani si Smardan, si a inceput descarcarea arheologica pe celelalte.
Intre timp, romanii s-au desteptat si s-au constituit in grupuri pe internet, luptand uniti impotriva bancilor. ... Clientii care indraznesc sa ceara actul aditional la contract s-au trezit ca "a trecut termenul" si ca banca a considerat ca acestia au aprobat tacit modificarile la contractul de credit.
"Adevarul" analizeaza diferentele de tarife dintre abonamente si cartele in Romania, la cei trei operatori de telefonie mobila. ... Noile planuri tarifare pentru Statele Unite ale Americii includ apeluri si mesaje nelimitate, acces la internet nelimitat, la preturi de 50, 60 sau 70 de dolari pe luna.
google-analytics.com