Cautare

3789 de rezultate pentru "popescu antoaneta gilda" (2.77 secunde)
Lucreaza de 18 ani in industria tutunului A refuzat sa fie purtatorul de cuvant al lui Victor Ciorbea pentru ca nu-i placeau unii ministri Gilda Lazar este unul dintre cei mai vechi si cunoscuti specialisti in comunicare corporatista din Romania.
Marele Popescu. ... Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Asadar, Popescu.
Si asta pentru ca, daca s-ar aplica, unele marci de tigari, care sunt acum mai ieftine, vor avea preturi comparabile cu cele mai cunoscute si scumpe din piata si vor disparea, ne-a explicat Gilda Lazar.
Tigarile nu se vor scumpi la 1 ianuarie, chiar daca s-a anuntat o crestere a accizei, iar urmatoarea majorare de preturi va fi de 0,2-0,6 lei pe pachet si va avea loc in luna iulie, a declarat joi Gilda Lazar, corporate affairs manager la JTI.
In cifre, 14 avertismente aditionale vor fi pe fata si 2 pe spate, arata Gilda Lazar, reprezentant Japan Tabacco Industry (JTI). ... ßi Gilda Lazar sustine ca descriptorii se refereau la gust, si nu la tarie.
Directorul corporate affairs al JTI Romania, Gilda Lazar (foto), a declarat agentiei MEDIAFAX ca preturile tigarilor cresc de joi in medie cu 1 leu pe pachet, dupa majorarea TVA si a garantiilor pentru antrepozitele fiscale.
Doctorul Gilda Popescu, coordonatorul Programului national de control al tuberculozei, spune ca aceste echipamente sunt recomandate de Organizatia Mondiala a Sanatatii tarilor unde incidenta tuberculozei este mare, cu scopul de a depista in timp record persoanele bolnave, de a administra tratamentul corect si a limita raspandirea bolii. ... Gilda Popescu.
Cele mai cautate sunt bratarile din pietre naturale si cristale de Bohemia", ne-a spus Antoaneta Opris, designer de bijuterii. ... Toate metalele pe care le folosim nu au reactii alergice pentru ca sunt facute dintr-un aliaj antialergic", a adaugat Antoaneta Opris.
Daca aceste costuri vor fi suportate de companii, cheltuielile cu in-scriptionarea pictogramelor se vor reflecta cu siguranta in preturile la consumator, sustin Adrian Popa, dar si Gilda Lazar, reprezentant al Japan Industry Tobacoo (JTI).
Cum aceasta a fost consolidata in acciza, tinta de crestere agreata cu UE pentru finele lui 2009 a crescut de la 64 de euro la 74 de euro pe mia de tigari", dupa cum ne-a explicat Gilda Lazar, director Corporate Affairs JTI Romania.
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Ion Popescu:
Asadar, s-a considerat ca Ion Popescu a iesit bine din alegerile locale. ... Bun, dupa aceasta numire, a urmat ca Popescu sa-si prezinte lista creata de el (si atat!) cu persoanele care sa-i fie alaturi.
Antoaneta Zaharia. ... Antoaneta Zaharia si Ioana Flora. Un concept realizat de Lumea lui MOMO si Teatrul de Sufragerie, cu participarea Teatrului de Animatie PurAnima.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
Debusolati si exasperati, membrii de partid au trecut la o revolta cvasi-generala impotriva lui Ion Popescu si a oamenilor sai, dar si impotriva Elenei Udrea, care da in aceste zile proba de foc a carierei sale politice.
Costurile suplimentare aferente aplicarii pictogramelor pe pachetele de tigari nu se vor reflecta in pretul final al acestora, a declarat director corporate affairs al JT International (JTI), Gilda Lazar."Cu toate ca procesul de aplicare a avertismentelor pe pachetele de tigari presupune costuri suplimentare, acestea nu se vor reflecta in pretul final.
Bugetul de stat nu cistiga nimic Reprezentantul JTI, Gilda Lazar, spune ca pretul tigaretelor a crescut cu circa 30% fata de anul trecut, iar contrabanda a ajuns la proportii foarte mari.
Astfel, in 2010, acciza la mia tigari va fi de cel putin 74 de euro, ne-a explicat Gilda Lazar, reprezentanta unei companii din domeniu.
Prin urmare, pana la 1 iulie 2008 avem mai putin de 14 luni pentru pregatirea proiectului si exista riscul serios de a rata termenul- limita", a declarat Gilda Lazar, corporate affairs director al companiei JTI, citata de Mediafax.
google-analytics.com