Cautare

2727 de rezultate pentru "posta gara galati" (3.60 secunde)
PORTUL CALARASI, CAPITANIA PORTULUI, GARA FLUVIALA SI GARA CFR DIN PORT. ... PORTUL CALARASI, CAPITANIA PORTULUI, GARA FLUVIALA SI GARA CFR DIN PORT (Autor: ... Capitania exista, nu insa si Gara fluviala - O alta fotografie din 1913 Este clar ca localul Capitaniei Calarasi a fost realizat din fonduri publice.
La iesirea din gara, se vor afla in fata, Garda de Onoare si Muzica Militara. ... Trenul regal, asteptat de mii de oameni cu candele in Gara Pitesti.
am prins ultimul tren, a plecat de mult trenul meu, s-a dus trenul meu, astept sa vina trenul meu sau trenul opreste doar o singura data intr-o gara. ... Ce inseamna cand visezi un tren sau mai multe trenuri in gara?
Alegerea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ Galati a aprins spiritele politice si a dat de lucru reprezentantilor celor doua institutii, care isi trimit una alteia scrisori si solicitari.
Printre societatile vizate de AVAS se numarara nume cunoscute, precum SC Farm Hepites SA Galati, SC Salvosid SA Galati, SC Prollcef SA Sendreni, SC Agrotec Tecuci, SC Seredile SA Galati, SC Regal SA Galati si SC ICEPRONAV SA Galati.
Gara de Nord, reconstruita cu ajutorul Belgiei Belgia va sprijini modernizarea Garii de Nord din Bucuresti, in cadrul unui parteneriat public-public pentru dezvoltarea infrastructurii nationale.
Posta Romana ar putea percepe din 2007 un comision mai mic decat cel prevazut de lege, de 1,3%. Aceasta datorita scaderii costurilor unor servicii utilizate de Posta, sustine Dan Toader, presedintele Postei Romane, citat de NewsIn.
CFR Calatori nu va inchide ruta de cale ferata Gara de Nord - Aeroportul Henri Coanda pe termen scurt, pentru ca in ultimele luni traficul a crescut constant cu circa 6-8%.
Check-in la Gara de Nord Aeroporturile Henri Coanda si Baneasa vor fi legate de garile Baneasa, Basarab, Gara de Nord - unde s-ar putea face si "check-in" pentru cei care pleaca cu avionul de pe cele doua aeroporturi, dupa cum ne-a precizat directorul general al Metrorex SA, Gheorghe Udriste.
• Linia de tramvaie 42 va functiona intre "Piata Presei" si "Gara de Nord", pe traseul: ... Duca, Gara de Nord, cuintoarcere pe Calea Grivitei, Str. ... • Linia de tramvaie 45 va functiona intre "Mezes"si "Gara de Nord", pe traseul: ... Duca, Gara de Nord, cuintoarcere pe Calea Grivitei, Str.
Drumul spre Ultima gara. ... Drumul spre Ultima gara Viata, un Transfagarasan al existentei, e perceputa diferit, de la un individ la altul. ... Unii ating linia orizontului mult prea devreme, altii, mai norocosi, o privesc doar, incetinind pe cat posibil traseul spre ultima gara.
Prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a trimis Consiliului Judetului o scrisoare prin care cere lamuriri pentru ultima alegere a lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte.
Bucurestiul ar putea avea o noua gara VEZI UNDE (Autor : ... Intre acestia si o proaspata arhitecta care vede in sudul Capitalei o noua gara ultra-moderna.
"Va mai fi o gara cu parcare, mall, cu tot ce trebuie la Colentina, una noua la Pipera, mai exact pe Soseaua Petricani, si va mai fi o gara si la Baneasa. ... De asemenea, o noua gara este propusa si la Chitila.
Andreea Esca si Alexandre Eram vor sa redeschida fabrica de confectii CRINUL din Lehliu-Gara! Presa locala din Calarasi publica in ianuarie 2015 stirea ca Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, vor sa redeschida fabrica de confectii CRINUL din Lehliu-Gara.
UPDATE 17:33 - O ambulanta SMURD a fost chemata la Gara de Nord pentru a-i acorda ingrijiri unei femei careia i s-a facut rau din cauza gazelor lacrimogene folosite de jandarmi pentru a-i calma pe suporterii unguri violenti veniti la Bucuresti pentru meciul Romania - Ungaria, informeaza mediafax.
Am fost de vreo 12 ori la Calarasi, dar niciodata nu vazusem gara. Le-am propus nevestei si copiilor sa vizitam gara si ei au fost de acord.
Pana la sfarsitul anului viitor, trimiterea unei felicitari sau scrisori de Paste, Craciun sau alte ocazii, cu serviciul de corespondenta oferit de Posta Romana, va costa dublu.
Posta Romana estimeaza ca va incheia acest an cu un profit de 10,4 milioane lei si cu 27.000 de angajati, in scadere cu 451 de salariati fata de sfarsitul anului trecut, potrivit datelor din bugetul de venituri si cheltuieli pe 2014 publicat saptamana trecuta in Monitorul Oficial.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
google-analytics.com