Cautare

9653 de rezultate pentru "ploiesti general vasile milea" (6.20 secunde)
Vineri, 18 ianuarie, de la ora 14:30, in Cafeneaua Verona (Strada Arthur Verona 13-15) are loc lansarea albumului ADA MILEA "ALCOOL", dupa Ioan Muresan.
G-ral Vasile Milea - Bd. ... G-ral Vasile Milea - Sos. ... Vasile Milea - Sos. ... Vasile Milea - Sos. ... G-ral Vasile Milea - Bd.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Si sper ca si bucurestenii sa fie mandri de acest pasaj, care va deveni parte din viata lor", a mai spus primarul general al Capitalei.
Au defilat pe pod si Fanfara Angelys, Fanfara Valahia, Fanfara Ploiesti si Fanfara Jandarmeriei. ... Cu "Fetite dulci din Bucuresti" rasunand din boxele instalate pe pasaj si insotite de aplauzele primarului general si ale publicului, tinerele imbracate in politiste, asistente medicale, cameriste sau in costume militare au inaugurat noul pasaj.
Pe 1 ianuarie romanii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile!
ramane in istorie ca cea mai scelerata si cinica comportare a tiranului, gata sa porneasca impotriva propriului popor, aducandu-le de altfel critici generarilor Vasile Milea, Tudor Postelnicu si Iulian Vlad deoarece nu au executate ordinele sale de a trage in demonstranti:
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Anul calendaristic incepe miercuri cu sarbatoarea Sfantului Vasile cel Mare - episcop de Cezareea, unul dintre cei mai importanti sfinti ai Bisericii Ortodoxe si, in acelasi timp, primul ierarh care a intemeiat, pe langa biserici, spitale si aziluri pentru saraci.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: 'Vasile Dancu: ... 'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, si primul ministru, Emil Boc, viziteaza, sambata, 22 August 2009, santierele de constructie ale autostrazii Bucuresti-Ploiesti si lucrarile pentru modernizarea Centurii Ploiesti Vest si a DN 72 Ploiesti - Targoviste.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Potrivit acelorasi surse, Miron Mitrea este cercetat pentru luare de mita, dupa ce fostul director general al SNCFR, Mihai Necolaiciuc, i-ar fi dat o barca in schimbul promisiunii ca-l va mentine in functie.
Potrivit acelorasi surse, Miron Mitrea este cercetat pentru luare de mita, dupa ce fostul director general al SNCFR, Mihai Necolaiciuc, i-ar fi dat o barca in schimbul promisiunii ca-l va mentine in functie.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV. ... Vasile Milea cu Bd.
Turunen (RO/FIN) CATALIN MILEA - "Hammond TRIP" (NL/RO) Cea mai antrenanta serie de concerte are loc pe 31 ianuarie 2014, pe scena Salii Arcub din Bucuresti.
Cotroceni - Piata Leu - B-dul Vasile Milea - sediul Regimentului 30 Garda si Protocol "Mihai Viteazul". ... Bucuresti - Ploiesti (dinspre Fantana Miorita catre Piata Presei Libere); ... Vasile Milea - sediul Regimentului 30 Garda. ... Bucuresti-Ploiesti - Piata Presei Libere - Piata Montreal - Bd.
PNL Prahova a dizolvat, in ultimele zile, conducerile a sase organizatii care au obtinut sub 15% din voturi la alegerile locale, printre care si filiala din municipiul Ploiesti. ... Astfel, conducerile organizatiilor PNL Ploiesti, Campina, Boldesti-Scaeni, Baicoi, Mizil si Plopeni au fost dizolvate de catre Biroul Judetean al partidului.
Autostrada spre Ploiesti costa 450 de milioane de euro Pentru tronsonul Bucuresti - Ploiesti, termenul de finalizare este sfarsitul acestui an, dar numai o parte va fi gata.
De la 1 iulie, se va putea circula pe un tronson din Autostrada Bucuresti-Brasov Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anuntat astazi, la Brasov, ca pe 1 iulie se va putea circula pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, intre Centura Bucurestiului si Centura Ploiestiului.
Cosmin Pam Matei) Comisia Nationala de Strategie si Prognoza (CNSP) a publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice procedura pentru realizarea autostrazii Ploiesti - Brasov prin Parteneriat Public-Privat, lucrare estimata la 1,36 miliarde de euro, fara TVA.
google-analytics.com