Cautare

1225 de rezultate pentru "poiana ilie" (2.62 secunde)
Vedeta s-a indragostit pe loc de peisajele de vis din comuna Poiana Stampei. ... Vedeta TVR a fost impresionata de harnicia baietilor din Poiana Stampei si n-a scapat nicio ocazie sa invete la randul sau lucruri noi.
Insotit de asistenti sociali, medici si reprezentanti ai Casei de Pensii, senatorul Nicolae Moga impreuna cu primarul orasului Ovidiu, George Scupra, s-au deplasat in satele Poiana si Culmea din localitatea Ovidiu.
La intalnirea din 1998, el trecuse printr-o poiana unde era atat de fierbinte incat i s-au ars parul si mustatile. ... El mai crede ca, prin 2008 sau 2009, poiana fusese vizitata din nou.
Traficul este ingreunat si pe DN 1 E, in zona statiunii Poiana Brasov. ... Masinile turistilor care incearca sa urce spre Poiana Brasov derapeaza, blocand astfel circulatia.
Patru persoane, trei din Mehedinti si una din comuna doljeana Poiana Mare, au fost retinute vineri dimineata de ofiterii de la Crima Organizata din Craiova si Mehedinti, toate fiind acuzate de comiterea infractiunii de trafic de carne vie.
Poiana Florilor are loc o altercatie. ... Poiana Florilor se afla un tanar, identificat in persoana lui G. Anton de 20 de ani, din Bucuresti, care prezenta mai multe plagi injunghiate la nivelul corpului.
Potrivit sursei citate, politistii brasoveni au luat masura restrictionarii traficului dinspre Brasov catre Poiana Brasov, pe DN 1E, deoarece parcarile din statiune sunt pline. Accesul catre Poiana Brasov este permis pe masura ce alte autovehicule parasesc statiunea, se mai arata in comunicatul de presa.
Nadia Comaneci si Ilie Nastase. ... Fostul tenismen Ilie Nastase a mai candidat pentru acest partid, in 1996, la primaria Capitalei, cand a pierdut in fata lui Victor Ciorbea.
Dupa anuntul lui Ilie Sarbu privind propunerea PSD legata de schimbarea din functie a presedintelui Senatului, cuvantul a fost acordat senatorului Serban Mihailescu. ... Liderul grupului, Ilie Sarbu, l-a invitat pe Geoana la sedinta pentru a-i cere explicatii privind vizita in SUA.
Liviu Negoita (PDL), Robert Sorin Negoita (USL), Catalin Zamfira (PP-DD), Iulian Popescu (UNPR), Gheorghe Ovidiu Emil Stoenescu (PP-PS), Florian Cristache (Partidul "Totul pentru tara"), Ilie Pepenel (Forta Civica), Cristiana Matei (Partidul National Democrat Crestin), Tudor Florian Ivan (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Cornelia Lalu (Partidul Verde), Cristian Ciocea (Partidul Poporului), Ion Uta (Uniunea Populara Social Crestina), Ruxandra-Georgeta Lungu (Partidul Romania Mare), Marton Illyes (Uniunea Democrata Maghiara din Romania), Gheorghe Mazilu (Partidul Socialist Roman), Mihael Zorzini (Partidul Alianta Socialista), Gasca Dragos Eugen (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Parpala Gabi (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat) si Dumitrescu Danut Octavian (Partidul Ecologist Roman).
Ieri, pesedistii timiseni l-au oprit pe liderul filialei, senatorul Ilie Sarbu, sa demisioneze din functia de vicepresedinte la nivel national.
Reducerea la 5% a TVA-ului la alimente este tema pe care ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, o vrea pe ordinea de zi a urmatoarei intalniri a liderilor PSD si PD-L, care va avea loc pe 6 iulie.
Ilie Serbanescu: "2012 va fi un an mai prost decat 2011!" Anul 2012 va fi un an mai greu, din punct de vedere economic, decat 2011, afirma reputatul analist economic, Ilie Serbanescu, pentru Inpolitics. ... Sa fim seriosi", explica Ilie Serbanescu.
Democratul Dan Carlan (foto) si peremistul Ilie Ilascu au fost la un pas de a se lua ieri la bataie in plenul Senatului in cursul dezbaterii motiunii Opozitiei intitulate ā€˛Guvernul face un cadou de Sarbatorile de iarna:
Aceleasi surse sustin ca, in cursul zilei de vineri, pe la sediul din Kiseleff au trecut Viorel Hrebenciuc, Ilie Sarbu, Gabriel Oprea, la discutii participand, alaturi de Mircea Geoana, si Miron Mitrea, care are de asemenea birou in Kiseleff.
Conform celor declarate de Adrian Nastse, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, cererea de efectuare a perchezitiilor ar fi trebuit semnata de Ilie Botos, procurorul general al Romaniei, pentru ca asa cere legea.
Senatorii l-au validat ieri pe Ilie Sarbu in calitatea de secretar al Biroului Permanent, pe locul ramas liber dupa demisia lui Antonie Iorgovan. ... Ilie Sarbu a fost validat ca secretar al Biroului Permanent cu 76 de voturi "pentru" si cu un singur vot impotriva.
Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei. ... De asemenea, gasiti si tavi, lingurite si fructiere din argint la standul lui Ilie Marin din Piata Amzei.
Senatorul Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, a a distribuit pe FaceBook un link, pe care il puteti citi in continuare:
Investitii "suplimentare" Directorul Eco Sud, Irena Ilie, sustine ca, de fapt, firma pe care o conduce le-a facut concesii craiovenilor, renuntand la obligatia primariei de a aduce 160.000 de tone de reziduuri anual in rampa contra cost.
google-analytics.com