Cautare

2731 de rezultate pentru "posta gara galati" (3.56 secunde)
Locuitorii judetului din unele localitati aflate la distanta mare de municipiul Galati vor avea o posibilitate moderna sa afle date despre locurile de munca vacante sau despre cursurile de calificare organizate de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati.
"In urma analizei si a evaluarii activitatii de anul trecut, Garda Judeteana de Mediu Galati s-a clasat pe locul al doilea pe tara, dupa institutia din Bucuresti.
Ieri, la sediul Prefecturii, a avut loc un seminar referitor la "Oportunitatea infiintarii unei piete de gros pentru legume si fructe in zona Galati-Braila".
Asta pentru ca Organizatia Pescarilor Galati, gestionarul delegat al fondului piscicol de la Prut, si-a pierdut autorizatia de pescuit. ... Ioana Toader, directorul filialei locale a Companiei, ne-a precizat ieri ca Organizatia Pescarilor Galati nu si-a respectat obligatiile ce-i reveneau in urma contractului incheiat cu institutia pe care o reprezinta.
Furturile de hidranti si alte componente ale sistemului de irigatii din judetul Galati au condus la situatia ca acesta sa functioneze mult sub capacitatea maxima exact cind culturile au mai multa nevoie de apa.
In cazul in care discutiile incepute luni, intre sindicalistii de la FSS Metarom Galati si Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), ar duce la fuziunea celor doua structuri sindicale, cele mai importante din Combinat, administratia Combinatului va avea doar un singur "adversar".
Directia de Finante Galati a amanat punerea in executare a unei decizii de sanctionare a ICMRS Galati, pana cand aceasta s-a prescris. ... Judecatoria Galati recunoaste, totusi, dreptul Directiei de Finante Galati de a recupera aproape un milion de lei de la ICMRS, dar in cadrul unui alt proces.
Purtatorul de cuvant al Directiei Generale de Finante Publice Galati, George Marinescu, ne-a spus ca aceasta taxa se va aplica doar in cazul terenurilor destinate constructiilor, nu si in cazul celor arabile.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a fost ieri intr-o vizita fulger la Galati, unde s-a intalnit cu reprezentantii Asociatiei Armatorilor si Operatorilor Portuari Fluviali de pe Dunare.
Dupa tratative intre reprezentantii conducerii si ai celor patru sindicate, si anume FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), UTSL si Forum, care au inceput inca din luna decembrie, pachetul salarial de care urmeaza sa beneficieze siderurgistii retroactiv, incepand cu 1 ianuarie 2008, a fost batut in cuie, acest lucru fiind consfintit intr-un proces-verbal semnat de conducere si liderii ai doua sindicate.
Marul discordiei de aceasta data il reprezinta impiedicarea inscrierii intr-un sindicat sau altul, liderii FSS Metarom Galati si cei ai Sindicatului Solidaritatea al Siderurgistilor criticandu-se reciproc pe aceasta tema.
Vestea bomba pentru galateni si pentru Universitatea a€œDunarea de Josa€, anuntata de Mircea Toader, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, este ca soldatii americani dislocati in cele patru baze SUA de pe teritoriul Romaniei vor studia la Galati.
SN CFR (30 de milioane de euro pentru a face curatenie in garniturile de tren), Metrorex, Aeroportul Otopeni, Gara de Nord, Posta Romana, Registrul Auto Roman, un contract cu cele doua baze militare americane din judetul Constanta.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati.
Un accident feroviar grav a avut loc sambata seara, in Gara Galati. Potrivit CFR Calatori, primul vagon al garniturii care se forma pentru ruta Galati-Marasesti a fost tamponat la cuplarea locomotivei. La fata locului s-au prezentat pentru efectuarea de verificari reprezentati ITM, AGIFER, Revizoratul Regionsl SC si SRTFC Galati.
Posta Romana a pus la dispozitia clientilor, incepand cu data de 15 iunie a. ... Serviciul corespondenta prioritara cu confirmare de primire vine sa completeze gama serviciilor oferite de Posta Romana in sistem de viteza prioritara.
"Cetateanul Tariceanu mi se pare cam neserios pentru ca, in loc sa raspunda punctual acuzatiilor pe care eu le-am adus legat de scandalul Posta Romana, a considerat ca lucrurile pe care le spun il insulta si il calomniaza.
Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta a aplicat o noua sanctiune contraventionala Directiei Regionale de Posta Constanta, in valoare de 10.
10% din angajatii Companiei Nationale Posta Romana, respectiv 3.500 de angajati, vor fi disponibilizati pina la sfirsitul anului, aceasta masura fiind parte integranta din programul de management al companiei, a aratat directorul general CNPR, Dan Mihai Toader ieri, intr-o conferinta de presa.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a inceput distribuirea prin posta a declaratiilor speciale privind veniturile realizate, anunta un comunicat al institutiei. ... Pentru trimiterea prin posta a formularelor, contribuabilii nu trebuie sa achite nici o taxa.
google-analytics.com