Cautare

1225 de rezultate pentru "poiana ilie" (3.59 secunde)
Balonul dintre munti ' Acoperisul presostatic al patinoarului din Poiana Brasov este ridicat la capacitate maxima 35 de zile, 20 de ore si 40 de muncitori, dintre care 25 de detinuti de la Penitenciarul Codlea, au fost necesari pentru montarea, ancorarea si umflarea balonului presostatic ce va acoperi patinoarul din Poiana Brasov, arena de gheata necesara si obligatorie pentru desfasurarea Micii Olimpiade de la Brasov (17-22 februarie).
Ramona Pirvu de la delicatese din Poiana Fermecata a participat recent la targul de produse traditionale de la Muzeul Taranului Roman. "Am venit cu delicate din Poiana Fermecata - inregistrata la OSIM.
Ramona Pirvu de la delicatese din Poiana Fermecata participa in acest week-end la targul de produse traditionale de la Muzeul Taranului Roman. "Am venit cu delicate din Poiana Fermecata - inregistrata la OSIM.
Liderul liberalilor gorjeni, deputatul Dan Ilie Morega, si-a gasit "nasul" intr-un contracandidat femeie, cel putin in campania electorala premergatoare alegerilor care vor avea loc la inceputul lunii iunie, in cadrul organizatiei judetene Gorj a PNL.
Liderul liberalilor gorjeni, deputatul Dan Ilie Morega, si-a gasit "nasul" intr-un contracandidat femeie, cel putin in campania electorala premergatoare alegerilor care vor avea loc la inceputul lunii iunie, in cadrul organizatiei judetene Gorj a PNL.
Ilie Sarbu: ... Ilie Sarbu nu se asteapta la "mari surprize" de la Guvern, in sesiunea extraordinara a Parlamentului.
Vicepresedintele PSD, Constantin Nita, a anuntat ca la intalnirea de la Poiana Brasov au venit reprezentantii a 39 de filiale PSD, dintr-un total de 48, si ca toate acestea il vor sustine pe Mircea Geoana la functia de presedinte al PSD.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost suspendat din functia pe care o detinea in Organizatia Judeteana, anuntul fiind facut de premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care a avut loc sambata, la Bucuresti.
Ilie Sarbu: ... Declaratia a fost facuta la RFI de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. ... Intrebat daca Victor Ponta ar trebui sa anunte cat mai repede daca va candida sau nu la Presedintie, Ilie Sarbu a raspuns: ... Iata ce declara la RFI liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.
Ilie Sarbu si Cezar Preda, doi dintre veteranii politicii romanesti, s-au intrecut in glume pe tema fuziunii dintre PNL si PDL si a posibilei candidaturi a lui Klaus Iohannis la presedintie. ... • Ilie Sarbu (PSD), despre Klaus Iohannis: ... • Ilie Sarbu: ... • Ilie Sarbu: ... • Ilie Sarbu:
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti.
Managerii interimari de la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare si Spitalul Municipal Bailesti sunt de ieri manageri cu acte in regula. ... Spitalul Bailesti a avut un singur candidat, Maria Boaba, in timp ce pentru sefia Spitalului de la Poiana Mare au candidat trei persoane:
Poiana Brasov ocupa primul loc intr-un top al celor mai ieftine 14 destinatii de schi, pretul pentru serviciile de schi, mancare si bautura pentru o saptamana fiind putin peste 200 de lire sterline, potrivit publicatiei The Daily Telegraph, care citeaza un studiu al Postei Britanice.
Biserica de lemn din Poiana, Ialomita Pisania pusa deasupra intrarii in biserica cu ocazia transferarii ei in Slobozia ne ofera informatii despre trecutul ei:
Ramona Pirvu de la delicatese din Poiana Fermecata a participat recent la targul de produse traditionale de la Muzeul Taranului Roman. "Am venit cu delicate din Poiana Fermecata - inregistrata la OSIM.
PROFI a inaugurat saptamana aceasta inca cinci magazine la Pucioasa, Poiana Mare, Daneti, Liteni si Voinesti, reteaua numarand acum 493 de unitati. De astazi, doua noi localitati din judetul Dolj, Poiana Mare si Daneti, fac parte din reteaua PROFI. Magazinul din Poiana Mare, situat pe strada M.
"CONSENS INTRE AGENDA PARLAMENTARA SI AGENDA CETATEANULUI" Interviu cu senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului parlamentar PSD din Senatul Romaniei, ales in Colegiul 4 Lugoj. ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu :
Ilie Stan, dat afara de la Steaua - Mihai Stoichita, noul antrenor al ros-albastilor Ilie Stan, indepartat de la Steaua Ilie Stan nu mai este antrenorul Stelei, tehnicianul fiind indepartat de pe banca tehnica a ros-albastrilor dupa remiza, scor 0-0, din meciul cu Gaz Metan Medias, informeaza gsp.ro.
Sfantul Ilie cel Mic incheie vara Sf. Ilie cel mic (sau cel schiop), numit si Sf. Pantelimon, sau Pintilie calatorul, este fratele mai mic al Sfantului Ilie si este sarbatorit de calendarul ortodox si cel popular la data de 27 iulie.
Cum a ajuns celebra ferma Southfork din Slobozia un paradis abandonat dupa doua decenii Omul de afaceri Ilie Alexandru, din Slobozia, a construit in anii 90 Parcul Hermes, unde se afla copia fermei Southfork din serialul "Dallas". ... Cel care l-a infiintat a fost omul de afaceri Ilie Alexandru.
google-analytics.com