Cautare

6739 de rezultate pentru "persoane" (5.16 secunde)
Desi societatea, de cele mai multe ori, ne impinge la consum sexual, exista o categorie de persoane care nu simt nevoia sa faca sex. ... Pe scurt, o categorie de persoane neinteresata de o activitate sexuala regulata.
b) dividendele primite de sediile permanente din Romania ale unor persoane juridice straine, din alte state-membre, societati-mama distribuite de filialele acestora situate in state-membre, daca persoana juridica straina indeplineste urmatoarele conditii:
La aceasta data, piata constructiilor din Romania are nevoie de 100.000-150.000 de muncitori calificati, in conditiile in care numarul angajatilor din acest domeniu este de 360.000 de persoane, fara a-i lua la socoteala pe cei care lucreaza la negru.
Prima spune ca in perioada 1957-1958 a aflat de la familie ca au venit doua persoane si au luat-o (Cumin¬tenia).
AJOFM Dolj a pus ieri la dispozitie, prin intermediul a 23 de agenti economici, 655 de locuri de munca vacante, 65 pentru persoane cu studii superioare, 550 de locuri pentru persoane cu calificare si 40 pentru necalificati.
Donald Dutton, defineste acest tip de agresori ca fiind persoane caracterizate de o organizare limitata a personalitatii, care considera furia si duritatea ca o componenta inevitabila a intimitatii, si pe care le justifica prin acuzele aduse victimei (Ea este de vina;
La referendumul acesta a participat un procentaj de 21,10% din intreaga masa electorala, adica 3,8 milioane de persoane (cifre oficiale transmise de BEC la ora redactarii articolului).
Vicepresedintele Consiliului National Secuiesc, Ferencz Csaba, a declarat ca, in cele sase localitati, din cele 3.977 de persoane cu drept vot 83,42% si-au exprimat opinia privind autonomia, peste 99% votand favorabil.
Treizeci si una de persoane din Galati sunt cercetate penal de Politie dupa ce s-a constatat ca au votat fara sa fie inscrise pe listele electorale permanente, cu complicitatea unor membri ai sectiilor de votare.
La concurs s-au inscris 46 de persoane interesate sa obtina aceasta calitate, dupa ce au frecventat cursuri de specialitate in domeniu.
Pe de alta parte, exista persoane care vor sa ia un nou credit si se trezesc ca li se respinge dosarul pentru ca figureaza cu datorii uriase de care nici nu aveau cunostinta.
"Pe perioada de iarna, rata somajului e in general mai mare deoarece multe persoane lucreaza in domenii care nu permit continuare activitatii pe perioada rece (constructii, agricultura).
In acelasi timp, trebuie spus ca in cursul anului 2006, din Dolj au plecat sa lucreze in strainatate in conditii legale 58 de persoane. 49 s-au angajat in Italia, iar noua persoane au plecat in Marea Britanie.
Anumite categorii de persoane pot beneficia de o subventie de la bugetul de stat in cuantum de pina la 30% din valoarea locuintei, calculata la valoarea finala a acesteia.
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor revine si reaminteste obligatiile privind impozitul pe venit al contribuabiilor-persoane fizice, la acest termen:
Seful Directiei de Munca Galati, Niculina Olimpia Ralea, ne-a facut cunoscut faptul ca de la inceputul anului a primit in jur de 30 de reclamatii de la persoane care incaseaza venitul minim garantat (VMG). ... Cele mai multe sesizari vin de la persoane nemultumite de cuantumul primit.
persoane cu probleme respiratorii, inclusiv astmatici; ... persoane cu boli de inima; ... persoane cu probleme respiratorii, inclusiv astmatici; persoane in varsta; ... persoane cu probleme respiratorii, astmatici; persoane in varsta;
Astfel, efectivul de salariati la 31 ianuarie a fost de 171.361 de persoane, in crestere cu 1.225 de salariati fata de efectivul inregistrat la sfarsitul lunii decembrie 2007.
Astfel, efectivul de salariati la 31 ianuarie a fost de 171.361 de persoane, in crestere cu 1.225 de salariati fata de efectivul inregistrat la sfarsitul lunii decembrie 2007.
Reprezentantul oamenilor de afaceri a avertizat ca majorarile anuntate pentru bugetari vor duce la cresterea numarului persoanelor disponibilizate din mediul privat cu cel putin 80.000 de persoane pe luna, in ianuarie, februarie, martie si aprilie.
google-analytics.com