Cautare

89 de rezultate pentru "petrache codita" (4.05 secunde)
Cei mai mici dintre practicantii atletismului de la LPS "Petrache Triscu" ... Atletismul din Craiova are viitor, daca tinem cont de rezultatele obtinute recent de reprezentantii Liceului cu Program Sportiv "Petrache Triscu" ... Cei cinci medaliati cu bronz de la LPS "Petrache Triscu"
- Langa codita pepenelui este o frunzulita. ... - Tot langa codita este un lastaras, sau carcel. ... Daca veti vedea ca multi dintre pepeni nu au codita, sa stiti ca e rupta intentionat, pentru a nu fi depistata vechimea lor de cand sunt culesi.
40 dintre cei mai valorosi sportivi de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu"
Sportivii de la LPS "Petrache Triscu", CS Bushi si CS Universitatea Craiova au fost printre remarcatii editiei cu numarul 13 a Cupei Saishin, gazduita de Sala Sporturilor "Traian"
Referitor la solicitarea privind furnizarea unor informatii despre Ovideiu Silaghi, la data de 25.05.2012, cu ocazia unei intalniri a celor trei (Sampetru, Vlad Mihai, Balan), cu numitul MARIAN PETRACHE, presedinte al Ilfov, candidat la presedintia Consiliului Judetean Ilfov (a castigat presedintia la alegerile lcoale din 10.06.2012), a avut loc urmatorul dialog care contureaza existenta unor interese materiale:
Cluburile doljene de judo LPS "Petrache Triscu", CS Universitatea Craiova si Independenta Calafat au participat, recent, la prima editie a "Cupei Severinului", competitie internationala desfasurata in orasul de la malul Dunarii, cu participarea a 480 de sportivi din Bulgaria, Serbia si Romania.
Clubul CSM Craiova a obtinut opt medalii (trei de aur, trei de argint, doua de bronz), iar reprezentantii Liceului cu Program Sportiv "Petrache Triscu"
CS Universitatea a luat aur la echipe, masculin si feminin, al treilea campion fiind Lucian Ciovica (LPS "Petrache Triscu") Asa cum se astepta toata lumea, spadasinii din Craiova au fost printre protagonistii Campionatului National de tineret, incheiat duminica, la Electroputere Parc. ... LPS "Petrache Triscu"
Protagonisti au fost cei mai mici dintre practicantii acestui sport, copiii (1, 2, 3), iar reprezentantele Liceului cu Program Sportiv "Petrache Triscu" ... Cele doua au facut parte din echipa LPS "Petrache Triscu" ... Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu"
Au acelasi plan de ingrijire si se inggrijec cu o picatura de apa pe saptamana, ne-a spus Alexandru Petrache. In afacere este si sotia lui, Ana Petrache.
Potivit analizelor politice postdecembriste, cele trei grupuri sunt asociate cu nume ca Adrian Nastase, Adrian Severin, Victor Babiuc, Ioan Mircea Pascu, Cornel Codita, Dorel ßandor, Vasile Secares si Vladimir Pasti.
Si nu-s de acord cu alt invitat la dezbaterea INSOMAR, Cornel Codita, care sustinea ca pur si simplu noi nu suntem capabili nici macar sa importam o criza, precum cea care face deja ravagii in lumea buna.
Presedintele Ligii Alesilor Locali, Ludovic Orban, a declarat ca la intalnirea de la Piatra Neamt vor participa ministrii Varujan Vosganian si Dan Motreanu, precum si secretarii de stat Marian Petrache si Paul Victor Dobre.
Prefectul judetului Ilfov, Marian Petrache, a declarat ieri ca scrutinul din Mogosoaia s-a desfasurat in conditii legale, castigatorul alegerilor din primul tur fiind ales in mod democratic, cu respectarea legii.
Judoka de la CS Universitatea Craiova si LPS "Petrache Triscu" ... Performere au fost Tania Ene (LPS "Petrache Triscu", categoria 36 kg) si Alexandra Ganea (CS Universitatea, 40 kg), care au iesit campioane nationale si au obtinut calificarea la Campionatul Balcanic (6-8 iulie, Bulgaria).
In ziua de vineri 15 iunie 1935, in jurul orelor 16.00-17.00, Petrache Lupu (1907-1994), cioban de 28 de ani, la doi kilometri de satul Maglavit, a vazut dintr-odata, intr-un nor alb, plutind la doua palme deasupra pamantului, un Mos cu barba alba.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban va face parte din noua conducere interimara a PNL Bucuresti, alaturi de Eugen Nicolaescu, Marian Petrache si Andrei Chiliman, a anuntat miercuri presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu, cel care de altfel a preluat sefia organizatiei.
Tariceanu a fost insotit de Sebastian Vladescu, Relu Fenechiu si Marian Petrache. ... Pozitia lui Tariceanu a fost sustinuta, in sedinta, mai mult sau mai putin fatis, de catre Dan Radu Rusanu, care tinteste portofoliul Economiei, Marian Petrache, Victor Dobre si Teodor Melescanu.
Cel de-a doilea Titlu de Cetatean de Onoare a fost acordat, tot post-mortem, lui Petrache Mircea Triscu, pentru intreaga sa activitate filantropica prin care a pus bazele si a dezvoltat invatamantul craiovean si pentru intreaga sa cariera prin intermediul careia a reusit sa duca mai departe faima si renumele Cetatii Banilor.
Pentru a ramane in fruntea CJ, Marian Petrache (PNL) a oferit PMP postul de vicepresedinte.In schimb, PSD a oferit PMP postul de presedinte, desi partidul lui Traian Basescu are doar doi consilieri.
google-analytics.com