Cautare

4368 de rezultate pentru "prelungire contract telefon internet si tv" (3.49 secunde)
Agentia Europeana pentru Securitatea Retelelor Informatice si a Datelor (ENISA) si-a lansat cel mai recent document de pozitie pe tema "retelelor-pirat", respectiv computere folosite ilegal. Documentul identifica rolurile si structurile organizatiilor criminale ce creeaza si controleaza "retele-pirat", precum si tendintele manifestate in acest tip de ciber-infractiuni.
Computerul vorbeste Apar pe ecran tot felul de ferestre "pop-up" si mesaje publicitare, precizand ca PC-ul este infectat si ca are nevoie de protectie. ... Este vorba fie de un program spion ("spyware") in computer sau de o infectare cu un antivirus fals (numit si "rogueware").
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
Cati romani fac cumparaturi pe internet ? Pana in 2015, jumatate dintre europeni vor face cumparaturi pe internet, iar unul din cinci va achizitiona inclusiv din magazine online prezente in alte tari din Uniunea Europeana.
Firefox a detronat Internet Explorer in 6 judete. Un studiu realizat de trafic.ro arata 27,15% dintre vizitatorii siteurilor analizate folosesc Internet Explorer 8, acesta fiind cel mai popular browser la nivel national.
Care e de fapt viteza ta reala de internet? Vezi in cativa pasi simpli cum afli viteza la internet De la primele modemuri si pana la cele mai rapide retele wi-fi din lume, nu exista internaut care sa nu fi avut vreodata probleme de conectare sau cu vitezade internet.
va accepta propunerea de prelungire a contractului facuta de actualul sau club, precizand in acelasi timp ca, desi i-ar placea o noua provocare, nu poate sa se autopropuna la Rapid. "Cu Rapid n-am mai avut nicio discutie, acum e si suparare mare dupa infrangere (n.r.
Cladirea dateaza de la inceputul secolului XX, cand in Oradea se raspandeste un stil nou, diferit de cele academice, creand premisele unei diversificari stilistice bazate pe inventii si originalitate. Stilul nou creat, secession-ul, a avut doua mari perioade, cea curbilinie si florala si cea geometrica cu forme epurate.
Internet mobil gratuit la metroul bucurestean si de la Vodafone Toti utilizatorii serviciilor de telefonie mobila ai Vodafone, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, au acces gratuit la internet in statiile si tunelurile metroului din Bucuresti incepand de miercuri, 9 noiembrie, a anuntat compania.
cu ce oferte vine compania Romtelecom, numarul doi pe piata locala de servicii de televiziune si internet pe linii fixe, a lansat o noua campanie de abonare, prin care le ofera clientilor reduceri ale tarifelor de lista daca semneaza contracte pe unul sau doi ani pentru pachete care sa includa minim doua servicii.
Oradenii care nu mai vor sa bata drumurile la furnizorii de utilitati pentru a-si plati facturile la banca pentru ratele lunare sau la diverse ghisee pentru impozite si taxe isi pot achita darile fie din fata calculatorului, fie la cel mai apropiat bancomat.
Firma va fi responsabila de colectarea si transportul deseurilor municipale, igienizarea cailor publice si deszapezirea orasului pe o perioada de zece ani iar valoarea contractului este de 16 milioane de euro. ... si Brai-Cata S.R.L.
Persoanele care lucreaza in baza unui contract individual de munca cu timp partial sint favorizate comparativ cu cele care muncesc cu norma intreaga, in urma modificarii Codului Muncii.
Iarna trecuta banca le-a "umflat" rata de la 305 euro la 446, iar oamenii spun ca nu-si pot permite sa mai plateasca. Banca i-a plimbat de la Craiova la Bucuresti si invers fara sa le dea un raspuns.
O data cu raspandirea calculatorului si cu inmultirea numarului de utilizatori, traficul pe internet este in crestere, deci si perspectivele pentru un magazin on line sunt din ce in ce mai mari. ... "Infiintarea" unei astfel de afaceri necesita un website (pagina de internet), un domeniu si un host.
Pentru 2008 estimam o crestere de cel putin 30% fata de 2007, bazata pe o crestere mai accelerata în segmentul de business“, a precizat Gabriela Mechea.Din totalul vânzarilor de solutii Trend Micro în România, 51% provin din zona enterprise, 26% din zona IMM si 23% din segmentul home user, utilizatorii individuali sau firmele foarte mici.„Solutiile Trend Micro se comercializeaza si on line, în magazinul gecadshop.ro, alaturi de alte produse software.
GOOGLE CHROME a detronat INTERNET EXPLORER si a devenit cel mai folosit browser din lume Google Chrome a depasit Internet Explorer si a devenit cel mai utilizat browser de internet din lume, arata un sondaj Statcounter, citat de go4it.ro.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
Lucian Davidescu) Iata cum se intercepteaza telefoanele si cum te poti feri. Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. ... Cum poti fi interceptat si cum sa te feresti? ... Daca totusi e nevoie de telefon 1.
google-analytics.com