Cautare

10584 de rezultate pentru "prefixe de tara" (3.96 secunde)
Vezi candidatii pentru Primaria Capitalei si cei pentru primariile de sector Optsprezece candidati se infrunta astazi pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
Patriotism prin Ordonanta de urgenta. ... Cornel MIHALACHE) Am asteptat sa se termine colecta de bani pentru Cumintenie, ca sa nu stavilesc cumva avalansa lucrativ-patriotica. Nu cred in patriotism prin Ordonanta de urgenta.
Florin Caramavrov) Ionut Vulpescu (42 de ani) este senator si membru al Comisiei de cultura a Senatului, unul dintre putinii politicieni de stanga care spun lucrurilor pe nume, cu orice risc.
FLORIN CARAMAVROV) Ionut Vulpescu (42 de ani) este senator si membru al Comisiei de cultura a Senatului, unul dintre putinii politicieni de stanga care spun lucrurilor pe nume, cu orice risc.
Pe covorul rosu al galei ce a avut loc la hotelul Crowne Plaza, primul a pasit starul american de la Warner Bross, cunoscutul actor Shin Koyamada care a jucat alaturi de Tom Cruise in The Last Samurai, acesta fiind filmul cu cele mai mari incasari in acest moment la Hollywood, peste 495 de milione de dolari.
Sectia ATI este inima Spitalului Judetean de Urgenta Tg. ... duce lipsa de medici si asistente (Autoare: Magda Marincovici) Din 1999, este medic anestezist in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. Din 2014, este managerul acestui spital de referinta.
Memorandumul de la Calarasi - cu degetul pe rana!
- S-a dat startul Marii Crapelnite de Pasti! ... - Ma, eu nu cred ca e de bine. ... Merge sistemul de supraveghere Schengen! ... - Capitalism de cumetrie, anticoruptie de cumetrie, interes national de cumetrie: ... Il arunca Gusa pe fereastra, in tepusele de la gardul iRealitatii?
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) (continuare) MEDIC DE TARA LA DITESTI - Erati absolvent de medicina, chiar ati si profesat cativa ani ca medic la tara.
In cursul zilei de joi, Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a convocat prefectii din tara intr-o videoconferinta a carei principal punct de discutie l-a reprezentat stadiul in care se afla pregatirile administratiilor locale in cazul unor evenimente meteo deosebite.
Presedintele Comisiei Juridice din Senatul Romaniei, Toni Grebla, a declarat ca ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ar trebui sa isi asume un eventual raport de tara negativ al Comisiei Europene.
Cozmanca anunta totodata formarea unui nou partid de stanga. ... Ma mir ca, dupa cinci ani, fosti colegi de buna credinta se complac in aceasta mocirla politica a lui Geoana si a grupului sau de incompetenti si profitori.
Octavian STIREANU (foto) publica in Azi articolul 'Comedia "Imi apar Tara!"', pe care il puteti citi in continuare. 'In emisiunea de invatamant politico-ideologic de marti dupa-amiaza, Traian Basescu a scos de la naftalina poemul eroic al apararii tarii.
Romania ocupa, in 2009, locul 81 din 102 in "Country Brand Index" - un top al tarilor bazat pe brandul fiecareia, realizat anual de firma de consultanta de nivel mondial Future Brand, afirma, intr-o postare pe blogul personal, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.
A devenit deja obisnuinta ca presedintele sa ne falsifice golaneste prezentul si sa plaseze pe ordinea de zi subiecte care nu au nimic de-a face cu prezentul. De ce nu ar proceda la fel si cu istoria?
Regele Mihai, la 90 de ani:
O tara de mana a doua da lectii UE Presedintele a vorbit poporului inainte de a pleca la Bruxelles, unde va participa la una dintre cele mai importante intalniri ale liderilor Uniunii Europene din istorie.
Inclusiv sa distruga Romania" Premierul Victor Ponta a acordat un interviu in exclusivitate pentru Jurnalul National in care il acuza pe Traian Basescu ca este primul presedinte care si-a atacat tara pentru a ramane in functie.
Romania este a tuturor romanilor, indiferent de etnie, si nu a europarlamentarului Laszlo Tokes sau a presedintelui Traian Basescu, a afirmat miercuri presedintele PSD, premierul Victor Ponta, la evenimentul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, aflat la finalul mandatului sau, a declarat, in emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata duminica de PRO TV, ca are o profunda afectiune pentru Romania si pentru romani, aratand insa ca cel mai mare defect al acestora este pesimismul.
google-analytics.com