Cautare

7518 de rezultate pentru "persoane fizice" (5.35 secunde)
Beneficiarii pot fi atat firme, cat si persoane fizice. ... Persoanele fizice scapa de garantii daca esaloneaza creante mai mici de 5.000 de lei, iar cele juridice - daca esaloneaza creante sub 20.000 de lei.
In prezent, sunt functionale ambele componente ale Programului "Prima casa", respectiv componenta de achizitie de locuinte de catre persoane fizice (care are in vedere toate tipurile de locuinte, fara exceptie, inclusiv cele care se construiesc de catre dezvoltatorii imobiliari si urmeaza sa fie achizitionate dupa finalizare de catre persoanele fizice eligibile), respectiv componenta de constructie de locuinte, care are in vedere exclusiv acordarea de garantii de stat pentru creditele contractate de persoanele fizice care construiesc locuinte noi - in baza autorizatiilor de construire eliberate dupa data de 22 februarie 2010.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a adoptat, la sfarsitul saptamanii trecute, noul Regulament privind acordarea creditelor de consum destinate persoanelor fizice.
persoanelor fizice din agricultura care lucreaza sute sau mii de hectare de teren, dar nu sunt inregistrate ca platitoare de TVA.
Ponderea persoanelor fizice care cumpara masini este in scadere dramatica, ajungand la 31% in primele cinci luni, de la 45% anul trecut, principalii cumparatori fiind corporatiile internationale care au bani sa-si innoiasca parcul auto, a declarat Brent Valmar, vicepresedinte Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autovehicule (APIA) citat de Mediafax.
70% dintre respondentii din Suedia au declarat ca fac sport sau activitati fizice cel putin o data pe saptamana, plasandu-se cu putin inaintea Danemarcei (68%) si Finlandei (66%) si fiind urmata de Olanda (58%) si Luxemburg (54%).
Una dintre categoriile de persoane care il lauda e reprezentata de sportivi sau, in general, de persoanele care desfasoara activitati fizice in care doresc sa se perfectioneze, deoarece este o planta renumita pentru ca mareste performantele fizice, fiind un tonic general.
Oana Sorescu isi propune sa imparta cu tine, sambata si duminica de la ora 10 la ora 16 la hotelul Parliament, experienta sa de viata care te va ajuta sa evoluezi, sa depasesti conflictele si sa te vindeci sau sa previ bolile fizice.
La concurs s-au inscris 46 de persoane interesate sa obtina aceasta calitate, dupa ce au frecventat cursuri de specialitate in domeniu.
- Peste 425 milioane de persoane sunt diagnosticate in lume cu Diabet Zaharat. Majoritatea au Diabet Zaharat de tip 2, care ar putea fi prevenit cu un stil de viata sanatos, un plan de exercitii fizice si o dieta echilibrata.
Agitatia este cauzata de grupul de persoane reci, lipsite de emotii, din nava stranie care pluteste deasupra vaporului.
Barbatii inseala din motive fizice si nu emotionale. ... Nu toate femeile cauta atasament emotional si nu toti barbatii simt nevoia satisfacerii unei necesitati fizice.
Beneficiarii programului Start pot fi persoane fizice, persoane fizice autorizate si asociatii familiale, precum si persoane juridice care indeplinesc, cumulativ, la data depunerii formularelor de inscriere, criteriile de eligibilitate impuse de ANIMMC.
Creditele pentru persoane fizice au crescut cu 88 la suta, in timp ce creditele acordate clientelei persoane juridice au crescut cu 25 la suta.
Reprezentantii societatii foloseau, pentru a-si vinde marfa, doua autoturisme (unul apartinand firmei, celalalt apartinand unei persoane fizice), in care au fost depistate 3.800 de pachete, in prima masina, iar restul in cealalta.
Obiectivul Programului il constituie sprijinirea agentilor economici, persoane fizice sau juridice autorizate, care desfasoara activitati de comercializare a produselor si serviciilor de piata.
Detinatorii de obligatiuni, persoane fizice rezidente, vor trebui sa depuna o declaratie pe propria raspundere privind data dobandirii obligatiunilor in vederea stabilirii cotei de impozitare conform reglementarilor fiscale in vigoare. ... Persoane juridice romane care detin de obligatiuni nu se supun impozitarii potrivit Codului fiscal.
In acelasi timp, cota de piata a celor 74 de furnizori alternativi de telefonie cu fir a ajuns la aproximativ 10%, totalizand peste 460 mii de abonati, atat prin retele proprii, cat si prin retelele de acces ale altor persoane.
Astfel, pentru actionarii persoane fizice (detinatori a minimum 100 de actiuni), domiciliati in Bucuresti, Craiova, Pitesti, Targu Jiu, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Alexandria, Giurgiu, Slatina, si Targoviste, plata se va face prin banca (numele bancii va fi precizat ulterior), la sucursalele din localitatea de domiciliu.
SCE pot fi constituite prin fuziune sau prin alte metode si pot fi infiintate exclusiv de persoane fizice sau de o singura entitate juridica si persoane fizice, care angajeaza impreuna cel putin 50 de persoane, in minimum doua state europene.
google-analytics.com