Cautare

1055 de rezultate pentru "pop grigore zalau" (3.05 secunde)
Prezent la intalnirea cu mass media salajeana, unul dintre membrii Biroului Permanent Municipal (BPM) al PNL Zalau, Radu Nistorescu, a facut cunoscut faptul ca si-a anuntat candidatura la presedintia organizatiei municipale, acuzand totodata actuala conducere a partidului de lipsa de activitate:
Georgian Pop vorbeste, in telegramele Wikileaks, despre Geoana, Nastase, Basescu, Ponta, Udrea.
Poetul Grigore Vieru s-a preschimbat in iarbaL-am cunoscut pe poetul Grigore Vieru in 1991. ... Premiul Mare pentru Literatura al Fundatiei Crescent, Bucuresti i-a revenit poetului Grigore Vieru.
Prima conferinta de presa a Biroului Permanent Municipal (BPM) Zalau al PNL, intrunit in noua sa formula, a avut loc ieri, dupa cateva peripetii demne de semnalat in revista "Urzica".
Virgil Pop, primul parlamentar roman condamnat la puscarie cu executare. ... Este vorba de Virgil Pop, deputat PNL. ... Vigil Pop este deputat PNL.
Daca ajungeti la Zalau, e bine sa vizitati Muzeul Judetean de Istorie si Arta Zalau, unde veti putea vedea sectiunea de istorie antica specifica zonei, un lapidarium si nu numai.
Senatorul Gheorghe POP, Presedintele PSD Zalau, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare.
Gheorghe Pop: "In 2004 am ramas acasa, desi am obtinut cel mai mare numar de voturi din judet" Senatorul Gheorghe Pop este candidatul Uniunii Social-Liberale pentru un nou mandat in Senatul Romaniei pe Colegiul nr.2 Jibou - Zalau.
Uzina Tenaris Silcotub din Zalau, cel mai important producator de tevi din otel din Romania, isi va opri activitatea, in perioada 19 decembrie- 5 ianuarie din cauza crizei economice, unii dintre angajati urmand sa intre in somaj tehnic, potrivit liderilor sindicali.
INGRIJIRE INTEGRATA PENTRU PACIENTII CU BOLI RARE, workshop romano-norvegian la Zalau / magazinsalajean.ro/ Autoare: FLAVIA PINTEA Centrul Pilot pentru Boli Rare NoRo Zalau a organizat, la finele saptamanii trecute, un workshop romano-norvegian pe tema ingrijirii integrate pentru persoane cu dizabilitati complexe produse de boli rare, folosind modelul norvegian.
Mai bine de doua decenii Moldovan a fost procuror la Zalau, in judetul Salaj, cu un scurt intermezzo, decembrie 1989-iunie 1990, cind a fost ministrul Tineretului si Sportului in guvernul provizoriu Petre Roman, functie in care a ajuns, se pare gratie profesorului Virgil Magureanu.
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. ... Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
Cei aproximativ 1.600 de angajati ai fabricilor Silvania si RomSteel Cord din Zalau, ambele apartinand grupului francez Michelin, vor fi in tomaj tehnic timp de circa doua saptamani, pana la inceputul lunii ianuarie, din cauza scaderii cererilor pe piata anvelopelor.
Dorica si Tiberiu Dan au deschis Centrul de boli rare NoRo din Zalau pentru a ajuta copiii care sufera. ... Dorica si Tiberiu Dan sunt doi oameni inimosi pe care i-am cunoscut la Scoala de boli rare Noro, din Zalau.
Daca ajungeti prin Zalau, trebuie neaparat sa vizitati si Muzeul Judetean de Istorie si Arta de aici (adresa:
Senatorul Gheorghe Pop noteaza pe Facebook: "De la mic la mare, in ciuda ploii, cu totii am fost incantati de proiectele prezentate la Festivalul National al Stiintei Zalau, 2014.
Citind cu atentie aceste pasaje din Raportul Corpului de Control al Primului-ministru din 2009, lucrurile se complica si atat procurorii, cat si ANI, trebuie sa reia cercetarile, caci lucrurile nu mai sunt asa de simple cum au fost tratate pana acum, mai ales in ceea ce priveste activitatea Casei de avocatura GORGHIU, POP SI ASOCIATII in timpul procesului cu Baaklini Said!
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop au participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. ... Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. ... Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
SCM-U Craiova, calificata in premiera in play-off, de pe locul 8, va intalni in faza I echipa de pe locul 1, Remat Zalau, nimeni alta decat campioana din ultimele doua sezoane.
google-analytics.com