Cautare

2730 de rezultate pentru "posta gara galati" (3.49 secunde)
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) solicita servicii de consultanta din partea unor firme de reputatie internationala in domeniul consultantei strategice, in vederea restructurarii Companiei Nationale Posta Romana, se arata intr-un comunicat al ministerului.
Agentia va transmite contribuabililor prin posta formularele de declaratii de venit in perioada 1-15 aprilie. ... Astfel, la randul lor, contribuabilii pot trimite inapoi, gratuit, organelor fiscale declaratiile completate tot prin posta, utilizand plicurile primite de la Fisc impreuna cu documentele declarative.
Incepand cu aceasta luna, Posta Romana a anuntat ca va pune la dispozitia clientilor serviciul de incasare a ratelor platite in baza contractelor de credit de consum gestionate de S.C.
In urma analizei si evaluarii efectuate asupra ofertelor tehnice si financiare depuse de catre cele 5 companii de consultanta financiara si restructurare de reputatie internationala, preselectate pentru restructurarea Companiei Nationale Posta Romana S.A., comisia de evaluare a declarat castigatoare oferta companiei Roland Berger impreuna cu Musat si Asociatii (consultanta juridica) si Mazars Romania (consultanta financiara).
Functionalitatea acestui serviciu este asigurata de Posta, in parteneriat cu Autoritatea Nationala Vamala, predarea coletelor postale externe efectuandu-se dupa vamuire. ... Acesta este situat pe bulevardul Dacia, numerele 3-5", a declarat Doina Preda, sefa Serviciului vanzari din cadrul Directiei Regionale de Posta Craiova.
In cadrul licitatiei caritabile "Speranta si culoare", organizata luni, 4 septembrie, la Bucuresti, Posta Romana a adunat 11.250 RON pentru sprijinirea copiilor diagnosticati cu sindromul Down, prin scoaterea la vanzare a unui numar de 20 de tablouri realizate de copiii de la cercurile de pictura din judetul Arges.
Concluziile raportului Directiei Regionale de Statistica Dolj pe primele sase luni ale acestui an arata ca oltenii sunt ultimii la serviciile de transporturi, posta, telecomunicatii, comertul cu ridicata la produsele alimentare, bautura si tutun.
Fisa de portofoliu, prin posta Investitorii care vor trebui sa plateasca impozit o vor face pe baza fisei de portofoliu care va fi transmisa de catre compania intermediara prin posta la domiciliul mentionat in contractul de intermediere.
Cererea de autorizare a angajarii trebuie trimisa prin posta sau prin internet la ghiseul unic de emigrare din provincia din Italia unde se va face angajarea. ... Cererea va fi trimisa la fel, prin posta sau pe internet.
BERD va finanta peste 80% din costul total al proiectului prin care Posta va putea sa proceseze un numar crescut de articole de corespondenta si colete.
Serviciile de posta la nivel european vor fi liberalizate de la sfarsitul lui 2010, au decis cele trei partide principale din Parlamentul European (PE), potrivit unei surse europene, citate de Reuters si preluate de The Money Channel.
Astfel, oricine cumpara produse de pe Internet, prin tv sau prin posta are dreptul legal de a le returna in 10 zile si de a-si primi banii inapoi in 30 de zile, fara sa invoce niciun motiv.
Reducerea comisionului vine dupa ce, saptamana aceasta, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a apreciat,, ca suma comisionului pe care statul il plateste companiei Posta Romana pentru distribuirea pensiilor este mult prea mare si a anuntat ca se are in vedere reducerea "proportionala" a comisionului, odata cu majorarea pensiilor.
Firmele interesate sa construiasca un centru automatizat de sortare a trimiterilor postale, in Bucuresti, si sa modernizeze unitatea similara din Cluj-Napoca apartinand Companiei Nationale Posta Romana (CNPR), printr-un proiect finantat de BERD, pot sa depuna oferte pana la 11 martie 2008.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a trimis, prin posta, plicurile cu declaratia de venit, formularul 200, catre contribuabilii persoane fizice care au obligatia declararii veniturilor realizate in 2007, arata un comunicat al ANAF.ANAF recomanda contribuabililor ca pentru transmiterea prin posta a formularului declaratiei de venit sa utilizeze plicul primit cu indicatia 'CR', acesta fiind un plic special pentru care nu trebuie achite taxe postale.
  1,94% din producatorii doljeni au transmis declaratiile Cu toate ca în Dolj au fost trimise prin posta 20.845 de formulare tipizate catre producatorii de lapte cu vânzari directe (pot comercializa laptele direct pe piata), numarul celor care au trimis pâna în prezent declaratiile completate este de aproximaiv 400.
Desi Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a trimis formularele prin posta, iar destinatarii aveau posibilitatea sa le retrimita fiscului tot prin posta, mii de persoane au ales sa-si depuna documentele completate direct la ghiseele Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
Desi Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a trimis formularele prin posta, iar destinatarii aveau posibilitatea sa le retrimita fiscului tot prin posta, mii de persoane au ales sa-si depuna documentele completate direct la ghiseele Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
La randul sau, Matei Bratianu, presedintele Federatiei Sindicatelor Posta Romana si un alt lider al BNS a spus ca "avem acum sansa de a elabora contractul colectiv de munca pe ramura Posta-Telecomunicatii".
La nivel national, peste 10% din taloanele pentru analize din programul national de evaluare a sanatatii au fost returnate de Posta Romana Caselor de Sanatate. ... Cele mai multe retururi au fost inregistrate in Bucuresti si Constanta, potrivit datelor de la Compania Nationala Posta Romana, care are obligatia distribuirii taloanelor.
google-analytics.com