Cautare

2730 de rezultate pentru "posta gara galati" (5.71 secunde)
Sute de oameni au ramas blocati in Gara de Nord, duminica dimineata, din cauza unui tren care s-a defectat pe drum.
Gara Calarasi: investitie de 4,8 milioane de euro, doar pentru 3 rute de transport calatori Gara Calarasi Sud, locul unde intorc toate trenurile, este pustie, mai tot timpul zilei.
Primele mele drumuri cu prima mea bicicleta le-am facut pana la gara. De acolo, am mers printre mormane de pamant pe viitoarea strada in constructie si care facea legatura intre gara si Cazarma Pompierilor.
Pe locul traseului liniilor de cale ferata, de la gara veche pana la gara noua, s-a ridicat un sir de blocuri;
Si in timp ce "trecem si peste asta”, zbuciumul TVR continua, acuzatiile zburda, manipularea a fost demonstrata… ura si la gara!
Marile descoperiri mediatice - sechestrul pe care Bodu l-a pus pe Gara de Nord (in fapt, un teren si nu toata gara) sunt de fapt niste probleme vechi, nerezolvate pana acum.
„Bodu a pus sechestru pe Gara de Nord”, „ANAF plănuieşte să ... de Administrare Fiscală, celebra ANAF, a pus sechestru pe Gara de Nord în contul datoriilor Companiei CFR.
Un tren plin cu refugiati a ajuns in noaptea de joi spre vineri in Gara de Nord din Bucuresti. Sunt in jur de 1.600 de cetateni azeri si ucraineni care au reusit sa fuga din calea razboiului.
Doua rachete ale armatei ruse au lovit o gara din Kramatorsk, din estul Ucrainei, folosita pentru evacuarea civililor, scrie Sky News, care citeaza autoritati ucrainene.
Au fost lovite gara si zona din jurul acesteia. Un tren a luat foc, mai multe case au fost distruse.
Ura si la gara! Pana la momentul "ura si la gara!" ne putem amuza pe seama lor. Si, eu imi propun s-o fac foarte des.
Imagini care surprind sute de suporteri ai echipei FC Petrolul Ploiesti, in Gara de Nord din Bucuresti, intampinati de jandarmi dupa ce au aprins torte:
Mai multe persoane au fost ranite miercuri dimineata intr-un atac cu cutitul in gara centrala din Paris. Politistii au folosit armele din dotare pentru a-l opri pe agresor.
Reprezentantii Ucrainei la concursul Eurovision 2023 au improvizat un concert in gara centrala din Kiev. Spectacolul a avut loc inainte de plecarea formatiei ucrainene spre Liverpool
Pompierii intervin joi pentru stingerea unui incendiu produs la doua vagoane dezafectate, in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant.
O afacere care miroase de la o posta a jecmaneala in stil mare continua sa faca prozeliti printre galateni.
Vicepresedintele PSD Galati, Dorin Meran, i-a solicitat ieri presedintelui filialei locale, deputatul Dan Nica, sa demisioneze din functie si sa-si asume raspunderea pentru esecul alegerilor din 2004.
Vizita oficiala in bataie de joc - astfel poate fi concentrata in cateva vorbe descalecarea proaspatului premier Calin Popescu-Tariceanu la Galati. ... Primul ministru Calin Popescu-Tariceanu a vizitat ieri orasele Galati si Braila.
Reprezentantii PSD Galati au hotarit sa nu mai dea motive de discutii adversarilor politici. ... Promisiunea facuta in urma cu o saptamina de George Cubasa a fost respectata, astfel incit PSD Galati s-a prezentat in fata ziaristilor galateni cu toate analizele la zi.
Acesta este Nicu Zburlea, ales presedinte interimar al TSD Galati. ... Mai mult, voci din interiorul TSD Galati sustin ca adunarea in care a fost ales Nicu Zburlea presedinte interimar al Organizatiei de Tineret a fost nestatutara, citeva nume aflate in pozitii de conducere nefiind convocate la acea sedinta.
google-analytics.com