Cautare

10584 de rezultate pentru "prefixe de tara" (2.90 secunde)
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, la Targu Mures, ca tinerii au nevoie de carti, educatie si modele si a criticat-o pe Elena Basescu, sustinand ca aceasta le promite romanilor legalizarea drogurilor.
Republicanii americani si-au intensificat atacurile impotriva modului in care presedintele Barack Obama gestioneaza tara. Guvernatorul statului Alaska, Sarah Palin, a declarat ca "tara se indreapta spre socialism", in timp ce actorul Jon Voight a afirmat ca SUA "devin o natiune slaba", iar Barack Obama este un "fals profet".
La Hotel Caro din Bucuresti, luni, 5 octombrie 2009, Sorin Oprescu si-a tinut discursul de lansare. Textul discursului, cu titlul "Viitorul presedinte al Romaniei", publicat pe site-ul www.sorinoprescu.ro, este spart in mici fragmente, cu 22 de intertitluri, veritabile sloganuri: ... Liderii s-au folosit de partide.
Presa internationala sustine ca aprobarea motiunii de cenzura de catre parlamentari s-a produs pentru a micsora sansele lui Traian Basescu la prezidentiale, principalul vinovat pentru criza profunda in care se afla Romania.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Targu Mures, ca organizatia mureseana a luat in unanimitate decizia de a nu mai colabora cu PD-L si ca o astfel de decizie trebuie sa fie valabila peste tot in tara, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cand ti se face favorul de a fi invitat la o receptie, in lumea buna, iti pui o camasa curata si te speli la subrat.
Senatorul Serban Valeca a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Opozitia solicita locuri de munca si productivitate, puterea ofera fiscalitate si concedieri", pe care o puteti citi in continuare.
Fostul presedinte Ion Iliescu considera ca actualii guvernanti sunt cei care au luat masurile catastrofale, ducand tara de rapa, astfel ca Basescu nu are niciun drept sa-l catalogheze pe el drept "presedinte "antireformator".
Reformatorii care duc tara de rapa", pe care il puteti citi in continuare. Fostul lider al PSD, Ion Iliescu, sustine ca Traian Basescu il ataca pe el pentru ca lumea sa uite de adevaratele probleme legate de criza economica si salarii.
'Este inadmisibil ca presedintele Romaniei sa anunte, intr-un interviu dat Financial Times, ca PSD este de vina pentru actuala criza economica!
Voiculescu - suspendarea presedintelui declansata si la initiativa cetatenilor Fondatorul PC Dan Voiculescu face, pe blog, un "apel catre Romania tacuta" pentru a se mobiliza si a demara strangerea de semnaturi pentru revizuirea Constitutiei inclusiv in sensul introducerii posibilitatii ca suspendarea presedintelui sa poata fi declansata si la initiativa unui milion de romani.
De ce nu suntem in Schengen ? ... Esecul era previzibil, dar presedintele Romaniei, ministrul de externe si premierul s-au dovedit insensibili la avertismentele interne si externe pe aceasta tema si incapabili sa depaseasca obstacolele politico-diplomatice care ni s-au pus in calea realizarii acestui obiectiv de integrare deplina in Uniunea Europeana.
Regele Mihai a sosit ieri-dimineata la parlament, insotit de membri ai familiei regale, fiind intampinat de presedintele Senatului, Mircea Geoana, si de Garda de Onoare. Regele a fost primit la intrarea de la Senat cu Garda de Onoare.
"Un presedinte iresponsabil mai da o lovitura statului de drept" Dictionarul juridic spune ca notiunea statului de drept este, in general, utilizata pentru a sublinia diferentele existente intre regimurile democratice si regimurile autoritare (dictatoriale).
Premierul Victor Ponta a declarat astazi, inainte de a pleca in Afganistan, ca le va transmite militarilor romani din teatrele de operatiuni ca la intoarcerea din misiune li se va asigura un loc de munca in instiutiile publice, dar si ca, intre timp, guvernul vrea sa ajute familiile lor ramase in tara.
De ce trebuie acest circ ingrozitor, care ne descalifica in primul rand ca oameni? Nu cred ca exista o alta tara mai primitiva in UE decat Romania. O tara pentru care valorile morale, juridice, politice nu inseamna nimic. O tara ale carei elite intelectuale sunt lamentabile.
Dar e foarte bine, sa mergem - inclusiv sau mai ales presedintele Crin Antonescu -, sa zicem ce avem de zis in apararea noastra, a fiintei nationale si sa venim acasa ca sa-l demitem pe Basescu si sa ne recuperam tara. E nevoie de demnitate.
Inainte de toate, spunandu-va bine v-am gasit, vreau sa spun de ce sunt in fata dumneavoastra, pe aceasta scena, impreuna cu acesti oameni.
google-analytics.com