Cautare

1055 de rezultate pentru "pop grigore zalau" (6.14 secunde)
In opinia presedintelui interimar, Claudiu Pop, in ultimele patru luni, adica, exact de cand a preluat fraiele filialei, PSD "s-a recredibilizat". ... Am recredibilizat PSD in Oradea si in judet", a declarat Claudiu Pop.
Astfel, i Bucuresti a fost deschis primul magazin de tip "pop-up" din Romania pe Calea Victoriei si se numeste Syoss Hair Academy, tranzactie de inchiriere intermediata de King Sturge. Ce inseamna magazine "pop-up"?
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop participa si astazi la Christmas fair's Marathon organizat vizavi de CinemaPro, pe Strada Toma Caragiu nr. ... Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
Programul concertului va cuprinde cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul indragitilor solisti, muzica de Broadway, compozitii proprii si chiar piese in prima auditie, interpretate in stil-ul Pop Opera care i-a consacrat.
Printre ei se afla Simtion si Chibici, presedintii Societatii Carpatii, Ocaseanu si Siderescu, membri in conducerea aceleasi societati, Grigore Ventura, ziarist la L'Independance Roumaine, acelasi pe care Caragiale il ridiculizase in personajul Rica Venturiano.
Vicepresedintele grupului parlamentar al PC din Camera, Dragos Dumitriu, a anuntat, marti, in plen, ca din 19 iunie deputatul PDL Dan Grigore activeaza in cadrul grupului parlamentar al conservatorilor.
56, prin Tarik Elyounoussi, care a reluat in plasa mingea deviata de Grigore la sutul lui Oedegaard, dupa o eroare a lui Anton.
Vor expune Victor Grigore, Jimmy Stanescu si Florian Valsan.
Magda Marincovici) Prima Clinica de neurochirurgie si chirurgie cardiovasculara pediatrica din tara noastra, destinata salvarii copiilor cu malformatii craniene si cardiace, a fost inaugurata, vineri, la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu.
Conducerea Confederatiei Nationale Sindicale Cartel Alfa va avea marti o intalnire la Bucuresti cu reprezentantii companiei finlandeze Nokia, inclusiv cu presedintele Olli-Pekka Kallasvuo, a anuntat presedintele Cartel "Alfa" Cluj, Grigore Pop. ... Dar ne-au gasit ei si ne-au propus sa ne intalnim la Bucuresti", a spus Pop.
Tot in Creaca are, din 1996, o casa de locuit de 117 metri patrati, la care se adauga un apartament in Zalau, de 86 mp.
Partidul Conservator - Filiala Zalau are, incepand de luni, 3 octombrie, un nou presedinte.
Ieri dupa-amiaza, au avut loc lucrarile Conferintei Municipale a PD Zalau, eveniment la care au participat peste 350 de delegati din municipiu.
In sedinta extraordinara a Consiliului Local al Municipiului Zalau desfasurata ieri, 17 octombrie, a fost aprobat in unanimitate proiectul de hotarare privind majorarea tarifului aferent serviciului de transport public local de calatori prestat de SC Transurbis SA Zalau.
Gandul ei s-a indreptat insa spre casa, spre familia ei de la Zalau, asa ca a cumparat nenumarate cadouri pentru mama si fratele ei.
Astazi, jurnalistii viziteaza Centrul NoRo din Zalau. ... "Atunci cand am pornit Centrul NoRo am precizat ca intalnirea este la Zalau.
Workshop organizat de APWR la Zalau cu tema Managementul de caz in bolile rare; ... Centrul de expertiza pentru boli rare in domeniul boli rare si boli din spectrul  autist a Centrului de Referinta pentru Boli Rare NoRo Zalau.
Era format din sase reprezentanti ai Partidului National Roman (Vasile Goldis, Aurel Lazar, Teodor Mihali, Stefan Cicio-Pop, Alexandru Vaida-Voevod si Aurel Vlad) si sase social-democrati (Tiron Albani, Ioan Flueras, Enea Grapini, Iosif Jumanca, Iosif Renoiu si Baziliu Surdu), noteaza sursa de mai sus.
Conferinta de presa de ieri de la sediul PSD i-a avut ca gazde pe profesorii universitari Lia Pop si Ion Mang si pe parlamentarul Claudiu Pop.
Pentru Camera Deputatilor Consiliul de Coordonare al PSD Bihor condus de deputatul Claudiu Pop l-a ales pe George Doca pe colegiul din Marghita, pe Bogdan Florin pentru colegiul din Sacuieni, pe Teodor Fericean pentru colegiul din Alesd, Viorel Iuhas pentru colegiul 4 Beius-Stei, Mihai Bar pentru colegiul 5 Tinca-Ceica-Pocola-Capalna-Soimi, Ioan-Sorin Roman pentru zona Cefa, Sonia Draghici pentru colegiul 7 Nufarul-Velenta-Cantemir, Claudiu Pop si Lia Pop pentru colegiile 8 si 9 - Oradea.
google-analytics.com