Cautare

4368 de rezultate pentru "prelungire contract telefon internet si tv" (3.18 secunde)
De la aparitia internetului, am asistat la lansarea pe piata a numeroase idei si proiecte de tot felul, mai mult sau mai putin serioase, care erau insa anuntate cu surle si trambite de producatori.
Preturile pentru detinerea unui site pe Internet au scazut in ultima perioada considerabil. ... Mai precis este vorba despre companii romanesti de IT care in schimbul a numai 100 RON pe luna ofera un site de 200 Mb gazduit si chiar elaborat dupa preferintele beneficiarului.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Romania ocupa si in al doilea trimestru locul intai pe plan european si patru in lume in functie de media vitezelor conexiunilor la internet, fiind devansata doar de Coreea de Sud, Hong Kong si Japonia, arata cea mai noua editie a raportului State of the Internet, intocmit de compania Akamai.
"Cat timp petrec copiii pe internet?" Majoritatea copiilor din Romania detin calculatoare personale acasa si petrec, in medie, patru-cinci ore in mediul online, informeaza Salvati Copiii, in urma dezbaterii "Libertate si responsabilitate pe Internet".
Pregatiti-va pentru cenzura pe internet SOPA si PIPA sunt doua proiecte legislative ce ar trebui, in viziunea politicienilor americani, sa opreasca pirateria pe internet.
ACTA ii tranforma pe furnizorii de internet in Politie online Mediafx informeaza:
Dependenta de internet In premiera, un spital american lanseaza un program de dezintoxicare adresat adolescentilor obsedati de calculator Primul program de dezintoxicare de dependenta de internet a fost lansat de Bradford Regional Medical Center (BRMC) din Pennsylvania.
Internet in toate colturile lumii. ... Google intentioneaza sa investeasca peste 1 miliard de dolari intr-o flota de sateliti pentru a extinde accesul la internet in zonele izolate ale lumii, iar proiectul va incepe cu 180 de sateliti de dimensiuni mici, au declarat surse apropiate situatiei.
Ce este un router wireless, recomandari si cum il configuram Cu numai cativa ani in urma, calculatorul era singurul produs electronic pe care il puteai conecta la internet, motiv pentru care un simplu cablu de la furnizorul de cartier era suficient pentru nevoile tale.
arenait.net / Vodafone da internet 4G gratuit pentru doua zile Vodafone vrea, probabil, sa-si incerce reteaua si, ca atare, da internet 4G gratuit si nelimitat (necontorizat) timp de doua zile tuturor abonatilor sai in weekendul urmator:
La sfarsitul lunii august 2016 autoritatile Uniunii Europene vor decide daca furnizorii de servicii de internet vor fi nevoiti sa respecte, sau nu, neutralitatea internetului. ... internet liber si neconditionat de reguli. ... Ca nu te pot limita (legal) si nu iti pot cere mai multi bani pentru diferite servicii.
Creierul nu iubeste grasimea, tutunul si alcoolul, dar ii place un dulce bun precum mierea (Autor: Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
Un astfel de telefon este si cel care poarta sigla Aston Martin. Ca si masinile acestui producator, telefonul nu putea lasa stacheta mai jos. ... Pe langa faptul ca este un telefon, acest gadget este programat sa controleze si o multime din functiile masinii, spun cei de la Dvice.com .
Ce preferi, aplicatiile din telefon sau petrecerea timpului cu partenerul? ... Si toata noaptea. ... c) Daca gasesc un subiect de discutie cu prietenii pe telefon, partenerul poate sa mai astepte. ... c) Se intampla de fiecare data cand imi ridic ochii din telefon.
Persoanele care au contract de munca în strainatate se pot împrumuta la câteva banci românesti, pentru a-si achizitiona case, masini sau pentru nevoi personale.
Pentru a-si primi banii, potentialii beneficiari trebuie sa strânga toate informatiile necesare si sa întocmeasca proiecte eligibile.
pe factura curenta apare atat abonamentul lunii anterioare (achitat deja) cat si abonamentul lunii urmatoare. La numerele de telefon ale companiei nu raspunde nimeni. ... Compania nu a luat nicio masura de a anunta si/sau a cere scuze abonatilor pana la remedierea situatiei.
google-analytics.com