Cautare

2731 de rezultate pentru "posta gara galati" (2.59 secunde)
Valul de caldura a facut noi victime â€" un barbat, in varsta de 50 de ani, a murit din cauza caniculei, la Galati. ... Acesta este al doilea deces survenit in judetul Galati care fierbe la temperaturi tropicale. Alerta s-a dat in comuna Cavadinesti, judetul Galati.
Numai ca se pare ca intre Capitala si Galati scade nu doar viteza de reactie, ci si pedeapsa.
Ofertele lansate de Regionala de Transport Feroviar de Calatori (RTFC) Galati, odata cu mutarea caselor de bilete A®n partial-finalizata cladire a Garii, au A®nceput deja sa fie testate de catre galateni.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
Din pacate pentru Galati, lucrurile nu stau neaparat asa si, chiar daca nu ne putem mandri cu un mare nume al istoriei - desi Al. ... Cu toate acestea, evenimentul de la Galati nu are nimic mai special decat cel dintr-un satuc pe unde trece un parau.
Ca sa nu fie chipurile acuzata ca ar fi incalcat legea, RAEDPP-ul trimite prin posta, in data de 26 octombrie a.c.
Cum se justifica curierii personali, in perioada aceasta, cand inca mai exista posta si a aparut si posta electronica? De ce mai este nevoie de curieri personali, trei la fiecare demnitar?
Posta Romana majoreaza din august tarifele la serviciile universale, cu 6,15%-100%, iar trimiterea scrisorilor simple va costa cu 60% mai mult, a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute compania.
Trimiterea unei scrisori sau a unui colet prin Posta Romana va costa mai mult incepand cu 1 august. Reprezentantii Postei Romane au anuntat ca tariful pentru plicurile de cel mult 20 de grame va creste de la 50 de bani la 80 de bani.
Posta Româna va majora, începând din 3 ianuarie, tarifele pentru o serie de servicii interne si internationale.
La Compania Nationala Posta Romana, castigul mediu lunar a fost de 1.039,7 lei, in conditiile in care profitul contabil s-a ridicat la 27.182.000 de lei (circa 8,2 milioane de euro). ... Posta Romana are 35.180 de angajati, iar Regia Padurilor - 23.200.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a incheiat actiunea de trimitere prin posta a plicurilor cu declaratia de venit, formularul 200, catre contribuabili - persoane fizice care au obligatia declararii veniturilor realizate in anul 2007.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a anuntat ca, incepand cu 2009, va renunta la sistemul de trimitere/primire a declaratiilor de venit prin posta, contribuabilii urmand sa depuna declaratia de venit in mod direct la administratia financiara de care apartin.
Posta Romana anunta ca, incepand cu 2 mai a. c. va modifica tarifele pentru o parte dintre serviciile concurentiale interne si internationale si care nu intra in sfera servicilor postale universale.
afisarea de informatii cu forma de text, imagini si sunete, posta electronica e-mail, transferul de fisiere de date si informatii FTP, chat, aplicatii video si video on demand, servicii telefonie si telefonie cu imagine prin Internet de tip VoIP, posturi de radio si televiziune prin Internet, e-commerce, sondari de opinie, raspandirea stirilor prin metode RSS, toate genurile de grafica si muzica, lucrul pe un calculator de la distanta prin Internet, grupuri de discutii pe diverse teme, sisteme de jocuri interactive, distributie de software s.a.
Ca si la posta clasica, fiecare pachet contine informatii referitore la destinatar, astfel incat el sa poata fi corect dirijat pe retea.
Totodata, Tupilatu spune ca aproape patru milioane de pensionari primesc pensia prin Posta Romana, institutie care primeste 1,35% din valoarea mandatelor duse la pensionari, adica circa 326 de miliarde de lei vechi.
"Si pentru noi a fost o surpriza numirea de la Posta, asa cum s-a intamplat si la Complexul Energetic.
De acum inainte, primarii nu mai au voie sa foloseasca posta pentru corespondenta cu prefectura, ci doar e-mail-ul. ... "Domnii primari trebuie sa invete sa folo­seas­ca posta electronica.
Doar ca de data asta, Basescu a facut-o posta pe Udrea cu consilierul. ... Daca tot nu i-a dat - inca - Posta lui Cocos.
google-analytics.com