Cautare

4368 de rezultate pentru "prelungire contract telefon internet si tv" (3.65 secunde)
Internet Termenul internet provine din impreunarea artificiala si partiala a doua cuvinte englezesti: INTERconnected = interconectat si NETwork = retea.
Internet (continuare) Istoric Punctul de pornire in dezvoltarea Internetului a fost rivalitatea intre cele doua mari puteri ale secolului al XX-lea: Statele Unite ale Americii si Uniunea Sovietica.
World Wide Web Termenul World Wide Web, abreviat WWW sau si www, numit scurt si web, care in engleza inseamna panza (de paianjen); de multe ori este confundat cu retea (net) si se pronunta / waid web/respectiv /web/ (v.
Internet pentru laptop fara abonament. ... Numerosi utilizatori au nevoie uneori de o conexiune la internet chiar si atunci cand se afla in miscare, iar in aceasta situatie nu se pot baza intotdeauna pe retele Wi-Fi.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Roman si Mangalia sunt impanzite aproape integral cu internet wireless gratuit, spune seful Minisoft, unul dintre furnizorii unei solutii Wi-Fi Din pacate operatorii de internet in Romania sunt momentan foarte interesati sa vanda infrastructura.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
Tot mai multe autocare au internet gratuit wireless. CFR inca analizeaza daca sa ofere internet gratuit pentru calatori Accesarea gratuita a internetului wireless prin hotspot-uri WiFi este un fenomen care ia amploare in tara: de la cafenele si locuri publice la metrou si in autocare.
Cum evolueaza Internetul pana in 2016 Producatorul de echipamente de retea Cisco Systems Inc estimeaza ca numarului de dispozitive si conexiuni din intreaga lume va ajunge la 19 miliarde in 2016, dublu fata de anul trecut.
Cati oameni folosesc internetul la nivel global Intrebuintarea internetului a fost pusa sub microscop, cel putin pentru anul 2011, si se pare ca mai mult de o treime din populatia globului este online.
Potrivit specialistilor, in primul an al aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, craiovenii sunt din ce in ce mai orientati catre serviciile moderne oferite de banci si, mai ales, catre instrumentele de plata cu acces la distanta. "Mentalitatea craiovenilor este schimbata si se dimensioneaza si catre banca la distanta.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Orange lanseaza in premiera in Romania servicii de internet 4G si pe telefoanele mobile Dupa lansarea serviciului de internet 4G pe modemuri si tablete, Orange Romania a anuntat joi ca aceste servicii pot fi folosite si pe telefoanele mobile, impreuna cu serviciile de voce.
Numarul romanilor care realizeaza tranzactii prin Internet s-a dublat in primul trimestru comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
Accesul gratis la Internet este un serviciu care domina deja marile metropole ale lumii, in special in SUA. In fapt, el consta in furnizarea gratuita de Internet fara fir intr-o arie anume.
Terra 2.0 - cursa spre computerul planetar In ultimii 20 de ani, societatile moderne si economiile acestora au suferit o transformare fara precedent gratie revolutiei informationale.
Aceasta varianta a proiectului de lege introduce si notiunea de munca prin agent de munca temporara, care se refera la munca prestata de un salariat temporar care a incheiat un contract de munca temporara cu un agent de munca temporara si care este pus la dispozitia utilizatorului pentru a lucra temporar sub supravegherea si conducerea acestuia din urma.
Schimbare cruciala pentru Internet in aceasta saptamana Internetul va trece printr-o schimbare importanta in aceasta saptamana, fara ca utilizatorii sai sa-si dea seama, daca totul decurge asa cum este prevazut:
(STUDIU) Dependenta de telefoane inteligente si internet, o boala psihologica Medicii psihiatri trag un semnal de alarma in legatura cu dependenta tinerilor de telefoanele inteligente si internet, militand ca aceasta sa fie recunoscuta drept o boala psihologica, relateaza duminica France Presse.
 Un interviu prin telefon nu difera foarte mult de unul fata în fata.
Internetul la puncte fixe continua sa creasca Numarul de conexiuni de acces la internet la puncte fixe isi mentine ritmul de crestere din anii anteriori, in timp ce piata de telefonie fixa ramane constanta, conform datelor raportate de furnizori si publicate de ANCOM astazi in Raportul de date statistice privind piata de comunicatii electronice din Romania, pentru prima jumatate a anului 2013.
google-analytics.com