Cautare

2731 de rezultate pentru "posta gara galati" (3.02 secunde)
Cum arata harta tarii noastre pe noile timbre emise de Posta Franceza Franta rescrie harta Europei. Republica Moldova, Bucovina de Nord si Basarabia de Sud sunt incorporate in teritoriul Romaniei (asa cum se prezenta acesta la 1 Decembrie 1918), potrivit unor timbre emise de Posta Franceza, scrie Timpul.
Rompetrol Downstream a încheiat un contract cu Posta Româna, în valoare de 100 de milioane de lei, în urma unei negocieri directe, fara anunt de participare, pentru furnizarea de carburanti auto, potrivit unui anunt al companiei Posta Româna de pe portalul de achizitii publice.
In primele cinci luni ale anului in curs Posta Romana a anuntat ca a inregistrat o cifra de afaceri de 595,4 milioane lei, in avans cu 2,66% fata de perioada similara din 2008, cand a raportat 579,9 mil.
Articolul 27 din OUG 2/2001, prevede ca una din cele doua posibilitati de comunicare a procesului verbal va fi prin posta, cu confirmare de primire.
Articolul 27 din OUG 2/2001, prevede ca una din cele doua posibilitati de comunicare a procesului verbal va fi prin posta, cu confirmare de primire.
Una dintre companii mai are lucrari în zona, si anume detine antreprenoriatul general la Gara Craiova. ...   Wiebe vrea si podul, si Gara Craiova Alta companie care încearca de mai bine de un an sa intre în gratiile autoritatilor române este firma Wiebe din Germania.
Trenurile din Gara de Nord au avut intarzieri totale de 580 minute, din cauza lucrarilor la un macaz.
Construceia magistralei Gara de Nord - Otopeni incepe in iarna In iarna vor incepe lucrarile de constructie la magistrala de metrou Gara de Nord - Otopeni, iar licitatia penutru alegerea constructorului va avea loc in perioada octombrie-noiembrie.
- Pe Bucuresti - Otopeni in acest moment suntem in situatia in care am avea o solutie adevarata, sa facem metrou Gara de Nord - Otopeni.
cladirea fostului cinematograf Victoria, Capitania Portului Calarasi si Gara fluviala. ... Foarte aproape de acea cladire se mai afla Gara fluviala, si ea parasita, precum si o alta cladire emblematica pentru Calarasi - fostul cinema Victoria, care devine pe zi ce trece o ruina.
Potrivit reporterului RRA, Alexandru Lancuzov, pentru relatia Gara de Nord - Salonic, plecarile sunt in fiecare zi de vineri, iar garnitura are in compunere un vagon clasa a doua si un vagon cuseta cu 4 si 6 locuri. Garniturile spre Sofia si Istanbul pleaca zilnic din Gara de Nord.
Printr-o adresa a DGFP Galati, prin care aceasta institutie raspunde intrebarilor redactorilor Monitorului de Galati, se arata ca motivul pentru care nu au fost luate masuri drastice de recuperare a creantelor pe care le datoreaza firmele lui Bologa este ca 's-a constatat ca acesta nu mai locuieste la adresa cu care a fost inregistrat la Registrul Comertului'.
Pe lista persoanelor chemate in judecata de Dragu Togan se numara Sorina Tatara - sefa Serviciului Gestionare a Resurselor Umane, Bojoc Sorina Iulia - director executiv in cadrul Directiei Juridice, Nedelcu Alina Georgeta - consilier juridic si Capatana Catalina - consilier juridic, in fruntea listei gasindu-se Eugen Durbaca, fost presedinte al Consiliului Judetului Galati.
Patru firme care se ocupa cu prelucrarea primara a lemnului au fost sanctionate de comisarii Garzii de Mediu Galati, in cadrul operatiunii "Gaterul", care se desfasoara la nivel national Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a dat unda verde, pe data de 27 iulie, actiunii denumita "Gaterul", care are drept obiectiv principal verificarea legalitatii functionarii instalatiilor de debitare primara a materialului lemnos, respectiv a gaterelor.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a chemat in judecata CNCFR-Regionala CFR Galati pe motiv ca aceasta din urma nu si-a achitat obligatiile catre bugetul consolidat al statului.
Posta Romana este preocupata de extinderea gamei de servicii oferite clientilor prin incheierea unor parteneriate cu administratiile locale din intreaga tara in vederea colectarii de impozite si taxe. Operatiunile financiare intermediate de Posta Romana sunt de natura sa simplifice si sa reduca timpul alocat incasarii traditionale.
Organizatia de tineret a PSD Galati si-a ales conducerea, atit pentru aripa municipala, cit si pentru cea judeteana Lovita greu de plecarea fostei lidere a tinerilor social-democrati, Adelina Hristea, la umanisti (acum conservatori), organizatia de juniori a PSD Galati a incercat sa se reorganizeze.
Consiliul Judetean Galati are un nou vicepresedinte, pe social-democratul Eugen Chebac, ales cu sprijinul PC.
120 de cetateni ai statelor UE, care au rezidenta permanenta in judetul Galati, sunt asteptati in iunie sa aleaga primarii si consiliile locale din localitatile galatene unde au domiciliul.
Biroul Electoral Judetean a respins patru candidaturi din partea PNG si PNDC, dar Tribunalul Galati a intors roata, admitand deja una dintre contestatiile formulate. Biroul Electoral Judetean Galati si-a inceput in forta activitatea prin respingerea intr-o prima faza a unei candidaturi de pe lista PNG.
google-analytics.com