Cautare

7518 de rezultate pentru "persoane fizice" (3.01 secunde)
Kinetoterapia este cea mai noua componenta a medicinii fizice si reprezinta metodologia activa de baza pentru consolidarea sau refacerea functiilor unor parti ale corpului uman afectate de boala sau de traumatisme.
Mai multe persoane au fost intoxicate cu fum (Autoare: ... Cel putin 22 persoane au fost transportate la spital, dintre care una se afla in stare grava, fiind intubata Victimele au fost duse la spitalele Pantelimon, Universitar, Colentina, Floreasca, Elias.
Institutia de credit a modificat la un leu/operatiune valoarea comisionului de depunere numerar in lei in conturi proprii sau ale altor clienti ai bancii (persoane fizice, persoane fizice autorizate sau persoane juridice), la ghiseele bancii, cu exceptia depunerilor in numerar pentru constituire sau aliemntarea de depozite.
Operatorii de taximetrie au ramas fara masini si soferi dupa ce proprietarii au devenit persoane fizice autorizate. ... Majoritatea proprietarilor de masini au obtinut licente de la Primarie si au devenit persoane fizice autorizate, fiind vorba in total de circa 900 de taxiuri.
La nivel de tara au fost controlate peste 300.000 de fermieri cu parcele supradeclarate, pe aproximativ 135.000 de blocuri fizice. Blocurile fizice sunt suprafete de teren cu limite naturale permanente.
 Bancile renunta la rigiditate În momentul în care vine vorba de clientii, persoane fizice sau juridice care contracteaza un credit a carui valoare este peste media obisnuita, bancile comerciale sunt însa mult mai flexibile. ... „La persoane fizice negociem doar dobânda, însa doar în cazul creditelor foarte mari.
Persoanele fizice autorizate, intreprinderile familiale si intreprinderile individuale se vor inregistra la Oficiul Registrului Comertului, in trei zile lucratoare de la depunerea cererii, potrivit unui act normativ al Guvernului aprobat saptamana trecuta. ... Procedura care a fost in vigoare pana acum stabilea cateva etape pentru inregistrarea unei persoane fizice autorizate.
Directia de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova a identificat peste 7.600 de persoane fizice care detin in oras de la doua apartamente in sus.
Persoanele fizice vor plati rate mai mari, dar dobanzi mai mici la imprumuturile de consum. ... Sumele totale acordate unei persoane sunt mai mici dupa aparitia Regulamentului BNR. ... 94% Clientii persoane fizice au invatat o lectie din istoria creditului cu buletinul si din supraindatorarea din anii anteriori.
Sase oameni au de plata 2,2 milioane de lei Pana in acest moment, instantele au dat decizii irevocabile in favoarea a patru persoane fizice care aveau procese cu Fiscul in ceea ce priveste TVA la imobiliare.
Sase oameni au de plata 2,2 milioane de lei Pana in acest moment, instantele au dat decizii irevocabile in favoarea a patru persoane fizice care aveau procese cu Fiscul in ceea ce priveste TVA la imobiliare.
Persoanele fizice care au drept singura sursa veniturile din inchirieri de bunuri (deci nu au venituri din salarii) sunt obligate de lege sa contribuie la bugetul asigurarilor sociale de sanatate.
"Aici intra si persoane fizice si persoane juridice care au avut calitatea de angajatori, iar fisele fiscale se depuneau pentru toti angajatii care au inregistrat venituri din salarii sau asimilate salariilor in anul 2008", a spus Viorica Buica, sef Serviciu Registru Contribuabili si Declaratii Fiscale Persoane Fizice din cadrul DGFP Dolj.
De aceea au fost create programe speciale pentru persoanele defavorizate, precum Programul Uniunii Europene de distribuire a produselor alimentare catre cele mai defavorizate persoane. Acesta a devenit inca din 1987 o sursa importanta de aprovizionare pentru organizatiile care lucreaza in contact direct cu cele mai defavorizate persoane, oferindu-le alimente.
Au fost deportate si persoane de pe insula Ada Kaleh. ... 344 din 15 martie1951, care reglementa partial problema stabilirii domiciliului obligatoriu pentru unele categorii de persoane, autorizandu-se in acest sens Ministerul Afacerilor Interne.In document se prevedea ca:
Erau foarte multe persoane incarcerate. Am descarcerat in jur de 20 de persoane si au fost transportate toate la Spitalul Judetean de Urgenta din Tulcea", a explicat la Realitatea Tv, reprezentantul ISU Tulcea, Florin Bascau. Patru persoane au murit, iar o alta este in stare foarte grava la spital.
Volatilitatea pietei interbancare locale nu s-a reflectat în nivelul dobânzilor la creditele pentru clientii nostri, persoane fizice si juridice", a declarat directorul general al ING Bank România, Misu Negritoiu.
In decursul unei singure luni, la Oficiul Registrului Comertului (ORC) Galati au fost inmatriculati 209 agenti economici, 56 dintre acestia fiind persoane fizice, 149 societaati cu raaspundere limitataa si 4 societaati pe actiuni.
De asemenea, masura mai sustine si imbunatatirea manage- mentului exploatatiilor agricole prin implicarea in sectorul agricol a unor persoane tinere. ... Beneficiarii trebuie sa fie ori persoane fizice, ori persoane fizice autorizate sau societate cu raspundere limitata (SRL).
De fapt, numarul cel mai mare de entitati economice nou-infiintate sunt Persoane Fizice Autorizate. ... S-au inmultit PFA-urile De fapt, Doljul nu a cunoscut o dezvoltare economica fara precedent, ci anumite persoane au fost obligate de patroni sa se transforme in persoane juridice.
google-analytics.com