Cautare

1225 de rezultate pentru "poiana ilie" (3.42 secunde)
Geoana a plecat la Poiana Brasov ca sa-si organizeze fan-club-ul sefilor de filiale. ... Primul popas al lui Geoana a fost la "Coliba Haiducilor" din Poiana, unde s-a intretinut in jurul unui pahar de vorba cu mai multi baroni locali ai PSD.
Bancherul a fost retinut impreuna cu iubita lui intr-o camera de hotel din Poiana Brasov. ... Cei doi au fost recunoscuti, ieri dimineata, in Poiana Brasov, la un hotel de lux.Pe numele lor au fost emise mandate de aducere.
„S-a decis ca dupa discutia de la Poiana Brasov sa se mai analizeze subiectul vreo zece zile.
Decizia conducerii PSD de la reuniunea din Poiana Brasov, prin care presedintele Mircea Geoana a preluat "comanda unica" a partidului, a facut primele victime.
Intr-o dimineata, s-a simtit indemnat sa mearga la padure sa culeaga ciuperci si a zarit, intr-o poiana, un grup de adolescenti. ... A alergat apoi vreo suta de metri, pana a ajuns intr-o poiana, unde era o caldura de parca ar fi fost intr-un cuptor.
Daca, in privinta incalzirii centrale, foarte putine dintre localitatile judetului indeplinesc conditiile impuse de lege, comuna Poiana Mare ar putea fi din nou propusa pentru a deveni oras deoarece, conform datelor furnizate de Directia Regionala de Statistica Dolj, are o populatie de aproape 12.000 de locuitori.
Seara, in jurul orei 22,30, Elena Udrea a ajuns in Poiana Lupului, din localitatea Garana, unde are loc Festivalul de Jazz. ... Apoi, a iesit prin spatele scenei, cu cateva minute inainte de izbucnirea unei furtuni peste poiana unde are loc festivalul de jazz.
Vasile Dancu, Miron Mitrea, Ioan Rus, Adrian Severin si Madalin Voicu au fost criticati, de unii participanti la reuniunea informala a unor lideri PSD, din Poiana Brasov, au declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, surse participante la discutii.
Reuniunea informala a ministrilor, secretarilor de stat, presedintilor de organizatii si parlamentarilor democrat-liberali a avut loc, sambata, la Poiana Brasov.
'In 2005, prin februarie, am fost la o sedinta a PSD de la Poiana Brasov, unde s-a decis mazilirea lui Nastase, care era atunci presedinte la Camera Deputatilor (dupa aia a urmat noaptea cutitelor lungi, la hotelul lui Negoita de la Otopeni).
Sambata dimineata senatorul Toni Grebla impreuna cu candidatul USL pentru Camera Deputatilor, Scarlat Iriza au asistat la resfintirea bisericii ‘Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir‘ din localitatea Poiana de Sus, comuna Turburea, slujba fiind oficiata aici de Inalt Preasfintitul Parinte Irineu, Mitropolitul Olteniei.
Disputa pentru controlul fabricii de sticla din Poiana Codrului nu s-a incheiat nici dupa ce Adunarea Generala a Actionarilor a instalat o noua conducere.
De pilda, Turist Center ofera pachete turistice de calitate in statiuni precum Stana de Vale, Barajul Lesu, Baile Felix, Olanesti, Predeal, Poiana Brasov la preturi destul de avantajoase.
Cel mai scump in Poiana Brasov, ca in fiecare an. ... Agentii de turism spun ca Poiana Brasov ramane si in acest an una dintre cele mai scumpe statiuni montane de Revelion.
CEC-ul are o adevarata retea in acest sens - din cele 54 de unitati CEC, 38 sunt in sate - printre care Murgasi, Argetoaia, Cernatesti, Cetate, Poiana Mare, Macesu, Goicea, Desa. ... Alta institutie financiar-bancara care are deschisa o agentie in mediul rural - la Poiana Mare - este BRD.
Aceasta a adaugat ca, doar in perioada 15 decembrie 2007-15 ianuarie 2008, circa 8000 -10.000 de turisti moldoveni au ales Romania pentru a sarbatori Craciunul, indreptandu-se in special spre statiunile Poiana Brasov, Sinaia si Predeal."Anul trecut, Litoralul a mers mai putin bine pentru ca a fost socul introducerii vizelor pentru Romania, asa ca in statiunile de la Marea Neagra au ajuns doar 5.000 de turisti din Republica Moldova.
Coca-Cola HBC va transfera liniile de productie ale fabricii din Iasi in Republica Moldova si productia din Floreni, judetul Suceava, la unitatea invecinata, din Poiana Negri, a anuntat, joi, compania.
Dupa aceasta, pana la sfarsitul zonei Sinaia si in zona ulterioara Sinaia-Poiana Tapului, datorita zonei nou construite, numita Cumpatul si vechilor si noilor constructii, in patul raului Prahova, dupa care, prin intermediul a doua treceri de pasageri suspendate deasupra drumului national 1 se va alinia la flancul drept.
"Programul este stabilit, intre 18 si 28 iunie vom merge la Poiana Brasov, la Hotel Piatra Mare, iar de pe 2 pana pe 14 iulie vom merge in Austria.
Ceremonia de inchidere a celei de-a 11-a editii de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European a avut loc vineri seara, la Medal Plaza, in Poiana Brasov, prilej cu care a fost coborat drapelul olimpic de pe catarg si a fost stinsa flacara olimpica.
google-analytics.com