Cautare

516 de rezultate pentru "peter angela" (5.14 secunde)
Deutsche Welle publica un amplu articol despre vizita cancelarului german Angela Merkel la Bucuresti (autor: ... Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
Peter Harrold (BM):
un nou volum de interviuri DESPRE CUM NU AM RATAT O LITERATURA GROZAVA publicat la Editura Junimea (Iasi), spune Angela Baciu. ... Cartea de interviuri a fost prezentata de scriitorii Lucian Vasiliu si Angela Furtuna. In cadrul targului, Angela Baciu a avut intalniri cu publicul, dupa cum urmeaza:
Presedintele Romaniei, dupa ce UDMR a fost aruncat de guvernare - ceea ce a produs suparea xenofoba a lui mrko Bela (liderul UDMR si al lui Laslo Tokes) - l-a numit marti pe Eckstein Kovacs Peter in functia de consilier prezidential pentru minoritati.
Operatia lui Peter Unele sunt cu prognostic bun.
Angela Similea a venit in camera de hotel a lui Victor Surdu, pe vremea cand inca era maritata cu fostul sot:
Discursul deputatului Lakatos Péter, dupa intrarea UDMR-ului in opozitie, este printre putinele metode de a face politica ce nu vor trebui modificate aproape deloc. ... In acea perioada Lakatos Péter nu se sfia sa-si atace mai voalat sau direct colegii de alianta.
Adrian Nastase "desecretizeaza" scrisoarea trimisa presedintelui SUA cu privire la cazul Teo Peter.
PETER CARL FABERGE, faimos pentru ouale Faberge, omagiat de GOOGLE printr-un logo special. PETER CARL FABERGE, bijutierul rus faimos pentru OUALE FABERGE, este omagiat deGOOGLE, pe 30 MAI 2012, printr-un logo special. PETER CARL FABERGE (pe numele real KARL GUSTAVOVICH FABERGE) s-a nascut pe 30 MAI1846 in Sankt Petersburg.
Acum de exemplu ne pregatim sa ne intoarcem in America, la New York, unde vom concerta in Central Park, pe aceeasi scena pe care au cantat Luciano Pavarotti si Angela Gheorghiu. ... - Ce reprezinta romanca Angela Gheorghiu pentru voi?
In scrisoare, Abdul-Rahman - un nume pe care familia sustine ca Peter Kassig l-a preluat dupa ce s-a convertit la Islam in perioada captivitatii - afirma ca este "destul de speriat ca va muri" si se arata "foarte intristat pentru momentele prin care trece familia sa", relateaza BBC News online.
Femeile din Partidul Romania Mare au avut parte de o surpriza placuta cu ocazia "Zilei Martisorului", si anume de intalnirea cu deputatul PRM Angela Buciu, presedinte al Organizatiei Nationale de Femei PRM.
Agerpres informeaza ca presedintele Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR), primarul municipiului Sibiu Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca va participa la cel putin una din discutiile pe care cancelarul german Angela Merkel le va avea la Bucuresti in cadrul vizitei care va dura doar cateva ore.
Ponta se pregateste de intalnirea cu Angela Merkel Premierul Victor Ponta a confirmat, luni seara la B1 TV, ca urmeaza sa aiba o intalnire cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, precum si cu alti prim-ministri, intrucat astfel de intrevederi "tin de normalitatea functiei".
Angela Raduta a absolvit Arte Plastice acum un an, la sectia Grafica si ii place sa deseneze creaturi fantastice si diferite tehnici. ... Pe facebook, ma gaseste lumea pe Raduta Angela. ... Eu am facut fotografie dupa fotografie si asa am reusit sa duc animatia la capat, ne-a spus Angela Raduta.
Acum de exemplu ne pregatim sa ne intoarcem in America, la New York, unde vom concerta in Central Park, pe aceeasi scena pe care au cantat Luciano Pavarotti si Angela Gheorghiu. ... - Ce reprezinta romanca Angela Gheorghiu pentru voi?
Conform deputatului UDMR, Lakatos Péter, proverbul "afara-i vopsit gardul inauntru-i leopardul" se aplica tot mai bine realitatilor care se contureaza in programul de guvernare PDL-PSD.
Toate aceste aspecte sunt foarte bine surprinse in cartea lui Peter Herzog(Gardosch), "Despagubirea.
De departe, cel mai frumos cadou primit de Peter Pop in copilarie a fost o chitara, care l-a ajutat sa isi duca visul mai departe. ... Smiley este omul care a crezut in mine ca artist, a marturisit Peter Pop.
FARCAS) Am mai descris, pe scurt, intr-un alt articol, patania lui Peter Khoury, din Sydney, Australia, emigrant libanez, casatorit in 1990 si avand doi copii.
google-analytics.com