Cautare

6739 de rezultate pentru "persoane" (2.80 secunde)
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Trei persoane au fost ranite, luni, in urma unui accident care a avut loc pe DN 7, in localitatea hunedoreana Simeria, si in care au fost implicate doua autoturisme si un microbuz in care se aflau noua persoane.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Jipa se mandreste cu cele cinci dosare solutionate si probate Astfel, in noaptea de 6 spre 7 ianuarie 2003, in zona Penitenciarului Valea Seaca, de pe raza orasului Basarabi, o patrula formata din politisti din cadrul Politiei Basarabi, a surprins in flagrant mai multe persoane care perforasera conducta de transport motorina a SC Petrotrans SA, reusind sa incarce intr-o cisterna cantitatea de 30 tone de motorina.
Autoritatea Electorala Permanenta a gasit, in urma verificarilor manuale a listelor electorale de la alegerile europarlamentare din iunie, doar 40 de persoane care au votat de mai multe ori, a spus recent vicepresedintele Autoritatii Electorale Permanente, Marian Muhulet.
• 24 feb 2007 - Presedintele moldovean acuza Bucurestiul, intr-un interviu acordat agentiei oficiale de presa Moldpres, de intoleranta fata de "minoritatea etnica a moldovenilor" din Romania, compusa din 10 milioane de persoane.
Fara multe introduceri, el a spus de la bun inceput ca anumite persoane care ocupa functii de conducere la nivel central si municipal ar trebui “sa plece acasa“. ... “Si, de ce nu, cred ca sunt anumite persoane care trebuie sa raspunda in cadrul partidului“, a adaugat el.
Nu e posibil sa fie date afara 300 de persoane, atentie, de la matura.
Una dintre cele mai importante solicitari formulate de PNA face referire la ridicarea imunitatii avocatilor, in conditiile in care aceasta este singura categorie profesionala care mai beneficiaza de imunitate, iar procurorii anticoruptie au anchetat astfel de persoane sub aspectul savirsirii infractiunilor de luare de mita, trafic de influenta sau obtinere de foloase necuvenite.
In 2004 Parchetul a anchetat 2 persoane Presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu analizeaza impreuna cu redactorii Cotidianul.ro implicarea Parchetului General si DNA in procesul electoral. ... Abia in 2007 am primit un raspuns de la Parchetul General, din care a rezultat ca au fost anchetate 2 persoane.
Institutia are in evidente peste 165.000 de persoane care inregistreaza restante curente la banci. ... Din totalul celor 600.000 de persoane recenzate (care au restante curente si istorice) de Biroul de Credit, 65.000 sunt inregistrate pe Bucuresti.
Ancheta privind mineriada din 1990, in care sint cercetate aproximativ 20 de persoane, include acuzatii precum subminarea puterii de stat si a economiei nationale, lipsire de libertate in mod ilegal si crime contra umanitatii, tilharie, distrugere, asociere in vederea comiterii de infractiuni, arestare ilegala si cercetare abuziva, precum si aplicare de rele tratamente.
Cistigi cit ai bate din palme Este lucrul in care a fost indemnat sa creada Dorian atunci cind s-a pomenit, dupa o calatorie la Medgidia care l-a costat 500.000 de lei vechi, in mijlocul a 350-400 de persoane care aplaudau frenetic.
Volatilitatea pietei interbancare locale nu s-a reflectat în nivelul dobânzilor la creditele pentru clientii nostri, persoane fizice si juridice", a declarat directorul general al ING Bank România, Misu Negritoiu.
Curbele de sacrificiu pe care, prin vointa discretionara a unei singure persoane, urmeaza sa le suporte mai bine de jumatate dintre romani (salariatii din sectorul public, pensionarii, somerii, impreuna cu familiile lor), jigniti si umiliti prin denumirea de "grasii Romaniei", sunt cinice, aberante, nedrepte si, in final, inutile.
k) dobanzi aferente imprumuturilor de la persoane fizice si juridice, altele decat institutiile care desfasoara activitatea de creditare cu titlu profesional, utilizate in desfasurarea activitatii, pe baza contractului incheiat intre parti, in limita nivelului dobanzii de referinta a Bancii Nationale a Romaniei;
Purtatorul de cuvant al PSD Mures, senatorul Cristian Radu Georgescu, a declarat ca partidul poate scoate alt gen de persoane in fata decat Marian Vanghelie, care "cadreaza foarte mult pe profilul lui Basescu". ... Eu consider ca PSD poate scoate alte persoane in fata.
Numerele etajului, blocului sau ale strazii au o influenta mai putin insemnata din punct de vedere numerologic si care se extinde asupra unui numar mai mare de persoane.
Nu se cunoaste exact motivul pentru care unele persoane sunt mai suscceptibile in a dezvolta boala decat restul populatiei. Factori de risc Riscul de a dezvolta onicomicoza, depinde de susceptibilitatea fiecarei persoane pentru infectia fungica unghiala.
Cine esti tu fara aceste persoane care iti mentin dependenta financiara sau de o alta natura?
google-analytics.com