Cautare

6739 de rezultate pentru "persoane" (4.13 secunde)
Tot de la acest minister a sosit si o echipa de sase persoane care se ocupa de dusuri si de apa calda din tabara sinistratilor din Seciuri. Primarul a mai spus ca intr-o ora se pot imbaia aproximativ 100 de persoane, dar sinistratii nu s-au invatat cu dusurile.
Cel mai accesat dintre acestea are peste 6,7 milioane de vizualizari, dintre care aproximativ 300.000 facute in ultima luna, ceea ce inseamna ca exista cel putin cateva milioane de persoane care au inteles cat de usor iti pot intra in casa.
Cum se orienteaza hotii Nu raspundeti niciodata intrebarilor pe care vi le pun persoane straine despre un vecin sau despre cum sunt compartimentate apartamentele in zona. ... Acolo pot vedea cate persoane locuiesc in apartament si daca e femeie sau barbat.
Ea a ignorat, de pilda, complet cazurile in care mai multe persoane au fost rapite simultan, faptul ca majoritatea rapirilor au inceput in alta parte decat in pat, ca multi oameni si-au reamintit detaliile rapirii fara utilizarea hipnozei s.a.m.d.
Am cunoscut in satul meu anumite persoane care aveau aceasta capacitate. ... Vin langa noi multe persoane si personalitati din domeniul acesta care vor sa refaca aceasta zestre a poporului nostru. ... Se iau cateva persoane cat de cat cunoscute, sunt imbracate pentru o zi cu o ie si dau interviuri.
PNL Suceava a depus vineri plangeri penale pentru fals in inscrisuri oficiale si in declaratii impotriva liderului PLD, Theodor Stolojan, precum si a altor 11 persoane din Suceava insarcinate cu strangerea semnaturilor pentru inscrierea PLD ca partid politic.
Cei mai multi, 96, stau chiar in orasul Galati, in Tecuci, 5 persoane, si in rest cate unul sau doi in Independenta, Jorasti, Liesti, Vanatori, Beresti, Cosmesti, Hanu Conachi si alte cateva localitati galatene.
Deputatul PSD Adrian Nastase a postat pe blogul personal o scrisoare catre presedintele CSM, Lidia Barbulescu, in care ii cere sa se pronunte cu privire la o adresa in care procurorul DNA Doru Tulus solicita PSD sa confirme calitatea de membru de partid pentru 64 de persoane.
Mai mult, sustine acelasi premier, guvernul garanteaza un venit de 125 de lei pentru o persoana singura, 225 lei pentru o familie cu doua persoane, 313 lei pentru o familie cu trei persoane, 390 de lei pentru o familie cu patru persoane, 462 lei pentru o familie cu cinci persoane.
Referitor la sanctiunile pentru munca la negru, proiectul de act normativ prevede ca primirea la munca a pana la trei persoane fara incheierea unui contract individual de munca va fi sanctionata cu amenda de la 30.000 lei la 40.000 lei pentru fiecare persoana identificata, fara a depasi valoarea cumulata de 100.000 lei.
Astfel, este vorba despre 316 persoane care au fost inaintate in grad in anul 2011, 426 de persoane carora li s-au acordat grade in rezerva in anul 2011, 77 de persoane care au fost inaintate in grad in anul 2012 si 16 persoane carora li s-au acordat grade in rezerva in anul 2012.
Potrivit Hotaririi de Guvern, in procesul de restructurare vor intra si Societatea Comerciala "Complexul Energetic Rovinari " - 70 de persoane; Termoserv Turceni - 200 de persoane; Resial Alba Iulia - 265 de persoane.
La nivelul judetului Salaj, din totalul de 14.805 persoane ale caror dosare au fost recalculate in etapa a IV-a, 7.122 de persoane au primit un punctaj mai mare decat cel aflat in plata, primind astfel sume suplimentare in luna decembrie 2005.Pensia medie a acestei categorii de beneficiari a ajuns la 267 de RON, inregistrand o crestere de 24,64%, fata de nivelul existent inainte de recalculare, de 215 RON.
Acesta stabileste termenele-limita pina la care contribuabilii persoane fizice sau juridice trebuie sa depuna documentele fiscale si sa faca platile anticipate aferente impozitelor care trebuie platite.
Contribuabilii-persoane fizice care isi exprima aceasta optiune pot solicita directionarea acestei sume catre o singura entitate nonprofit.
Consiliile locale din judet care au solicitat cele mai multe incadrari sunt din Craiova (Salubritate - 93 de persoane, iar RAADPFL - 50 de persoane), Bailesti (54 de persoane), Segarcea (50 de persoane) si Calafat (50 de persoane).
Primarul orasului, Zamfir Iorgus are, de doua ori pe luna, intalniri cu localnicii, pe lista inscrisilor la audiente regasindu-se, de fiecare data, cel putin 60-70 de persoane.
Din rapoartele efectuate de Casa Nationala de Pensii, doar in prima jumatate a acestui an, la nivel national, s-au pensionat anticipat, pe caz de boala sau invaliditate, 23 de mii de persoane, in total existand peste 400 de mii de pensionari care se incadreaza in aceasta categorie.
De Martisor, primii someri la Tractorul Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) a uzinei Tractorul Brasov a decis la sfarsitul saptamanii trecute ca primul val de disponibilizari de personal sa cuprinda 1.800 de persoane, iar cel de-al doilea 123 de persoane, a declarat liderul de sindicat al societatii, Gheorghe Apostu.
Procurorii gorjeni au indentificat inca 15 persoane care au obtinut ilegat credite de la sucursala BRD Targu Jiu, prejudiciul total ridicandu-se pana in prezent la 500.000 de lei.
google-analytics.com