Cautare

2201 de rezultate pentru "piatra neamt fam birzu dumitru b" (3.94 secunde)
Prezenta la vot la alegerile parlamentare partiale pentru Camera Deputatilor a fost, duminica, la ora 21.00, de 55,88 % in Colegiul uninominal 6 Neamt si de 28,46 % in Colegiul uninominal 2 Maramures, conform datelor furnizate MEDIAFAX de autoritatile electorale locale.
"Ce s-a intamplat la Neamt reprezintă
"Alegerile partiale nu anticipeaza niciodata rezultatul viitorelor alegeri" Succesul electoral reputat de PDL la Neamt se explica prin puternicele retele din teritoriu pe care pedelistul Gheorghe Stefan, alias "Pinalti", a stiut sa le motiveze in beneficiul partidului, afirma sociologul Alfred Bulai, pentru Inpolitics.
Toti membrii PDL lucizi se pregatesc pentru opozitie "Dupa alegerile partiale din Neamt si Maramures, puterea a declansat o disperata ofensiva mediatica. ... Folosind toate resursele guvernarii nu au putut impiedica victoria USL in Maramures, iar in Neamt costurile alegerii deputatului PDL au fost infinit mai mari decat beneficiile.
Judetele afectate au fost Suceava, Botosani, Bacau, Iasi, Maramures si Neamt, dar si Bistrita-Nasaud si Vaslui.
Printre autostrazile care urmeaza sa fie construite se numara autostrada Sibiu - Fagaras - Brasov, Sibiu - Pitesti, Bacau - Pascani, Targu Neamt - Iasi - Ungheni si Targu Mures - Targu Neamt.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
In perioada 11 - 13 ianuarie a.c., in judetul Neamt, sub coordonarea I.G.P.R.
Pompierii au fost trimisi in recunoastere pe teren, dupa cutremurul care a avut loc in Neamt.
Constienti de puterea lor in aceasta situatie, pesedistii au facut totul pentru ca puterea lui Dumitru Nicolae sa creasca . ... Cei ce formau intr-o vreme randurile opozitiei s-au unit si, astfel, i-au invins pe colegii politici ai primarului Dumitru Nicolae.
Purtatorii de cuvint ai PSD si PD, George Cubasa si Mihail Boldea, s-au lansat ieri intr-o serie de afirmatii pe marginea cazului primarului Dumitru Nicolae, cercetat pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanei, in dosarul Motorok.
Inevitabil, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul intrunirii, subiectul principal de discutie a fost evolutia procesului prin care tanarul politician incearca sa demonstreze ca este fiul legitim al lui Dumitru Tinu, fostul director al cotidianului "Adevarul".
Dumitru Nicolae are o mare problema cu "Monitorul de Galati". ... Spre exemplu ieri Dumitru Nicolae a criticat materialele semnate de trei redactori ai "Monitorului", despre care a lasat sa se inteleaga ca ar fi incompetenti sau de rea-credinta.
Demersurile din ultimul timp ale primarului din Medgidia, Dumitru Moinescu, si-au gasit ecou in randul liberalilor. ... Consilierul si candidatul PNL pentru Primaria Medgidia, Marian Iordache, considera drept iresponsabile actiunile din ultimul timp ale primarului Dumitru Moinescu.
In aceste conditii sedinta de constituire a Consiliului Local s-a desfasurat timp de o ora sub semnul festivismului, al juramintelor depuse de primarul Dumitru Nicolae si de fiecare dintre cei 27 de consilieri locali, precum si al unor scurte discursuri Consilieri noi, consilieri vechi Toti cei 27 de consilieri locali ai PSD, PD-L, PNL si PC au venit chiar cu cateva minute inainte de ora 15 si si-au ocupat cuminti locurile, cei noi cu emotie si cu siguranta in cazul celor care au fost realesi.
In aceste conditii sedinta de constituire a Consiliului Local s-a desfasurat timp de o ora sub semnul festivismului, al juramintelor depuse de primarul Dumitru Nicolae si de fiecare dintre cei 27 de consilieri locali, precum si al unor scurte discursuri Consilieri noi, consilieri vechi Toti cei 27 de consilieri locali ai PSD, PD-L, PNL si PC au venit chiar cu cateva minute inainte de ora 15 si si-au ocupat cuminti locurile, cei noi cu emotie si cu siguranta in cazul celor care au fost realesi.
Presedintele filialei judetene a Partidului Romania Mare, Dumitru Codreanu, a fost exclus ieri dupa amiaza din partid. ... Potrivit liderului national al PRM, Dumitru Codreanu se face vinovat de abateri "repetate de la disciplina de partid".
Potrivit celebrului Calin Marinescu zis Shogunul, unul dintre protagonistii scandalului Flota de acum multi ani, apropiat, cindva, al lui Traian Basescu, tatal actualului presedinte, Dumitru Basescu, a fost nici mai mult, nici mai putin decit unul dintre comandantii politici ai armatei romane, pe vremea regimului comunist.
Devenit guvernator al Tesalonicului dupa moartea tatalui sau, Sfantul Dumitru este considerat, in traditia populara romaneasca, patronul pastorilor. ... Daca Sfantul Gheorghe incuie iarna si infrunzeste intreaga natura, Sfantul Dumitru desfrunzeste codrul si usuca toate plantele. ... Dumitru, caldura intra in pamant si gerul incepe sa-si arate coltii.
Animation Worksheep, singurul atelier intensiv de animatie autohton, a lansat primul episod dintr-o serie de 12 scurtmetraje de animatie Pixel Art despre momentele esentiale din viata lui Dumitru Dorin Prunariu, singurul roman care a zburat vreodata in spatiul cosmic.
google-analytics.com