Cautare

2730 de rezultate pentru "posta gara galati" (3.97 secunde)
Miercuri conducerea PSD Galati cerea prefectului demiterea reprezentantului Prefecturii din municipiul Tecuci pe motiv ca a facut campanie Aliantei D.A.
PC a cerut scaunul de prefect de Galati, dar a fost refuzat. ... Partidul Conservator a renuntat la ideea de a primi functia de prefect al judetului Galati. ... "Am cerut functia de prefect de Galati.
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, Dan Nica, sustine ca ceea ce se intimpla la CJ Galati a intrat in atentia euroobservatorilor PSD.
Cel putin 12.000 de gaalaateni sint membri ai unuia dintre partidele politice care activeazaa pe scena politicaa din Galati.
13 octombrie 1967, comuna Cavadinesti, judetul Galati Profesia de bazaa:
a€žMiza acestei sedinte are si un substrat politic, si anume rezolvarea unor probleme interne ale A'monstruoasei coalitiiA' PSD-PC, care functioneaza la Galati, atit in CJ, cit si in Consiliul Municipal.
Presedintele Organizatiei Judetene PNL Galati, secretar de stat in cadrul MAI Victor Paul Dobre, a anuntat ca judetul nostru are din ce in ce mai multe probleme din cauza migratiei fortei de munca autohtone.
Licitatia pentru atribuirea lucrarilor de deszapezire in judetul Galati a fost programata si adjudecata de societatea Drumuri si Poduri, aflata in subordinea Consiliului Judetului.
Monitorizare APD Asociatia Pro Democratia Galati a participat cu doi observatori la primul tur al alegerilor locale partiale din Firtanesti. ... Cu toate acestea cei de la APD Galati au apreciat ca neregulile sesizate in comuna Firtanesti nu au fost de natura sa influenteze rezultatul votului.
Liderul local al PSD Galati, deputatul Dan Nica, a facut o radiografie a guvernarii Romaniei de catre actuala Putere vazuta din dreptul Opozitiei.
Ministrul Economiei si Comertului (MEC), Varujan Vosganian, a dat asigurari ieri, la Galati, ca Electrocentrale va trece in subordinea municipalitatii. ... Am fost in Bacau, Iasi si Galati. ... Nu va pot spune insa cind se va intimpla acest lucru la Galati.
Ieri a avut loc ultimul termen de judecata in procesul deschis de edilul sef al comunei Namoloasa, Valerian Todita, impotriva Prefecturii Galati.
Prefectura si Consiliul Judetului (CJ) Galati au ajuns din nou in fata judecatorilor din cauza unor divergente juridice. De aceasta data este vorba chiar despre regulamentul de organizare si functionare a CJ Galati, despre care reprezentantul Guvernului in teritoriu considera ca a fost adoptat cu incalcarea legii.
de la Galati, democratul Mircea Toader. Cel mai inspirat politician Si in acest capitol vom face referire la Victor Paul Dobre, care a reusit sa puna organizatia liberala de la Galati pe o pozitie importanta in structura nationala a PNL.
Membrii si sustinatorii Partidului Liberal Democrat din Galati au participat ieri la actiunea de strada pro-Basescu ce a avut loc la Braila. ... "Organizatia PLD Galati este prezenta aici cu un numar important de membri si de simpatizanti.
Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Democrat, a fost prezent ieri la Galati, prilej cu care i-a prezentat pe candidatii din judetele Galati, Braila si Constanta pentru alegerile europarlamentare. ... Asa s-ar putea descrie vizita la Galati a presedintelui PSD, Mircea Geoana.
Candidatul PD Galati la alegerile pentru Parlamentul European, Constantin Dumitriu, se pronunta pentru promovarea tinerilor care s-au facut remarcati intr-un domeniu de activitate in politica, aceasta reprezentand unica alternativa pentru scoaterea tarii din criza.
Liberalii si-au lansat vineri seara, cu surle si trambite, candidatului pentru Primaria Galati, cu ocazia celei de-a XV-a editie a Galelor PNL, in cadrul carora s-au acordat si premiile anuale.
Mai mult decat atat, demisionarii spun ca toata aceasta lipsa de comunicare din cadrul partidului s-ar fi acutizat in momentul in care o parte din PIN Galati a participat la conferinta in care vicepresedintelele PIN, Lavinia Sandru, si-a aratat sustinerea lui Marius Stan pentru Primarie, alaturi de reprezentantii Partidului Alternativa Ecologista, toate acestea in condiþiile in care PIN Galati isi stabilise deja candidatul in persoana lui Valentin Cojocaru si informase si conducerea centrala asupra acestui aspect.
Cea mai importanta contestatie a venit din partea Organizatiei Judetene a Partidului National Taranesc-Crestin Democrat, care si-a indreptat actiunea catre Andrei Lisinschi, candidat la Primaria municipiului Galati.
google-analytics.com