Cautare

10577 de rezultate pentru "prefixe de tara" (3.20 secunde)
A fost o zi mare pentru ca romanii, cetatenii romani cu drept de vot au vorbit puternic, au vorbit raspicat, au vorbit asa cum vorbesc natiunile care au cu adevarat vocatia democratiei.
Uniunea Social Liberala (USL) mizeaza la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe 406 candidati in intreaga tara, intre care se regasesc un fost premier, jurnalisti, patronul unui post de televiziune, un consilier al premierului Victor Ponta, 12 ministri ai Cabinetului sau si o serie de actuali parlamentari.
Vorbe intr-o doara Azi n-am un subiect anume pe care sa ma asez, asa ca imi fac norma de blog risipind vorbe intr-o doara.
Discurs sustinut de Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD, la evenimentul TSD Satu Mare - 14.05.2014 Transcriere Multumesc mult de tot!
D-na Emilia Arcan, senator de Neamt, a sustinut o declaratie politica avand tema: Oferta de produse autohtone, in fata dublului standard de calitate si de pret al celor straine.
Astfel, tara noastra va pierde in acest an aproximativ 8.000 de turisti, clienti fideli ai litoralului romanesc.
O norma privind siguranta alimentelor, recent publicata in "Monitorul Oficial", stabileste procedurile la importul si exportul de produse alimentare de origine non-animala supuse supravegherii si controlului pentru siguranta alimentelor.
Romania si 11 companii din tara vor fi luate in considerare in calculul a doi indici de la Bursa din New York.
Altfel, România risca sa nu poata recupera diferentele uriase dintre tara noastra si celelalte state membre.Românii viseaza de mult la miliardele de euro la care tara noastra ar trebui sa aiba acces începând din aceasta toamna.
Altfel, România risca sa nu poata recupera diferentele uriase dintre tara noastra si celelalte state membre.Românii viseaza de mult la miliardele de euro la care tara noastra ar trebui sa aiba acces începând din aceasta toamna.
Obtinerea unui loc de munca în strainatate corespunzator pregatirii profesionale ramâne un vis pentru multi craioveni.
Obtinerea unui loc de munca în strainatate corespunzator pregatirii profesionale ramâne un vis pentru multi craioveni.
Noua directiva adoptata in Parlamentul European promite externalizarea pietei nationale de credit pentru consumatori si protectia acestora prin posibilitatea informarii corecte asupra ofertelor bancilor.
500 de firme cu capital strain au disparut din Dolj. Cele care au ramas "în viata" au subscris capitaluri în euro de numai 0,2% din totalul tarii, ceea ce situeaza judetul în coada clasamentului la capitolul plasamente straine investite.
La sala de conferinte a Hotelului Ibis din Constanta a avut loc ieri conferinta "TVA dupa aderare", organizata de Ministerul Economiei si Finantelor si de Agentia Nationala de Administrare Fiscala in cadrul proiectului InfoTVA.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. Intre primul si ultimul loc in topul salariilor pe judete diferenta este de aproape 100%.
Proiectul de hotarire privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, la 540 de lei de la 1 octombrie si 600 de lei de la 1 ianuarie 2009, a fost supus, de joi, dezbaterii publice pe site-ul Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse (MMFES).
Numarul de locuri disponibile in judet in prima faza a programului "Rabla" pare sa fie suficient, potrivit comerciantilor de automobile noi. ... Lista producatorilor si comerciantilor de masini noi din programul "Rabla 2009" a fost validata. Prima transa de rable scoase din parcul auto e de 20.000 de unitati.
Potrivit CIA, datoria externa a Romaniei este aproape dubla de cat spune BNR S-a dovedit, de-a lungul timpului, ca autoritatile romane si-au facut un obicei in a minti cu privire la starea reala a lucrurilor in economie.
Craiovenii care vor sa se trateze de afectiuni respiratorii nu mai trebuie sa mearga la Praid sau la Slanic Moldova. In Banie s-a deschis ieri una dintre cele mai mari saline de suprafata din tara.
google-analytics.com