Cautare

7517 de rezultate pentru "persoane fizice" (3.01 secunde)
La noi, pot veni si persoane care au indicatie din partea medicului specialist, avand in vedere ca Pilates urmareste miscarea naturala a corpului. Noi nu lucram cu greutati, ci cu aparate speciale care vizeaza miscarea fireasca a corpului, benefice in cazul recuperarii fizice.
mai mult de cinci persoane fara a avea intocmite contracte de munca, la patru angajatori li s-a facut plangere penala.
Dan Popa ) La 1 ianuarie 2016 populatia rezidenta a tarii era de 19,76 milioane persoane, in scadere cu 110.700 de romani fata fata de 1 ianuarie 2015, au anuntat luni oficialii Institutului Nationalde Statistica.
- Persoane care manifesta interes pentru procurarea de substante care ar putea fi folosite in scopuri teroriste; - Persoane care confectioneaza, detin, transporta ori manipuleaza ilegal, armament, munitii, substante care ar putea fi folosite in scopuri teroriste;
Dupa aparitia unei contracturi, aceasta nu mai poate fi reversibila prin exercitii fizice sau intindere; ... Activitatile fizice nefamiliale pot de asemeni cauza spasme musculare. ... Exercitiile fizice zilnice si hidratarea corecta ajuta la ameliorarea spasmelor dureroase.
Deputatul PSD Mugurel Surupaceanu a depus la Biroul Permanent al Camerei o propunere legislativa pentru instituirea din 2010 a impozitului anual de 0,5% asupra valorii nete a averii persoanelor fizice care depaseste pragul de 500.000 de euro, relateaza www.medaifax.ro.Proiectul de lege mai prevede ca persoanele fizice rezidente sa plateasca impozit anual pe avere pentru patrimoniul net detinut in tara si in strainatate, iar cele nerezidente sa plateasca pentru patrimoniul net detinut in Romania, cu conditia respectarii conventiilor internationale pentru evitarea dublei impuneri.
Asistam, asadar, la o discrepanta uriasa intre modul de impozitare a cladirilor din proprietatea persoanelor fizice si cele care apartin persoanelor juridice, care platesc un impozit mai mare de 120 de ori fata de persoanele fizice.
In caz de nedeclarare, amenzile sunt cuprinse intre 200 si 500 de lei pentru persoanele fizice si intre 800 si 2.000 de lei pentru societati.
Pentru persoanele fizice/juridice romane sau straine, plata contravalorii dosarului de prezentare si a taxei de participare la licitatie se face cu ordin de plata, in contul nr.
Pentru persoanele fizice/juridice romane sau straine plata contravalorii dosarului de prezentare si a taxei de participare la licitatie se face cu ordin de plata, in contul nr.
Este vorba de persoanele fizice care in 2007 au obtinut venituri din: ... Persoanele fizice care au realizat venituri din alte surse decat salariile trebuie sa depuna la administratiile financiare sau sa transmita prin posta formularul 200 insotit de fisele fiscale.
Impozitul pe veniturile persoanelor fizice autorizate va putea fi platit online, cu cardurile bancare, de la 1 octombrie, urmand ca sistemul sa fie aplicat si in cazul companiilor pana la finele anului, a declarat presedintele Agentiei de Administrare Fiscala, Daniel Chitoiu.
Formularul 224 se refera la "Declaratie privind veniturile sub forma de salarii din strainatate obtinute de catre persoanele fizice care desfasoara activitatea in Romania si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si posturilor consulare acreditate in Romania", de catre persoanele fizice care isi desfasoara activitatea in Romania si obtin venituri sub forma de salarii din strainatate, precum si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si ale posturilor consulare acreditate in Romania.
Se cauta venituri in conturile persoanelor fizice Seful Finantelor doljene spune ca va lasa in pace firmele care isi platesc datoriile, in schimb, vor fi vizati cei care nu achita la timp. ... 117/2010 privind verificarea veniturilor persoanelor fizice.
Este rezultatul direct al dezinteresului si superficialitatii cu care autoritatile centrale si locale au tratat in toti acesti ani un domeniu care adusese prestigiu si glorie Romaniei, precizeaza comunicatul, subliniind ca abandonarea educatiei fizice si a sportului are efecte dramatice la nivelul tinerei generatii si al sanatatii intregii populatii.
Clarificari pentru impozitul pe profit In ceea ce priveste impozitul pe profit, noul cod fiscal clarifica regimul fiscal aplicabil cheltuielilor cu pierderile tehnologice, cu transportul si cazarea unor persoane fizice asimilate salariatilor, precum si celor legate de stocuri si mijloace fixe distruse ca urmare a unor calamitati naturale sau a altor cauze de forta majora.
Anul trecut, contribuabilii cu venituri din mai multe surse au avut de platit la fisc sume de sase ori mai mari decât cele pe care le-a restituit statul persoanelor fizice.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. 22 dintre aceste persoane detin cate sase sau mai multe apartamente.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. 22 dintre aceste persoane detin cate sase sau mai multe apartamente.
Nici persoanele fizice nu vor mai fi impozitate pentru castigurile obtinute pe piata de capital. Prevederea este valabila si pentru persoanele fizice nerezidente.
google-analytics.com